1900 Seizoenskaarten verlengd

Tot dusver hebben 1900 mensen hun seizoenskaart verlengd. Dit is een lichte stijging ten opzichte van vorig seizoen. Toen werden er namelijk 1800 seizoenskaarten verlengd. De prijs van een seizoenskaart dit seizoen is nagenoeg hetzelfde gebleven bij VVV. Twee seizoenen geleden in de Eredivisie waren er nog 5000 seizoenkaarthouders.

Het aantal zal oplopen doordat een groot deel van de sponsoren volgens de club ook volgend jaar VVV wil blijven steunen en kaarten wil kopen. In vergelijking met de andere Limburgse voetbalclubs doet VVV het prima. MVV heeft tot nu tot zo’n 1400 kaarten verkocht, bij Roda staat de teller op 3000 en Fortuna heeft de afgelopen dagen al 500 kaarten kunnen slijten.

Start vrije verkoop
Voor de mensen die vorig jaar geen seizoenskaart in bezit hadden maar toch graag voor aankomend seizoen een seizoenskaart willen kopen, de vrije verkoop van SeizoenClubCards start op maandag 23 juni 2014.
Klik hier om direct een seizoenskaart aan te schaffen.

De totale capaciteit van stadion de Koel is 8.000 plaatsen. Er zijn dus nog genoeg kaarten te verkrijgen.

Bron: VVV-Venlo

14 Responses

  1. Goodie

   100 seizoenkaarten meer verlengd dan vorig jaar. Dus stel die 1800 van vorig jaar hebben dit jaar wederom verlengd, maar er zijn 100 mensen bijgekomen die nu hebben verlengd die afgelopen seizoen voor het eerst (sinds jaren misschien) een seizoenskaart hebben.

   Oftewel: die 100 zijn mensen die afgelopen seizoen voor het eerst een seizoenskaart hadden.

  2. Lincoln

   Oke ik snap de verwarring nu maar in ieder geval hebben er nu 1900 mensen hun seizoenskaart verlengd vorig jaar in juli waren er 1800 op dat moment die er verlengd hebben. Dat is de informatie die wij hebben gekregen van VVV.

   1. Lincoln

    Ja snap wat jullie bedoelen hoor! Juist goed dat jullie goed opletten. Hopelijk wel met Uchebo en Musa 🙂

   2. Goodie

    Ach, ben blij dat we weten hoeveel er inmiddels verkocht zijn. Heb er in ieder geval vertrouwen in dat de Koel voller zal zitten dan afgelopen seizoen. En dan hoop ik met aaanvallend voetbal.

 1. Sanderkuh

  4000 zou mooi zijn Word….en als de resultaten er naar zijn wellicht een hoop losse verkoop. En eventueel halve seizoenskaarten…. Heb er vertrouwen in, waarop het gebasseerd is: geen idee….

 2. YowVVV

  Veel hangt af van het materiaal op het veld, ik blijf gaan, maar veel verlengen pas als vvv dat werkelijk kans heeft om volgend seizoen de club van limburg te zijn en wie weet promotie

 3. RuiverCity

  Mensen wachten af wat er aan spelersmateriaal bij gaat komen en hoe de nieuwe trainer ze laat spelen. Daar zal heel veel van afhangen. Anders halen ze de 3200 never nooit niet.

  1. Goodie

   Die 3200 zal gehaald worden, daar heb ik alle vertrouwen in. Maar VVV zal ervoor moeten zorgen dat het team er 8 augustus staat. Als er met passie en aanvallend voetbal wordt gespeeld, zie ik na 5 competitie wedstrijden de scc verkoop ook nog zomaar omhoog schieten. Wat we de laatste jaren voorgeschoteld kregen was niet best, hopelijk gaat er met het technisch platform nu iets echt veranderen.

Leave a Reply