2300 seizoenskaarten verlengd

Op dit moment zijn er 2300 seizoenskaarten verlengd door supporters en sponsoren. Bij de laatste peiling op 16 juni hadden er nog 1900 supporters en sponsoren hun kaarten verlengd. Ongeveer een maand later is er dus een stijging van 400 kaarten.

Het aantal zal hopelijk nog oplopen doordat een groot deel van de sponsoren volgens de club ook volgend jaar VVV wil blijven steunen en kaarten wil kopen.

Start vrije verkoop
Voor de mensen die vorig jaar geen seizoenskaart in bezit hadden maar toch graag voor aankomend seizoen een seizoenskaart willen kopen, de vrije verkoop van SeizoenClubCards is op maandag 23 juni 2014 van start gegaan. Er is nog voldoende tijd en plaats genoeg om een seizoenskaart aan te schaffen.

Klik hier om direct een seizoenskaart aan te schaffen.

Bron: VVV-Venlo

14 Responses

 1. sobermikel

  Snappen jullie niet dat hier helemaal niets van klopt?
  Vorig jaar hebben ze 1800 scc’s verkocht. Hoe kunnen er dan 2400 kaarten zijn verlend?
  Ik heb zelfs van een betrouwbare bron gehoord dat ze nog geen 1100 kaarten hebben weten te verlengen.
  VVV blijft maar doorgaan met het voorliegen van supporters. En het dan maar raar vinden dat supporters en sponsors het massaal laten afweten.
  Daarbij zijn er ook al veel sponsors afgehaakt.

  1. Lincoln

   Ik heb deze informatie van VVV zelf! Daarnaast waren er vorig jaar op het eerste meetpunt in juni 1800 verlengingen daarna hebben we hier geen berichtgeving meer over gedaan. Dus het kan zijn dat er meer zijn verkocht na dat eerste meetpunt. Daarnaast zijn er in de winterstop mensen die een scc kopen. Bij het eerste meetpunt dit jaar zijn er 1900 scc kaarten verlengd en nu 2300. Dit zijn supporters en sponsoren. VVV heeft aangegeven dat de meeste sponsoren willen verlengen. Je hebt gelijk dat vorig seizoen veel sponsoren en supporters afhaakten vanwege het slechte spel van de afgelopen 3 seizoenen. Maar ik kan me echt niet voorstellen dat VVV over deze cijfers mensen gaat voorliegen. Wat hebben ze daaraan? Net alsof er dan meer mensen hun kaarten gaan verlengen? Iedereen moet die keuze zelf maken. Die 1100 wat jij zegt kan zijn dat dit van een tijd terug is. En dat het gaat om alleen supporters en niet de sponsoren.

  2. Word

   Vorig jaar 3200 seizoenkaarten. Dat zijn zo’n 2200 supporters en 1000 sponsorkaarten. En nou niet miepen dat VVV niet eens 1000 sponsors heeft, want dat is wat anders. Dat ligt namelijk aan het sponsorschap. Vrienden van VVV krijgen 2 kaarten, netwerkpartners krijgen 6 of meer kaarten en nog grotere sponsors krijgen soms wel 15 kaarten. En met je 230 sponsors kom je dan al makkelijk op 1000.

   Misschien handig om soms een naar de supportersbijeenkomsten te gaan, daar wordt zoiets ook gewoon verteld en toegelicht. En als je daar om wat voor reden dan ook niet bij kan zijn: je kunt VVV bellen of mailen, krijg je vast ook een antwoord. Ik namelijk wel, want hoe denk je dat ik twee weken geleden aan die 2250 kwam? En Lincoln heeft blijkbaar ook contact gehad.

