Voorbeschouwing FC Den Bosch – VVV-Venlo

Zaterdagavond 7 december staat voor de mannen van René Trost en zijn technische staf een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma. Het is de eerste wedstrijd in de tweede helft van de competitie, die nog drie wedstrijden telt tot aan de winterstop.

De Bosschenaren wonnen de laatste twee wedstrijden: zowel Jong Ajax als SC Telstar werden met duidelijke cijfers aan de kant gezet: 4-1 en 1-3, waarmee de blauwwitten op 23 punten zijn gekomen in 19 wedstrijden. Ze staan daarmee op de vijftiende plaats. VVV-Venlo heeft 30 punten en staat op plaats 6.

Na de laatste training kon trainer René Trost terugkijken op een positieve week: “Na de winst tegen Achilles’29 hebben we de wedstrijd nog uitgebreid geanalyseerd. Daarbij is er ook feedback uit de groep teruggekomen en dat is prima. Het is geen eenrichtingsverkeer, er wordt echt met elkaar gesproken over de verbeterpunten. Het gaat om de details en daar is iedereen zich van bewust.”

Ook op het gebied van de fysieke gesteldheid van de spelers is er goed nieuws te melden: “Op de helft van de competitie hebben we alleen Jerold Promes die langdurig geblesseerd is geraakt gedurende het seizoen. Zijn schouderblessure is bijna volledig hersteld. Daarnaast heeft Dylan Donkers een beetje last van zijn hamstring en zijn Bas Hendriks en Aron Gielen op de weg terug. Pim Balkestein en Niels Fleuren zijn weer wedstrijdfit en starten zaterdag weer in de basis”, vertelt de trainer.

De rest van de opstelling is voor de trainer ook al duidelijk: “Danny Post verhuist weer naar de plek op het middenveld, waardoor Selman Sevinç naar de bank gaat. Die jongen deed het overigens uitstekend in zijn basisdebuut, dat mag gezegd worden. En de voorhoede blijft dezelfde als de afgelopen wedstrijden. Dat is de manier waarop we het gaan doen zaterdag tegen FC Den Bosch, zo moeten wij ook van deze tegenstander kunnen winnen. Wij gaan vol vertrouwen naar Den Bosch toe!”

De wedstrijd in Den Bosch begint zaterdagavond om 18:45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van Sichem.

(bron: VVV-Venlo)

 

Vermoedelijke opstelling:

Doel; Mäenpää

Verdediging: Joppen (c), Altheer, Balkestein en Fleuren

Middenveld: Gijzen, Post en Türk

Aanval: Reimerink, Yuki en Wolters

69 Responses

 1. RuiverCity

  Zooo heeft Trost het bijna weer voor elkaar…..Nul punten ….maar wat wil je met zo’n opstelling! De Kogel er pas 10 minuten voor tijd inbrengen….. 🙁

 2. brise continu

  Had vooraf getekend voor dit resultaat.
  Nu teken ik wel heel graag, das waar!
  Welkom bij de grootste familie van Nederland:
  Welkom bij de Trost…

  Pssst…zo ff sprietse!!

 3. roermond

  pffffffffffffffff 2-0 verloren, radioverslag gehoord…onmachtig, bar en boos, alles terug…geen wil om te winnen…nou nou, dat geeft de burgermoed voor a.s. zondag, als ze tegen de sjengen moeten…

 4. Paljas

  Ja hallo,waar is Ruiver City gebleven?
  Of moet de beheerder nou zelf de verslagen schrijven( is volgens mij niet geschikt en komt echte voetbalkennis te kort),aangezien Ruiver City heeft bedankt voor de moeite?

  Ik wil het verslag(en) wel schrijven,maar dan moet er vet betaald worden!
  Als je echte kwaliteit op deze site wil…

  Gegroet,,

  Paljas.

  1. Paljas

   Jazeker!
   Omroep Venlo met Statler en Waldorf(Funs Pollux en Mat van Ree,al zijn ze een stuk jonger)…een aanrader voor iedereen als je niet bij een thuis of uitwedtrijd van VVV aanwezig kunt zijn.
   Heel gedreven en soms ook wel lachwekkend,omdat ze soms niet uit hun wooorden komen en dan maar wat aan elkaar praten(met de meest rare zinsopbouwen ooit gehoord)wat iets weg heeft van de gasten van de muppetshow.
   Als je zo’n heel liveverslag hebt gevolgd kun je min of meer wel een beeld schetsen en een verslag maken van zo’n wedstrijd.
   Beter en voor een vaste verslaggever van een site,moet zo iemand natuurlijk bij zo’n wedstrijd zijn om zelfs tot in detail een betrouwbaar verslag te kunnen schrijven.

