Aanstaande woensdag start verkoop Seizoenskaarten

Vanaf woensdag 10 juni krijgen alle huidige seizoenkaarthouders een bericht om hun eigen plek ook voor komend seizoen weer vast te leggen. Vanaf die dag zijn begint ook de vrije verkoop van seizoenkaarten. Dit kan online of door langs te komen tijdens kantooruren in ons FanCentre.

De prijzen zijn inmiddels ook bekend geworden. De club is helaas genoodzaakt om een prijsverhoging door te voeren. Iedereen is ongetwijfeld op de hoogte van onze moeilijke financiële situatie. VVV-Venlo bevindt zich in categorie I van het financiële ratingsysteem met alle gevolgen van dien.

De goedkoopste seizoenkaart voor volwassenen kost komend seizoen €115,-. Ter vergelijking: deze zelfde seizoenkaart kostte in seizoen 08|09 nog €125,-. Dit betekent dat je voor iets meer dan €6,- per wedstrijd een heel seizoen te gast kunt zijn in Seacon Stadion De Koel. Een seizoenkaart is nog altijd de voordeligste en handigste manier om een thuiswedstrijd van VVV-Venlo te bezoeken: bij meer dan negen wedstrijdbezoeken is de seizoenkaart al voordeliger.

Door op deze link te klikken kun je alle prijzen van de tribunes bekijken.

Iedereen die een seizoenkaart koopt ontvangt een aantal kortingsvouchers t.w.v. €75,- die beschikbaar zijn gesteld door Intersport Roermond, Domino’s Pizza, Media Markt Venlo, PLUS Benders, Toffe Dag en Van der Valk Hotel Venlo.

Dus koop vanaf woensdag 10 juni je seizoenkaart en steun VVV-Venlo ook in seizoen 15|16!

12 Responses

  1. Ben

    Het zal me wellicht niet in dank worden afgenomen, maar ik vind de prijzen van de seizoenkaarten belachelijk laag. En dan tel ik de vouchers niet eens mee. FORZA VVV!

  2. Meuske

    Natuurlijk is dit een goede prijs voor een seizoenskaart, veel minder kunnen ze toch ook niet vragen dan kunnen ze ze net zo goed voor niks weggeven. Denk dat we onze club moeten steunen in deze moeilijke tijd en massaal een kaart moeten aanschaffen want spelen in een volle Koel brengt toch altijd net iets extra’s. Forza VVV en de toekomst

  3. supportertje

    Vandaag mijn nieuwe seizoenkaart besteld en betaald. Ik was de derde die dat vandaag heeft gedaan. Ik hoop dat er nog minimaal 4000 duizend achteraan komen, en natuurlijk het liefst veel meer.

Leave a Reply