Aanvaller Ademipo Odubeko op proef bij VVV-Venlo

Bron volgens de website van VVV-Venlo:

VVV-Venlo verwelkomt Ademipo Odubeko vanaf maandag op het trainingsveld. De 20-jarige aanvaller komt op proef bij de Koelclub en mag aan trainer Rick Kruys laten zien wat hij kan.

Odubeko stond de afgelopen jaren onder contract bij West Ham United, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan Port Vale. Op het derde niveau van Engeland was Odubeko goed voor vier doelpunten in 27 wedstrijden. Daarvoor overlegde hij indrukwekkende cijfers in de Engelse beloftencompetitie, waarin hij voor West Ham United O21 in negentien wedstrijden zeventien keer wist te scoren. Daarnaast heeft Odubeko ook drie interlands en één doelpunt voor Ierland O21 achter zijn naam staan.

Momenteel is de Iers-Nigeriaanse spits, die eerder ook in de jeugd bij Manchester City en Manchester United speelde, transfervrij en krijgt hij bij VVV de kans om de staf en clubleiding te overtuigen.

158 Responses

 1. Ievel Knievel

  We gaan zien wat hij kan!

  Aan zijn opleiding ligt het niet in ieder geval.
  Hoe zo’n speler bij VVV terecht komt is altijd wel de vraag.

  Hoop geen Nigeriaanse maffia-goksyndicaten toestand, maar laat ik eens vanuit vertrouwen ipv wantrouwen uitgaan.

  Dit is trouwens ook een interessant artikel: https://nos.nl/artikel/2481253-voetbalclubs-liepen-miljoenen-mis-bij-transfers-van-oude-jeugdspelers

  Hopelijk mist VVV niet ook heel vaak opleidingsvergoedingen.

   1. Ievel Knievel

    Zou kunnen. Zou fijn zijn als we via die weg nog wel eens wat tips krijgen.

  1. Ievel Knievel

   Toch jammer. Zegt ergens ook wel iets over hoe de club talenten begeleid. In 2021 nog beste product van de jeugdopleiding en toch 70 wedstrijden. Komt niet meer in de plannen van Rock Kruys voor. Waarschijnlijk, omdat hij zich fysiek te weinig ontwikkeld, maar dat zegt dan ook weer iets over op de persoon aangepaste trainingsschema’s. Het zegt ook iets over de kwaliteit van de jeugdopleiding als je grootste talent niet rijp is voor de selectie (nog niet eens voor de basis-11). Misschien is er ook wel nog iets anders aan de hand. Persoonlijke omstandigheden. We weten het niet.

   1. Godfried

    Hoeft helemaal niets te zeggen over de club en de begeleiding. Stemmingmakerij weer.

    Roermer begon aardig. Niet meer, niet minder. De laatste jaren liet hij op het veld totaal niets zien. Dat kan. Iemand kan zich snel ontwikkelen en dan stilvallen of zelfs afglijden. Meestal ligt dat écht aan de speler zelf.

    Persoonlijk vond ik hem nooit overtuigen. Ja, hij had snelheid. Maar dat was ook het enige. Weinig techniek en vernuft en al helemaal geen overzicht. Zijn statistieken spreken bovendien boekdelen.
    Wanneer je in 70 wedstrijden maar twee keer scoort als aanvaller, dan is dat niet indrukwekkend. Vooral niet op KKD niveau. Hij wordt deze maand 23 jaar. We spreken dus ook niet meer over een talent.

    Dat hij 2 jaar geleden de Jan Klaassen Award won, zegt me niet zoveel.
    Zijn concurrenten destijds voor deze ‘prijs’ waren de gebroeders Munsters (nu SV Straelen en SV Straelen II), Stan van Dijck (.FC Phónix Lúbeck), Ian Hussein Ngobi (gestopt), Wassim Essanoussi (bankzitter Helmond) en Levi Titulaer (De Treffers).

    Door selecteren is gezond. Ik denk dat mensen binnen VVV prima kunnen inschatten of er nog rek inzit, of niet.

    Daarbij, wie zegt dat hij zelf nog wil voetballen? Genoeg spelers die er op die leeftijd ontdekken dat ze te kort komen of veel liever iets compleet anders doen met hun tijd.

   2. Ievel Knievel

    Weet je wat pas stemmingmakerij is? Anderen van stemmingmakerij betichten.