   Gegroet,

   Paljas.

   1. LJ

    Math van Ree is leraar op het Valuas. Dat zal wel lachen zijn iedere les. Prince Boateng. En dan niet een keer, nee de hele tijd. Laatst noemde hij Otsu Honda.

   2. Frosty

    Doet Math van Ree die verslagen? Haha ik heb nog aarderijkskunde les van hem gehad op den Hulster. Hele lokaal vol met die klappers die je altijd kreeg bij de thuiswedstrijden van VVV. Aardige vent. En goede aantekeningen!

 5. marcel

  nou bij deze dan een wedstrijdverslag:

  VVV wordt de eerste helft helemaal weggetikt. Behalve als de bal achterin op en neer geschoven wordt, lukt het VVV niet om de bal langer dan 3x naar elkaar over te spelen. Dit is een logisch gevolg van de speelstijl die VVV hanteert. Balkesteijn of Maempa krijgen de bal en spelen vervolgend hoog op de flanken. Het aanvalsspel van VVV heeft dan ook duidelijk 2 varianten: van achteruit hoog op reimerink, of dezelfde bal op Wolters. Desondanks lukt het VVV om, de enkele keer dat men over de helft komt, toch gevaarlijk te zijn. Verder is het eigenlijk Den Bosch wat de bal heeft en bepaalt wat er op het veld gebeurd. Dat de goal op deze manier valt, is voor VVV een gelukje. Aangezien ik de bal volgde ben ik niet 100% zeker, maar als speler 2 de bal er niet ingeschoten had, zou het zomaar penalty en rood voor maempa geweest kunnen zijn.

  Na rust was het nog erger. VVV komt aanvankelijk niet meer de helft over en op 2 vrije trappen na (die ook vakkundig om hulp gebracht worden), valt er weinig te beleven. Op het laatst zet VVV nog even aan, uit een vrije trap volgt een kopbal achterwaarts van deKogel. Deze gaat jammer genoeg recht op de keeper af, die de bal over de lat kan tikken. In de laatste seconden van de wedstrijd dan de allergrootste kans. 4 meter voor het doel kan joppen uithalen, echter hij raakt de bal half. hierdoor een zacht stuiterballetje wat er nog bijna ingaat, omdat hij over een speler dreigt te stuiteren die al op de grond ligt. DB-speler slaat de bal met zijn arm omhoog uit het doel, echter scheidsrechter “ziet” dit niet.

  indien men dacht dit seizoen slechte wedstrijden van VVV gezien te hebben, had men deze nog niet gezien. Trots mag zich af gaan vragen waar men mee bezig is. Veldspel is zelfs niet meer dramatisch te noemen, maar is gewoon niet aanwezig.
  Man of the match een middenvelder (dreh und angelpunkt zoals men dat zo mooi zegt in duitsland) met nummer 30 bij denbosch…………

  ow ja en als men in venlo nog eens wil zien hoe men met oudspelers omgaat die bij een andere club spelen, dan zou ik zeggen kijk ff naar Denbosch/randywolters.

  1. tulipanes

   Eerst maar eens de Kogel weer opstellen en erop hameren dat Reimerink en Wolters ook mee mogen verdedigen. Maar wat ben ik teleurgesteld! Deze periode dacht ik dat we aansluiting kregen met de top, maar nu dreigt weer die grijze middenmoot. ..

  2. sultana

   @Marcel:

   Dacht dat het na de wedstrijd tegen Jong PSV thuis inderdaad niet slechter kon, maar wat ik gisteravond te zien kreeg was te triest voor woorden. Stond in het uitvak en vroeg me af waar ik naar aan het kijken was, zondag tegen MVV zal de Koel wederom zo goed als leeg zijn ( niet vreemd met zul voetbal al jaren op rij ) en vrees ik wederom een nederlaag. De wedstrijden daarna tegen Sparta, Willem II en Helmond Sport levert ons 0 punten op als ze zo door blijven spelen.