 2. sobermikel

  Ik geloof gewoon geen snars meer van wat VVV zegt. Een paar weken geleden kon iedere Limburgse club op L1 haarfijn vertellen hoeveel seizoenskaarten ze hadden verkocht. Behalve VVV. Ze schamen zich gewoon kapot dat ze zo hard achteruit zijn gegaan, met alles. Ze zitten niet voor niets in Cat. II bij de KNVB. Nog even en ze zitten in Cat. I, let maar op.
  Zolang er in Venlo geen nieuw stadion staat (wat er waarschijnlijk nooit komt) heeft VVV in het hele betaalde voetbal totaal geen rol van betekenis. Ze hollen met het seizoen achteruit. Als je ziet hoe VVV een aantal jaren geleden leefde en hoe het nu leeft: het is niks meer. Een paar jaar geleden was het allemaal hosanna en er werden ons bergen goud belooft. Nu lachen ze je uit als je zegt dat je een seizoenskaart hebt van VVV. Er is niemand die het hele VVV nog serieus neemt.
  Als VVV Nwofor en Maenpa niet verkocht krijgt, hebben ze een nog grotere financiële strop. Leuk: 2 goede spelers in de JL, maar de bankrekening van VVV tikt rode cijfers. Ik ben benieuwd wanneer de volgende trainer weer wordt gepresenteerd of welke ‘grootse’ plannen het bestuur weer gaat presenteren.

   1. sobermikel

    Dat kan iedereen doen als VVV volgend jaar ergens onderaan is geëindigd

   2. Goodie

    Wat je nu allemaal zegt is uit je duim gezogen, of uit de duim van die betrouwbare bron van je. Je zegt dat er vorig jaar 1800 seizoenkaarten waren verkocht, dat waren er 3500.. Die 1800 waren verlengde die het jaar daarvoor ook al een scc hadden. Dus die 1900 van dit seizoen is ook gewoon mogelijk. Er zijn simpelweg 100 mensen die hun scc hebben verlengd en vorig jaar voor het eerst een scc heeft gekocht. Vanaf dat moment tot nu is dat opgelopen tot 2300. Dus 400 mensen die voor het eerst een scc kopen, of mensen die hun scc later hebben gekocht. Dus als je een beetje na denkt zie je dat het wel mogelijk is. Dus hou op met onzin dat ze ons aan een lijntje houden en dat we aankomend seizoen onderaan staan. Anders pak een Scc bij Barcalona. Oh wacht, die staan een half miljard euro in de schulden… pak een scc bij Bayern.

  1. marcel

   VVV kiest er voor een deel al jaren zelf voor om categorie 2 te komen. een van de regels die daaraan verbonden zijn, is namelijk dat je salarisdeel niet groter dan 60% van je begroting mag zijn. VVV heeft al jaren geleden aangegeven dat dit het salarishuis iets is waar zij zelf over bepalen, dat daar dan automatisch een indeling in categorie2 bijhoort (of je gezond bent of niet), is dan een gevolg waar ze zelf voor kiezen. ik weet trouwens niet of dat voor dit jaar ook weer zo is.

  2. Lincoln

   Sobermikel ik vind het prima dat je je mening geeft. Maar alsjeblieft onderbouw iets. Dit zijn gewoon allemaal emoties en dingen die je roept die helemaal niet waar zijn. Ik zit bij de Sar en heb regelmatig contact met VVV. En ik weet waar ik over praat ander typ ik het niet! Daarnaast vind ik het juist raar dat je zegt dat VVV niets meer is dat mensen je uitlachen enzovoort. Terwijl wij van Venlonaren en VVV zelf merken dat supporters weer enthousiast raken en meer betrokken voelen met de club sinds jaren. Het Categorie 2 verhaal leuk bedacht maar VVV zit al weet ik hoeveel jaar in categorie 2. Daarnaast is het dat ze niet ingedeeld geen fout van VVV maar van de KNVB, zij hebben de cijfers op tijd gehad maar er was iets fout gegaan. Zoals ik bij je vorige post hebt getypt waar je niet op wilt reageren. Waarom zou VVV in hemelsnaam mensen voorliegen over deze dingen? Weleens van transparantie gehoord? Mensen willen niet voorgelogen worden. Als ze dat zouden willen doen, is het wel denk ik het meest domme wat je als club kan doen. Om iets wat in principe niet veel uitmaakt. Hoeveel SCC kaarten zijn verkocht. Zoals ik eerder al meldde doen wij de eerste prognose posten en daarna niet meer om te checken hoe de supporters tegenover het nieuwe seizoen staan. Het is een indicatiepunt voor ons en voor VVV om te kijken hoe het zit. Ik wil graag met je de discussie aangaan. Maar aub onderbouw het!

 3. pednecy

  Your heart failure treatment will continue for the rest of your life a longer term prospect than in the past cialis generic buy However, almost all the PDGFRОІ cells with NG2 glia morphology disappeared after the inhibitor treatment, while the number of PDGFRОІ cells with pericyte morphology was unchanged Fig

Leave a Reply