   3. Godfried

    Ach ja, even vergeten dat de almachtige Ievel tig berichten per dag mag neerplempen, maar als dan iemand daar een opmerking over plaatst, dan verschiet zijn rokje.

    Je zegt letterlijk dat dit ‘iets’ zegt over hoe de club talenten begeleid.
    Je zegt letterlijk dat het ook ‘iets’ over de trainingsschema’s zegt.
    Je zegt ook dat het ‘iets’ over de jeugdopleiding zegt.

    Ja, dat heet stemmingmakerij. Je weet het niet, maar impliceert het wel.

   4. Misschien is zoals Godfried het hieronder noemt ‘stemmingmakerij’ niet de juiste formulering, maar je schrijft wel weer een hoop onzin en aannames bij elkaar. Met de rest van het verhaal van Godfried ben ik het trouwens helemaal eens.
    Ik denk dat ze genoeg en energie in de begeleiding van Roemer hebben gestoken, maar soms zit er niet meer in. Medespelers raakten ook geregeld geirriteerd over de ‘blindheid’ waarmee Roemer de nodige counters om zeep heeft geholpen. Zonde, want zijn snelheid was wel een echt wapen, maar het bleek niet genoeg te zijn.
    Volgens mij is het wel een superaardige jongen en hoop ik dat hij op redelijk hoog amateurniveau zijn steentje kan bijdragen aan een elftal, mits hij nog wil blijven voetballen idd.

   5. Ievel Knievel

    Jij vind het onzin. Is wat anders dat het onzin is.

    Ach ja, Ik word al 5-10 jaar door mannen als Godfried van onzin beticht. Ik heb tot nu toe in 80% van de gevallen helaas gelijk gekregen. Het zal wel allemaal. Succes ermee. Lees het niet zou ik zeggen.

    En natuurlijk zegt het alles over de kwaliteiten van je jeugdopleiding als alleen Vito en in iets mindere mate Linthorst de afgelopen jaren echt zijn doorgebroken. Dat is een erg magere score.

   6. Ievel Knievel

    Door iemand denigrerend met “de almachtige” aan te spreken, daarmee diskwalificeer je jezelf enorm als gesprekspartner.

    Je inhoud doet er dan al niet meer toe.

    Succes met je leventje Godfried(clubman?).

   7. Die Jan Klaassens award stelt sowieso weinig voor. Om maar eens enkele winnaars te noemen: Robin Janssen, Quin Kruijsen, Roy Heesen, Juul Respen, Stan van Dijck.. allemaal nooit verder gekomen dan wat wedstrijden in de KKD en daarna weer terug naar de amateurs.

   8. Godfried

    “Door iemand denigrerend met “de almachtige” aan te spreken, daarmee diskwalificeer je jezelf enorm als gesprekspartner.”

    Door alles en iedereen voor dom te verslijten niet? Jij doet hier dagelijks niets anders dan mensen persoonlijk aanvallen. Jij vindt jouw mening vele malen belangrijker dan de mening van anderen. Dan plaats jij jezelf idd boven anderen ja.

    Als er dan iemand een weerwoord geeft of een andere mening heeft, roep jij heel hard dat ze vuistdiep bij VVV in de reet zitten of beticht je ze zelfs van een vals profiel.

    Ook nu weer. Nee, ik ben niet Clubman. Maar, zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten. Zegt wederom een hoop over jou dat je überhaupt dergelijke gedachten hebt.

    Jij ziet achter elke boom een struikrover. Dat doe je richting VVV en ook richting de mensen op deze site. Dat maakt je een heel naar persoon in je reacties. Vind je het gek dat je zoveel weerstand oproept? Maar blijkbaar is iedereen gek, behalve jij. (Want jij bent een o zo succesvolle ondernemer… dat je dit al meerder malen hebt moeten aangeven, zegt mij óók genoeg).

    Mocht je het nog niet doorhebben, dat zijn simpelweg karaktertrekken van een narcist.