 6. YowVVV

  Wederom een trieste avond, verdiende nederlaag tegen wederom een semi-amateur elftal. Bij VVV staan spelers op de loonlijst tussen de 75.000 en 300.000 euro, enkele jeugdspelers zitten wat lager, ok ik moet misschien niet naar de inkomsten kijken. Maar enige strijd en weerbaarheid NO, ook niet in Den Bosch..
  Volgens mij slaapt amper een speler of clubbestuurder er slechter om..

 7. RuiverCity

  Bij hun (clubbestuurder/spelers/technische staf) stroomt het bier nog altijd uit de kraan……Dat het bier bij de echte supporters op is willen ze blijkbaar niet zien.

 8. clubman

  4 verschillende trainers op rij krijgen tig verschillende spelers uit allerlei windstreken in een VVV-shirt niet aan het voetballen…

  Rara waar ligt dat aan?

 9. SteenGijl

  Muhahahahaha, er post hier iemand die denkt dat er meerdere jongens in de Koel rondlopen die tussen de 75k en 300k per jaar verdienen. Túúrlijk, vriend. We spelen eerste divisie, de vette jaren zijn voorbij.

 10. SteenGijl

  Oh ja, nog even over gisteravond. Ik was in Den Bosch. Het was bijna zielig, zo slecht als we waren. Ongelooflijk hoe snel we van het Honda-tijdperk afgegleden zijn richting het Balkestein-tijdperk, ongelooflijk wat voor een zwak elftal we iedere week in de wei hebben staan.

 11. Paljas

  Ik vraag me af of de spelers,na het bekend worden van het voorlopig niet doorgaan van een nieuwe stadion,zwaar gefrustreerd en ongeinspireerd over dat veld liepen gisteren?
  Je ziet bij Dordrecht dat het spelers extra motiveert,als je weet dat er een nieuw stadion gaat komen.
  Promoveren…op korte termijn een nieuw stadion en niet onbelangrijk een veel beter salaris voor spelers en staf.
  Want ja,ik had Dordrecht toch echt niet als titelekandidaat gezien en Trost heeft zelfs de beste speler daar weggehaald met Post…of was het een van de mindere spelers daar bij Dorecht vraag ik me inmiddels af?
  Hoe dan ook,duidelijk is dat geld(of het vooruitzicht op meer geld)de mensheid drijft om(veel)beter te presteren…

  Gegroet,

  Paljas.

  1. De Koel

   Tja Goodie, dat is nu eenmaal wat er al jaren aan de hand is bij VVV. De beste spelers worden ieder jaar verkocht (of lopen gratis de deur uit omdat ene Hans S. verzuimd heeft om ze voor langere tijd vast te leggen) en er komen mindere spelers voor terug.

 12. Meuske

  Denk dat iedereen binnen VVV wel gedacht had dat het stadion er wel zou komen, maar dat is ook de fout geweest omdat dat de groei van de club in de weg heeft gestaan. Hopen dat Hay en investeerders nu niet de handoek in de ring gooien en nu eens eindelijk weer gaan bouwen aan VVV hoe het nu ervoor staat. Was geen voorstander van buitenlanders maar hoop nu toch weer dat er een tropische verassing deze kant op komt in de winterstop want met deze selectie gaan we het dit jaar niet redden maar er zit ook weinig rek meer in voor volgend seizoen. Forza VVV

 13. roermond

  Heej paljas, dan hebben ze zeker 3 jaar geleden al te horen gekregen dat de bouw van het stadion niet doorgaat. Ze lopen al zeker 3 jaar als een stel lamzakken over het veld en hebben schijt aan de inmiddels 3000 trouwe supporters…Dat zullen er a.s zondag, denk ik, weer 500 minder zijn. Ik blijf toch komen en geloof in sprookjes…Eens zullen ze het toch wel doorhebben daar op de Berg….

  1. Paljas

   Niets is vanzelfsprekend in het voetbal,alhoewel de hoogte van de begroting van een club meestal ook wel terug te zien is op de ranglijst.
   En dan doet VVV het met een begroting nu van €4,5 a €5 miljoen in de eerste divisie en voorheen met een begroting van €7,5 miljoen in de eredivisie,het nog niet eens zo slecht de laatste jaren.
   Ik denk dat Sparta ,Willem II en De Graafschap met ongeveer een zelfde begroting,het de laatste jaren slechter doen dan VVV.

