VVV-Venlo speelt gelijk tegen FC Oss in oefenduel

VVV-Venlo heeft vanmiddag gelijk gespeeld tegen FC Oss. In Stadion de Koel werd het 1-1 in het duel tussen beide ploegen uit de Jupiler League.

In de eerste helft waren en voldoende mogelijkheden voor de Venlonaren, die met verscheidene basiskrachten aan de aftrap begonnen. Torino Hunte was nadrukkelijk aanwezig en had een aantal kansen om de score te openen, maar keeper Ronald Koeman Jr. hield zijn doel de eerste helft schoon. De verdediging van de Venlonaren bleef overeind in de eerste helft en wist die zonder kleerscheuren door te komen.

In de tweede helft werd na een uur de score geopend door Rintaro Tashima, die een afvallende bal goed aanpakte en keeper Koeman verschalkte: 1-0 voor VVV-Venlo. De tweede helft was meer in evenwicht en FC Oss dwong in de 70e minuut een kans af. Sterker nog door een vlotte combinatie wist Istvan Bakx de 1-1 tegen de touwen te schieten. Dit was ook gelijk de eindstand.

VVV-Venlo – FC Oss 1-1 (0-0)
Scoreverloop: 62. Tashima (1-0), 70. Bakx (1-1)