VVV scoort een half dozijn doelpunten tegen HVV Te Werve

VVV-Venlo heeft woensdagavond met 0-6 gewonnen van HVV Te Werve. De wedstrijd tegen de tweede klasser was een speciale aangelegenheid voor de gasten, die hun 100-jarige jubileum vierden.

De eerste 20 minuten liep het hier en daar nog enigszins stroef. Ook ontbrak het aan het nodige geluk, want Seuntjens wist de paal en de lat te treffen. Bij de derde poging was het wel raak en toen begon de doelpunten machine van VVV-Venlo gestaag te lopen. In de eerste helft waren het Seuntjens, Van Crooij en Hunte die wisten te scoren.

In de tweede helft ging VVV verder met waar ze vlak voor de theepauze mee waren opgehouden: Doelpunten maken. Respen maakte er 0-4 van en de 0-5 was een prachtige volley van Bogaerts, die onhoudbaar was voor de keeper van HVV. Het slotakkoord was voor Röseler die kort voor het sluiten van de wedstrijd het half dozijn doelpunten wist te voltooien.

Statistieken

Opstelling eerste helft: D. van Crooij; Rutten, Janssen, Promes en Dekker; Post, Leemans en Receveur; V. van Crooij, Seuntjens en Hunte

Opstelling tweede helft: D. van Crooij; Gielen, Kochanowski, Röseler, Korkmaz; Bezzat, Bogaerts, Van Rijswijk; Dzurlic, Respen en Resida

10 Responses

1. Ik heb Respen tot nu toe 3 keer zien spelen in oefenwedstrijden. Ik ben geen trainer of iemand die echt met een professionele blik kan zien hoe goed hij nu eigenlijk is. Hij is nog erg jong en dat zie je ook aan zijn lichaam (komt vanzelf door hard trainen) en sommige acties.Hij is onbevangen en naar mijn mening erg gedreven om te slagen.

Wat ik tot nu heb gezien bevalt me dat wel voor een jeugdspeler. Ik denk dat hij behoorlijk wat potentie heeft als hij lichamelijk sterker wordt en dagelijks met de selectie traint. Dan zal hij ook volwassener worden in zijn spel en zullen automatisme gevormd worden. Hij heeft wel een neusje voor de goal en houdt goed het overzicht. Ik denk dat hij onder onze trainer veel kan leren en kan groeien.

1. Dfence

Wat mij opviel.in de eerste oeffenwedstrijd is dat hij constant op de goede plaats stond…. scoorde 2x geloof ik maar had er nog 6 kunnen maken door zijn goede positie kiezen

1. Meuske

Volgens mij word dit weer een seizoen met vele doelpunten!! Kan niet wachten tot het weer begint want we doen gewoon weer mee voor het kampioenschap. Forza VVV

2. socrates

Behalve Resida en Roseler zijn reserves nog niet toe aan grote werk, basis is zelfs voor Juup wat smal. Juul prima speler, maar door gedrevenheid nog wat onrustig aan de bal. Maakt nog veel verkeerde keuzes: draait naar tegenstanders toe ipv ruimte zoeken, wil de bal aannemen waar meteen geschoten moet worden enz. Maar zeker potentie. Eerste helft viel op wat een prima middenveld er staat met balvaste en vrijwel alles controlerende Post, Recerveur die diepgang heeft en altijd naar voren speelt en Opoku met fysiek spel en rust aan de bal. Zou goed zijn als er nog een centrumspits bijkomt want met alleen de Seun is het kwetsbaar. Maar in Rijswijk bleek al hoe goed nieuwe jongens zijn ingepast, Steijn en zijn technische team zijn juiste mensen op de juiste plek. Onder de Haagse Mourinho en een verstandige besteding van de Musa miljoenen zou dit wel eens heel mooi seizoen kunnen worden.