   Als je zelf gevoetbald hebt,dan kun je nog zo’n goed elftal op papier hebben en kun voor een wedstrijd nog zo’n goede instelling en inzet beloven,de wedstrijd opzich kan dan heel anders lopen dan je had gehoopt.
   En dat kan komen door kwaliteit,vorm,blessures,schorsingen,
   scheidsrechterlijke dwalingen en ook omdat een tegenstander gewoon op dat moment beter is.
   Een elftal zal beter gaan presteren,als ze voor langere tijd met elkaar spelen.
   Je moet dan de beter spelers proberen te behouden en de selectie zo nu dan proberen te versterken met gerichte goede aankopen.
   En dus is het vooral een kwestie van geduld bewaren en je niet laten lijden door de waan van de dag.
   Het gaat allemaal goed komen met dit VVV…

   Gegroet,

   Paljas.

   1. De Koel

    Eindelijk eens een verstandige opmerking van je , Paljas: Een elftal zal inderdaad beter gaan presteren als het voor langere tijd met elkaar samen speelt.
    Maar ja, de personen die het bij VVV voor het zeggen hebben, komen ieder jaar weer met een compleet nieuw elftal op de proppen…
    Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel spelers VVV in de afgelopen vier seizoenen al heeft versleten. Allemaal het gevolg van het korte termijn beleid dat er al jaren gevoerd wordt. En zolang dat niet verandert, gaat het zeker niet goedkomen met VVV.

   2. Paljas

    Zeer slecht onderbouwde bewering…alsof spelers 8 jaar bij een club blijven uit clubliefde (die zijn nergens meer te vinden),maar kijken hoofdzakelijk naar hun inkomsten.
    Het is een heel goed teken dat er veel spelers zijn gekomen en gegaan de laatste 5 jaar,want dat betekent dat VVV zeer behoorlijke spelers onder contract had en dat het bestuur wel degelijk heel goed bezig was met het beleid,namelijk het aantrekken van goede talentvolle buitenlandse spelers dan wel Nederlandse talenten.

    Zo gauw een speler ook maar even de kans krijgt beter te gaan verdienen(al moeten ze op Cyprus of in Bulgarije voetballen,het zijn allemaal geldwolven),heeft VVV geen schijn van kans.
    Het is maar VVV,waar het vrij logisch is als je talentvolle buitenlanders aantrekt,of spelers die zich ontwikkeld hebben bij VVV,ze ook weer naar een jaar of 2 a 3 vertrekken.
    Geld,geld,geld,is waar het om gaat in alle gelederen van het voetbal.
    En met een begroting van nu €5 miljoen en voorheen €7,5 miljoen ben je maar een kleintje en ben je kansloos tegen de grotere clubs.

    En dus gaat het zeker goed komen met dit VVV…alleen moet je gasten zoals jij snel corrigeren en aanpakken op het moment je weer de raarste en domste beweringen uitkraamt…

    Gegroet,

    Paljas.

   3. De Koel

    Hahaha Paljas, ik lig altijd weer dubbel van die posts van jou. En het allergrappigste is nog wel dat je heilig gelooft in je eigen onzin. Je bent met recht de dorpsgek van Venlonaren.net.

 14. Meuske

  Ja ja daar is die weer……. Paljas zijn oneliner: Het gaat allemaal goed komen!!! Zo fijn als je dat zegt elke keer weer al een half jaar lang ondanks teleurstelling op teleurstelling. RESPECT!!!!!

  1. Paljas

   Ja,dat doe je jezelf aan…
   Je bent onrealistisch en ook wel een beetje voetbaldom.
   VVV heeft op dit moment gewoon een matig elftal.
   En als je dat nou eens respecteert en daar je verwachtingspatroon op in stelt,zullen je teleurstellingen vele malen minder zijn dan nu het geval is.

   Gegroet,

   Paljas.

