UPDATE: 2 testspelers van Borussia Mönchengladbach

VVV heeft deze week beschikking over 2 testspeler van Borussia Mönchengladbach. Zoals eerder op Facebook gemeld gaat het om Necirwan Khalil Mohammad een 22-jarige defensieve middenvelder. Hij speelde afgelopen seizoen voor Borussia Mönchengladbach U-23 wat uitkomt in Regionnalliga West.

De tweede testspeler is Marius Müller. De 21-jarige Duitser is een middenvelder die afgelopen seizoen uitkwam voor Borussia Mönchengladbach U-23.

Daarnaast loopt Travis Cooper vanaf dinsdag stage bij Fortuna Sittard dat in Wijchen op trainingskamp is. In Venlo heeft de Australiër weinig uitzicht op speeltijd en daarom hoopt VVV Cooper komend seizoen te verhuren.

Bron: De Limburger

 

 

16 Responses

   1. Lincoln

    Hehe Ja ik merk het beetje vaag Met die hoofdletters :(. Site Id nog niet klaar maar was lang genoeg offline geweest we gaan morgen verder maar hebben jullie geen last van!

 1. sobermikel

  Dadelijk zijn ‘fans’ van kfc nog op hun tenen getrapt dat ze een samenwerking met een echte club als BMG aangaan en een grote supportersschare.
  Bovendien: die 2 spelers kunnen er beide niks van. Ben wel eens naar wedstrijden van het 2e van BMG gaan kijken en ze raakte geen knikker. Bovendien hebben ze er meer op de bank gezeten dan in de wei…

  1. Lincoln

   Hmm denk niet dat dit een probleem moet zijn! Kijk maar naar KRC Genk en Fortuna zijn vriendjes en MVV heeft sinds deze zomer een samenwerking met Genk. Daarnaast is het geen samenwerking maar zijn er gewoon 2 jongens van die club op proef bij ons. We moeten afwachten of het versterkingen kunnen zijn voor de club.

 2. sobermikel

  Ik denk sowieso niet dat het voor BMG interessant is om een samenwerking met VVV aan te gaan. zeker niet in de JL. Ze kunnen nog beter spelers verhuren aan SV Sandhausen en Wiesbaden dan aan VVV

Leave a Reply