   9. Ievel Knievel

    @ Godfried

    Volgens mij valt het wel mee met die weerstand hoor, spreek eens namens je zelf en niet namens anderen (al zullen er vast een aantal mensen zijn die mijn reacties niet zo pruimen, en dat is ok) en van een beetje wrijving lig ik niet wakker hoor. Een aantal accounts, zoals jij, die wat moeite hebben met het benoemen van wat feiten van waaruit ik vervolgens wat vragen stel en ik suggesties doe (dat is wat ik doe namelijk en ook heel erg vaak heb ik daar achteraf gelijk in gekregen, niet altijd natuurlijk en dat hoeft ook helemaal niet en daar ben ik blij om. Want ik wil helemaal niet dat het slecht met VVV gaat.)

    En ik ga er mee door, ondanks alles wat ik door accounts zoals jij naar mijn hoofd geslingerd heb gekregen. Gelukkig is er ook genoeg steun voor wat ik hier neerschrijf. En het gaat niet over mij, het gaat over de inhoud, over wat ik schrijf. Dus ik incasseer gewoon, zodat ik vrijuit kan blijven schrijven.

    En je kan me helemaal para noemen voor wat betref die accounts die hier aangemaakt worden om kritiek (vanuit de club) aan te vechten, het is gewoon waar. Mensen die Venlonaren volgen zien het gewoon steeds gebeuren. Het gebeurde vorige zomer na de Luhkay-perikelen, het gebeurde dit jaar na de stukken in de Limburger. Maar maak er van wat je wil.

    En ik ben geen ondernemer. Al helemaal niet in de zin dat ik een eigen bedrijf heb, maar ik werk wel in een klein team, waarin we de organisatie draaien waar ik toe behoor. Ik heb ook echt nog nooit gezegd dat in een ondernemer was. Ik heb al meermaals gezegd/ getypt wat voor werk ik doe, maar ja, maak er vooral je eigen waarheid van.

    En dan komen we bij een voetbalinhoudelijk punt> “de mensen bij VVV weten vast wel wie ze moeten doorselecteren”. Dat is nu net een heikel punt. VVV staat er om bekend dat hun transferbeleid de afgelopen twee jaren ruk was. Sowieso qua transferinkomsten, maar natuurlijk ook qua kwaliteit en toegevoegde waarde aan de selectie. Het technisch hart is gehalveerd en bestaat nu alleen nog uit van Hintum (eigenlijk scout, nu ad interim TM), Bongaerts (op wie terecht steeds meer kritiek klinkt vanuit de supporters) en ik weet nog niet eens zeker of Rick Kruys als trainer officieel deel is van dat technisch hart. Waarschijnlijk wel.

    Wat er uit de jeugdopleiding richting selectie gaat, daarvan stokt de ontwikkeling heel vaak. Men komt als talent binnen en blijkt wel degelijk wat te kunnen, maar ontwikkelt zich gewoon niet verder, heel vaak gaat het zelfs bergafwaarts. Daar kan en mag je gewoon vraagtekens bij stellen. Dat doe ik dus. Waarom zou ik dat precies niet mogen doen?

    Misschien moet je ook gewoon eens zelf in de spiegel kijken. Op basis van kritiek, kritische vragen en suggesties over het functioneren van dat technisch hart en de doorstroming vanuit de jeugdopleiding en andere kritiek noem je mij dus een narcist. Que?!

    En ik kan wel achter iedere boom bij VVV een struikrover zien, bepaalde bepalende mensen bij VVV laten regelmatig zien dat ze niet te vertrouwen zijn. En dat al jaren op rij. Chapeau voor het in diskrediet brengen van mijn woorden, doe je erg subtiel. Maakt nog steeds niet dat ik het gewoon bij het rechte end heb.

   10. DeOtjes

    Ik ga met Godfried mee.

    Je roept heel veel. Nuanceert zelden of nooit (uitleg volgt zo) en als iemand wat over je toon of inhoud zegt dan plaats je ze in een hoekje. Exact wat Godfried zegt. Het gaat je niet om een discussie. Want je hebt altijd gelijk. Ook als je ongelijk hebt,

    Voor wat betreft de nuancering als volgt.

    Jeugd wordt gescout en binnen gehaald door VVV. Dat gaat best aardig. Totdat de grote clubs komen shoppen. Elk jaar gaan er wel 3 talenten naar elders. Het restant blijft. Zoals wel bekend bepaald de weerstand ook een deel van de ontwikkeling van anderen. Betere jeugdspelers weg betekent dus dat het nivo daalt en dus ook het ontwikkelingsnivo. Hier zijn genoeg studies naar gedaan.