   1. marcel

    [quote] VVV heeft op dit moment gewoon een matig elftal.
    En als je dat nou eens respecteert en daar je verwachtingspatroon op in stelt,zullen je teleurstellingen vele malen minder zijn dan nu het geval is” [/quote]

    dit klopt als een bus. desondanks en hoe matig ook, mag je van een betaald voetbal elftal verwachten dat ze vrij kunnen lopen en de bal ook eens af en toe combinerend naar voor krijgen. Als ik dan de laatste wedstrijden, maar vooral die van gisteren bekijk, dan hoef ik maar een correctie aan je quote toe te voegen.
    op dit moment heeft VVV een HEEL matig elftal. dus vooral daar je verwachtingspatroon op afstellen. zolang er geen versterkingen bijkomen is elke plek die play-offs betekent behaald met dit team is op het eind van het jaar vette winst.
    VVV mag zich in de winterstop wel gaan beraden hoe ze in het voetballende gedeelte iets van verbetering kunnen brengen, want die lange halen op de buitenspelers is wel erg karig als aanvalspatroon.

   2. Ievel Knievel

    Een matig elftal met een top-begroting in de Juup. Als dat geen miskleun is. En dan ook nog een voorzitter die roept dat een kampioenschap erin zit, aan het begin van het seizoen. Dan gaat er beleidsmatig wel iets mis, moet ik zeggen. Maar dat is ook niet zo gek met dit bestuur, deze directeur en ons technisch hart. Vanaf het begin van het seizoen is al te zien dat dit team voor een een plek rond de 6e plek zou kunnen gaan (misschien zelfs wel als maximaal haalbare). Maar toen ik dit riep werd ik (o.a. door jou Paljas) voor gek versleten. Wie is hier nu de gek?

   3. Paljas

    JIJ was er van overtuigd dat VVV dit seizoen wel even voor de bovenste plaatsen zou strijden.
    Maar toen je in de gaten kreeg dat dit VVV een te matig elftal heeft(en je je gelijk niet kreeg aangaande jou visie),begon je als een idioot om je heen te slaan en richt je maar weer eens al je pijlen op Berden en het bestuur.
    Wat een rampzalig en dom irritant mannetje ben je toch…
    Je weet NIETS en je zaait hier dood en verderf met je voortdurende waanideeën en leugens.

    Stop ermee en ga in godsnaam een andere hobby zoeken!

    Gegroet,

    Paljas.

 15. RuiverCity

  @paljas .
  zie jij ook een steeds leger wordende Koel?
  Praat jij met de mensen in je vak?
  Dan moet je toch ook zien en horen dat het ABSOLUUT niet goed gaat met onze club!

  1. Paljas

   Mensen betalen liever voor iets waar ze een goed gevoel aan over houden…
   En dat is op dit moment niet elke week gegarandeerd bij VVV.
   En dus kiezen mensen liever voor een avondje Bioscoop of uit eten gaan met familie of vrienden.

   Oftewel…als je wint,heb je vrienden…rijen dik,heel veel vrienden!
   Maar als je verliest…

   Gegroet,

   Paljas.

   1. De vraag is echter of die vrienden terugkomen als het straks weer beter gaat. Ik spreek de laatste tijd veel te veel mensen die niet meer naar VVV te gaan, maar een seizoenkaart voor Borussia Monchengladbach aangeschaft hebben. Die gaan echt niet bij beide clubs een seizoenkaart kopen als VVV over een paar jaar weer eredivisie speelt, dus dan zullen ze een keuze moeten maken.

   2. Ruben

    Sorry, hier moet ik op reageren!!

    Wanneer mensen niet meer naar VVV gaan, maar een seizoenskaart van BM hebben gehaald, dan zijn en waren dit ook geen VVV supporters!

   3. Goodie

    Precies. En dit soort mensen leggen het verwachtingspatroon veel te hoog. We gaan niet naar naar VVV voor het leuke voetbal, maar omdat het onze club is.

   4. Paljas

    Gloryhunters zullen altijd terug komen…
    Als VVV de nacompetitie gaat spelen,zullen ze der zitten…

    Gegroet,

    Paljas.

 16. Venske

  Herhaling… Al weken zonder spits, Otsu nul doelpunten in vier wedstrijden. De spits die je hebt verhuren. Een spits kopen en nog een spits huren. En die twee vervolgens op de bank zetten. Waarom haal je ze dan?
  Of het scouting team kleunt mis, oftewel de trainer is niet in staat zijn elftal zo te laten spelen dat ze wel renderen. Zondag vrees ik een akelig lege Koel… Normaal zou het toch volle bak moeten zijn….

