Supportscollectief sjaal is binnen!

De sjaal die we als collectief van Fanclub d’n Twellefde Man, Socioclub VVV-Venlo en Venlonaren.net hebben gemaakt, is vandaag binnengekomen.

Morgen voor de wedstrijd kan de sjaal tussen 18.30 en 19.45 afgehaald (en betaald) worden aan de zijkant van de prefab kantoorruimte (Fanshop). Dit is aan de parkeerplaatszijde bij het raam. De prijs van de sjaal is 10,- euro en er moet gepast en contant betaald worden.

Voor diegene die nog geen sjaal hebben besteld, er zijn nog een aantal sjaals die je los kunt kopen bij hetzelfde punt. Kom morgen op tijd, want OP=OP!
Met het kopen van deze sjaal spreek je steun voor VVV uit in moeilijke tijden, maar steun je ook direct het collectief in het financieren van de toekomstplannen waar we nu hard mee bezig zijn.

Laat met deze sjaal je steun zien voor VVV in de rest van het seizoen!

Altièd veur VVV veur Altièd!

Fanclub d’n Twellefde Man, Socioclub VVV-Venlo & Venlonaren.net

15 Responses

  1. zuid

   Aangezien die van mij allemaal uit Nijmegen zouden moeten komen gaat dat niet echt werken en degene die wel in de buurt wonen zitten of samen met mij in het ziekenhuis of bij het LVK. Maar misschien wil jij hem voor me ophalen. Volgende week vrijdag ben ik er weer bij, regelen we het dan. Oke?

 1. kurcinac

  Wat een geweldig succes met die sjaals, ga je schamen, wat hebben we over voor vvv! Tis slecht weer we zijn eerder dicht. Wat een beleving zeg. ik had er 2 besteld, maar jullie waren al dicht. SCHANDE!!!!!

  1. Beste Kurcinac, duidelijk verhaal maar volgens mij zijn we volwassen genoeg om hier gewoon over te praten. Voordat hier een heel betoog met schande en toestanden geroepen wordt. Ik ben zelf niet bij de verkoop aanwezig geweest en ik weet niet wat er is afgesproken qua openingstijden.

   Als je me even een mail stuurt naar daniel@venlonaren.net kunnen ee het gesprek aangaan.

 2. Venlooow

  Jammer dat jullie voor 19:45 al dicht waren. Trap je je rot op de fiets en dan heb je helaas geen sjaal. Ik snap best dat jullie ook voetbal willen kijken maar zorg dan dat je niet eerder sluit. Wat zijn de alternatieve mogelijkheden om de sjaal opbrengst halen?

Leave a Reply