Aanstaande woensdag ‘Oefen’wedstrijd VVV-Venlo – FC Oss

Dit weekend geen competitievoetbal. Het is immers een interlandweekend en de VVV internationals zullen hun landen vertegenwoordigen. Doordat het een interlandweek is heeft VVV-Venlo een oefenwedstrijd tegen competitiegenoot en concurrent FC Oss ingelast. Op woensdag om 14.30 uur zal in stadion de Koel de wedstrijd gespeeld worden. De wedstrijd is voor publiek vrij toegankelijk.

Bij VVV-Venlo spelen vooral A-jeugd, tweede elftal en wellicht een aantal bankzitters mee tegen FC Oss.

12 Responses

   1. Haha neen, wordt gewoon getraind woensdag. Niki en Maksi zijn weg vanwege interland verplichtingen. Onze Griekse vriend is naar Griekenland. Danny Post heeft een hersenschudding, Wolters wordt denk ik gespaard vanwege zijn schouderblessure. Is vooral jeugd de kans geven volgens mij. Spelen A junioren mee, 2de elftal en misschien een aantal 1ste spelers.

 1. Meuske

  Laat Elito eens 90 minuten staan want deze jongen zijn ego is enorm gekrenkt denk ik sinds hij bij ons speelt. Volgens mij heeft deze jongen echt potentie om belangrijk te worden met een beetje vertrouwen.

  1. Klopt voor 1 april! Zijn nog 6 dagen en volgens mij zijn de gesprekken nog gaande. Zullen niet veel zijn wie hun optie gelicht worden. Maar dat komt later. Daarnaast als er een contract wordt opgezegd betekend het niet meteen dat ze volgend jaar niet meer actief zullen zijn voor VVV. Ze kunnen na deze periode een speler een nieuw contract aan kunnen bieden.

   1. Ben

    Maar spelers waar VVV graag vanaf wil moeten worden opgezegd voor 1 april, anders is automatisch contract verlengd. Het zou niet de eerste keer zijn dat zoiets gebeurt. FORZA VVV!

   2. Haha geloof mij maar dat ze ermee bezig zijn! VVV kan het zich niet veroorloven om zo met contracten om te gaan. Ze zijn al druk bezig met het voorbereiden van volgend seizoen.

 2. sjengske07

  Als men toch flink bezig is, kan men de technische staf ook eens doorlichten en de vastgeroeste assistenten, waar men waarschijnlijk op uitgekeken is, eens bekijken of het het nog zinvol is met deze lieden verder te gaan. Zouden zij echt nog wat toevoegen? Heb weinig spelers beter zien worden, dus………………………………….

  1. Gerardus

   Waarom weer die assistenten erbij roepen ? Ze zaten er ook toen het goed ging dus dat wil niks zeggen. Bij iedere andere club zijn ze allang blij als er mensen zijn die er al jaren zitten. En die ene ex-assistent die hier eerst vervloekt werd heeft gewoon een goed spelend team nu die zelfs beter presteren dan hier.

Leave a Reply