 17. Sanderkuh

  Jaja Ruben, en mocht VVV weer promoveren over 13 jaar liggen die mensen om 06:00u voor de deur als de seizoenskaarten worden verkocht…..staat er weer een rij vanaf de berg tot aan Centraal station…..

 18. Meuske

  Iedereen die roept “Alles komt goed” en vooral onze alleswetende Paljas kunnen niet onderbouwen waarom het goed gaat komen of wanneer het goed gaat komen, maak ik dat nog mee of mijn kinderen of is dat pas als mijn kleinkinderen groot zijn? Technisch directeur en staf dat zijn toch amateurs eerste klas, die van Dael heeft die een contract voor het leven gekregen. Wie heeft besloten dat prince rajcomar, Balkestein, Promes , Wolters moesten komen dat is toch een koekebakker geweest of niet. Denk dat we dit niveau spelers of al in huis hadden of wel ergens in de jeugd hadden rondlopen. Maarja ALLES KUMP GOOD hopelijk.

  1. Paljas

   Alles komt goed,omdat het gevoerde beleid wel degelijk goed is.(mijn inziens zelfs heel goed)
   Alleen zijn niet alle “poppetjes”van hoog niveau(geldkwestie),waardoor je een stagnatie krijgt in je visie.
   Geduld bewaren en bouwen aan een nieuw kampioenswaardig elftal…en dat kan wat tijd in beslag nemen.
   Ik verwacht tussen de 2 tot 4 jaar een kampioenswaardig VVV voor de eerste divisie,met elk jaar zo wie zo nacompetitie.

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Zeker wete

    Paljas: Ik vind dat je helemaal gelijk hebt!!
    Azijnzeikers heb ik nu genoeg gezien op deze site. Eindelijk weer eens iemand met en kritische maar realistische opvatting.

   2. pavisto67

    Ik vind je enthousiasme vertederend beste Paljas, bij jou is het glas altijd halfvol in plaats van half leeg. In het geval van VVV zie ik dit halfvolle glas echter al lang niet meer. Waarop baseer jij je vertrouwen? Op het feit dat VVV al jaren achter elkaar niet in staat is een fatsoenlijk elftal samen te stellen dat het gras opvreet, ongeacht in welke divisie we nu spelen? Op het feit dat VVV door het MFC welke nu is afgeblazen, jarenlang in een houdgreep is gehouden en dat dit verlammend heeft gewerkt op de hele club?
    Op het feit dat supporters en sponsoren massaal afhaken, en VVV volgend seizoen echt wel in de financiele moelijkheden gaat komen omdat VVV fors moet gaan snijden in haar begroting ( onder andere door wegvallen/verminderen degradatievergoeding van de KNVB).

    Ik zou bijna willen dat er één of andere knotsgekke sheik de club overneemt, want in mijn ogen kan het bijna niet slechter. Als jij als club de ambitie hebt en ook uitspreekt te willen presteren, dan mogen de beleidsmakers nu wel eens kritisch in de spiegel kijken want ze falen massaal…

   3. Paljas

    “Het glas is bij jou altijd half vol in plaats van half leeg?”
    Nou,bij mij is het glas in zowel letterlijke als figuurlijke zin altijd voor 90 tot 95% gevuld,neem dat maar van mij aan.

    “Het MFC verlammend heeft gewerkt op de hele club”?
    Ja wat wil je nou zeggen? Dat Berden het expres 7 tot 8 jaar heeft laten duren?
    Dat Berden voorzitter is geworden van VVV,omdat hij van plan was om VVV finaal naar de klote te helpen?
    Ik denk eerder dat jij VVV naar de klote wil helpen met je labiele standpunten….

    “Supporters en sponsors massaal afhaken”?
    De meeste supporters en sponsors willen bij winnaars horen en haken heel snel af,als het ook maar even minder gaat.
    Dat is niets van de laatste 5 jaar,maar dat is al zolang er sport wordt bedreven.

