Aan alles komt een einde…

vvv-venlo-logo-d105a3119e-seeklogo.comToen scheidsrechter Braamhaar het verlossende fluitsignaal gaf was de ontlading groot. Een nieuw jaar eredivisie is een feit! Na de ereronde langs het trouwe VVV-Venlo publiek en de ‘HUMBA’-show van Dario Vujicevic werd officieel afscheidgenomen van een 11-tal spelers. Op het veld van Seacon Stadion – De Koel – werden door stewards en medewerkers van VVV-Venlo 11 wedstrijdshirts voorzien van naam en nummer, klaargelegd. De lijsten speciaal voor VVV-Venlo ontworpen door Greijn Form Technics, zijn een lust voor het oog.

Leden van bestuur, directie en technische plus medische staf namen een ingelijst shirt in handen om dit vervolgens over te dragen aan de vertrekkende geel-zwarten. De contractspelers waar we afscheid van nemen zijn Kevin Begois, Frank van Kouwen, Achmed Ahahaoui en Rachid Ofrany. De jongens die de gehele jeugdopleiding van VVV-Venlo hebben doorlopen die nu een nieuwe club gaan zoeken zijn Delano van Crooy en Roel Jansen. Ook voor Nol Hornix was dit de laatste wedstrijd. Van de huurlingen die dit seizoen zijn overgekomen van achtereenvolgens KRC Genk, FC Porto, sc Heerenveen, PSV Eindhoven en FC Twente wordt nu ook afscheid genomen. Balasz Toth, Jorge Chula, Youssef el Akchaoui, Funso Ojo, en Dario Vujicevic sluiten in de voorbereiding normaal gesproken aan bij hun eigen club. Maar VVV-Venlo sluit niet uit dat enkelen zich bij de voorbereiding van VVV-Venlo weer melden.

Supporters en sponsors gaven de spelers een flink applaus voor bewezen diensten. Fotografen en cameraploegen van Eyeworks, L1 en Omroep Venlo legden alles vast op de gevoelige plaat. Voor één fotograaf in het bijzonder was het een zeer speciaal moment. Dré Schouwenberg, de man die bekend staat als de ‘hoffotograaf’ van VVV-Venlo, ‘speelde’ zijn laatste wedstrijd. Sinds 2002 verzorgt hij niet alleen de foto’s, de website en de contacten met de media. Begonnen als vrijwilliger en later in dienst van de club nam hij alle perszaken en communicatie voor de Koelclub op zich. Het behoud van het eredivisieschap is voor de man met een geel-zwart hart een mooie afsluiter van zijn tijd bij VVV-Venlo. De club dankt hem vanuit deze plek voor zijn bewezen diensten en went hem veel plezier met fietsen, tuinieren en genieten met zijn vrouw Marlies.

Na het officiële moment op het veld trok men zich terug in het supportershome, spelershome en de businesslounges van Seacon Stadion – De Koel – om het seizoen met familie, vrienden en collega’s af te sluiten. De slogan ‘Alles heej blief Eredivisie…!’ heeft zijn belofte gehouden!

VVV-Venlo wenst iedereen veel succes toe in de toekomst en een fijne vakantie!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply