WIE IS DE BESTE SPELER VAN DE MAAND NOVEMBER?

De maand november is alweer bijna voorbij en hierdoor is het weer tijd om een speler van de maand te kiezen. VVV speelde deze maand tegen Jong PSV, de koploper NEC, Volendam en Telstar. Het begon deze maand slecht met een gelijkspel en een verlies tegen NEC maar VVV revancheerde zich met 2 goede overwinningen tegen Volendam en Telstar. Wij hopen dat de selectie deze lijn door kan trekken.

Wekelijks kiezen jullie de beste speler van VVV-Venlo. Deze spelers worden genomineerd voor de Venlonaren speler van de maand. De 3 genomineerde VVV spelers die kans maken op de Venlonaren speler van de maand oktober zijn bekend. Het is dus tijd om de beste speler van de maand te kiezen. De speler van de maand krijgt een mooie bos bloemen van NR1 BLOEMENGIGANT!

Je kunt tot vrijdagmiddag 15.00 uur stemmen op de beste speler van deze maand. De winnaar maken we volgende week bekend!

Winnaar week 14:
Melvin Platje speelde tegen Jong PSV een goede wedstrijd. Na een sterke eerste helft onderscheidde Melvin Platje zich door een belangrijk doelpunt te maken. Met een puntertje maakte hij een echte spitsen doelpuntje. Helaas was dit niet genoeg om de 3 punten binnen te slepen maar wel lekker voor Melvin om weer zijn doelpunten aantal te verhogen

platje2

Winnaar week 15:
Guus Joppen, VVV-Venlo speelde tegen NEC Nijmegen niet de beste wedstrijd! Maar VVV lukte het om bijna een gelijkspel uit de wedstrijd te slepen. Helaas verloor VVV de wedstrijd in de 86ste minuut. Guus Joppen onderscheidde zich door een goede goal te maken. Hij kopte na een vrije trap van Melvin Platje de bal in het netje.
Guusje

Winnaar week 16:
Randy Wolters. Randy had een moeilijke periode en verkeerde niet in topvorm zoals vorig seizoen. Maar was wel al belangrijk met een aantal assists. Tegen Volendam schoot Randy alle frustratie van zich af. In pakweg 15 minuten schoot hij 3 keer raak en werd hij de hattrick hero van de wedstrijd. Het is daarom ook niet gek dat hij de meeste stemmen heeft gekregen!

Wolterkroes

Winnaar week 17:
Niki Mäenpää.  Een zeer terechte beslissing al was Aziz Khalouta de matchwinnaar. Niki hield VVV op de been door een aantal katachtige reddingen te maken. Ook al was Telstar niet echt een gevaarlijke tegenstander ze kregen toch een aantal grote kansen om de score te openen. In de eerste en in de tweede helft zorgde de Finse doelman er persoonlijk voor dat het 0-0 bleef, waardoor Khalouta alsnog de 3 punten voor VVV binnen kon slepen.

Niki

Wie van deze 4 spelers van VVV verdiend het meeste de Venlonaren speler van de maand award?
[poll id=”35″]

3 Responses

1. Sorry Meuske komt eraan! Zelf weinig tijd gehad, vanmiddag staat het 100% online. Ik wacht meestal op de website van VVV vanwege de qoutes van Steijn maar omdat de wedstrijd pas morgen is komt die pas vanmiddag online. Volgende keer komt hij eerder, heb alle informatie al klaar liggen 🙂