    “Want in mijn ogen kan het niet slechter?”
    Ook voor jou als advies:BMG hier net over de grens…altijd een vol stadion,het hoogste niveau met prachtig voetbal,geen voorzitter die Hai Berden heet en die jarenlang VVV in de houtgreep houdt…

    “Als jij als club de ambitie hebt en ook uitspreekt te willen presteren,dan mogen de beleidsmakers nu wel eens kritisch in de spiegel kijken want ze falen massaal…”
    Prestaties in de sport kun je niet vooruit plannen.
    Of je moet genoeg geld hebben of op zijn tijd flink wat doping gebruiken…dan kun je de prestaties min of meer beïnvloeden.
    Nieuwe poppetjes op de plaats van de huidige poppetjes,geeft geen enkele garantie op meer succes.
    Of je moet aantoonbaar met beter kandidaten komen…
    Oftewel,je moet ambitie hebben en met de tijd mee gaan en niet blijven zitten in de jaren ’80 of 90,want dan word je onherroepelijk op termijn een amateurclub of je houd op te bestaan.

    Gegroet,

    Paljas

 19. Meuske

  Welk beleid? Heb van de beleidsbepalers nog nooit een lange termijn visie gehoord afgezien dat ze zich al jaren blind staren op een nieuw stadion. De poppetjes op het veld kun je nog wat mee schuiven of vervangen dat wel maar de poppetjes in de bestuurskamer op Berden na en de technische staf moet je vervangen. Berden is eind verantwoordelijk maar de rest heeft ons gebracht waar we nu staan en gaan VVV niet meer naar een hoger niveau tillen dat is toch wel duidelijk……ook niet over 2 of 4 jaar!!

  1. Paljas

   Nee,heb je nog nooit een lange termijn visie gehoord voor VVV?
   Dan ben je of opzettelijk doof en wil je het niet horen of je weet niet waar je over praat.
   Je kunt wel voortdurend blijven schoppen tegen alles wat VVV heet,maar dat zal niet het gewenste resultaat opleveren.
   Als je geen vertrouwen hebt in het huidige VVV,moet je gewoon een club kiezen die wel in je straat je past en die wel aan je eisen voldoen.
   Advies:BMG hier net over de grens….altijd een vol stadion,voetballend op het hoogste niveau met prachtig voetbal,een voorzitter die NIET Hai Berden heet…wat wil je nog meer?

   Gegroet,

   Paljas.

 20. Meuske

  Ben inderdaad wel eens gaan kijken bij Gladbach en dat is echt waanzinnig maar mijn club is het niet daar heb ik geen gevoel bij en bij VVV wel. Berden daar hoor je mij niet gauw iets slechts over zeggen want hij heeft ons uit de penarie geholpen toen het nodig was maar het is zo jammer dat het allemaal teniet is gedaan en we weer bijna terug zijn bij af. Financieel tot nu toe goed maar sportief onvoldoende. Hoop van harte dat je gelijk hebt en dat we snel weer trots kunnen zijn op os VVVke.

   1. De Koel

    Beste Paljas, supporter zijn van VVV betekent niet automatisch dat je ook fan moet zijn van Berden en zijn beleid. Ik weet dat deze nuancering een beetje moeilijk te bevatten is voor jou, maar doe toch maar eens een poging.

    PS: Doe je Hai de groeten als je weer bij hem op schoot zit?

 21. eric

  weet je , even aan iedereen , natuurlijk houd je spelers niet bijelkaar , geld geld geld.
  Als VVV niet snel bij de eerste 4 gaat komen de komende wedstrijd, dan vertrekken er in de winter diverse spel;ers, Turk, Nikki,Joppen,Otsu, allemaal weg als het niet snel beter gaat, presteren we de komende tijd goed voor de winterstop en de concurenten verliezen en volgt aansluiting komen er 2 sperlers bij, let maar op.

  1. Goodie

   Maar wie weet is dat zo slecht nog niet. Dit lijkt een verloren seizoen te gaan worden met hopelijk nog nacompetitie. Maar als je dan in de winter vervangers haalt die wel echt voor dit VVV willen vechten, heb je voor volgend seizoen een compleet op elkaar ingespeeld team. Daarbij is het de vraag of bij Yuki die optie voor 1 seizoen na dit seizoen wordt toegepast. Na dit seizoen hebben Turk en Maenpaa (Joppen weet ik niet) nog een 1-jarig contract, dus zal VVV die willen verlengem of verkopen en begin je mogelijk weer van vooraf aan.

Leave a Reply