    Dit is ook terug te zien aan het nivo waarop VVV jeugd speelt. Om echt door te kunnen stromen naar het 1e zou VVV jeugd hoger moeten spelen maar daar heb je meer talenten voor nodig.
    Waar VVV het nu van moet hebben is de laatbloeiers. Die zijn er gewoon niet veel.

    Dus in plaats van de jeugdopleiding af te fakkelen, met Roemer als voorbeeld. Zou je ook kunnen kijken naar wat er door kan breken. Zou je moeten kijken of de zaken die Godfried benoemt valide zijn. En als blijkt dat in meerdere geval er ruim voldoende talent is bij de jeugdspelers van VVV maar dat het er niet uitkomt. Pas dan maak je gefundeerde conclusies.

    Maar blijkbaar heb je dit soort zeken niet nodig en is het volkomen legitiem om zo te spreken over anderen of het werk van anderen.

   11. RuiverCity

    Roemer was ook zo’n toptalent uit de kweek van Roger Bongaerts……pffft.

    De enige speler uit de jeugd die zich naar het topniveau van het Nederlandse/internationale voetbal heeft ontwikkeld was Stan Valckx.

   12. mats

    @godfried
    Ik Lees de stukken van Ievel amper want veel te lang en elke keer bijna hetzelfde … dus dan weet je het wel… maar eerlijk is eerlijk, hij heeft wel altijd gelijk gehad en zijn gelijk gekregen… dat mensen als jij en clubkleuter daar alleen maar op reageren zonder er ook maar iets tegenover te stellen dat hout snijdt behalve je persoonlijke anti-pathie…. Tja dat maakt je in mijn ogen alleen maar iemand met stront in de ogen of wacht, op je handen omdat je idd vuistdiep in de reet van het RVC zit….

 2. chretien

  Ik ben benieuwd wat deze nieuwe man laat zien. Waarom komt hij trouwens naar ons? Op het niveau waar wij zoeken zijn er toch genoeg jongens uit eigen omgeving, dat laatste mag je ruim zien, die wat te bieden hebben?

 3. kuebke

  Ik dacht dat het samenwerkingsverband met West Ham United gestopt was of heb ik het verkeerd.
  Nou ben ik benieuwd of die jongen iets gaat /kan toevoegen aan de selectie als hij de proef door staat.
  We hopen er maar het beste van.
  Doe je best Ademipo zou ik zeggen .

   1. Vergeet niet dat het ook in de corona-periode viel. Toen namen clubs net iets minder risico.
    Bovendien had Giakoumakis zelf ook nog (logisch) zijn eigen wensen, waar hij wel en niet naar toe wilde…
    Volgens mij ging het toen tussen Celtic en Werder Bremen, dat toen geen Bundesliga speelde…

 4. FC VVV03

  Geef hem een kans , meer kun je niet zeggen. Zo’n filmpje zegt me niks. Als je dat doelpunt van Roemer 2 seizoenen geleden 6 keer achter elkaar op een youtube filmpje zet lijkt het ook een geweldige buitenspeler. We gaan het zien. Enige voordeel is nu wel dat je niet tegen amateurs oefent. Als je als spits op proef bent bij VVV en je schiet er 6 in tegen Roggel en 3 dagen later 4 tegen Venlosche Boys weet men nog niet of je goed genoeg bent.😛

  1. Nou, bij iemand als Zima was al na zijn eerste serieuze oefenwedstrijd duidelijk dat die zijn torenhoge salaris niet waard was. Als je tegen Helmond Sport al vreselijk onzeker staat te keepen en vier keer de bal uit het net moet vissen..

   1. goalkiller

    Hebben de. Inside mannen zoals ievel knievel en aanhang nog nieuws over het orakel wat ziek is?

   2. Oelie op zuid

    Als Zima niet geblesseerd was geraakt, is de vraag of vd Gouw wel eerste doelman zou zijn geworden. Zima speelde op dat moment zeer sterk.

   3. Klopt, maar hetzelfde probleem als Kirschbaum: veel te wisselvallig. Vier wedstrijden prima keepen, en dan weer drie wedstrijden dat elke bal op goal er in vloog.

  1. Thanks voor de info!
   Ik ben een groot fan van de talentvolle Thijme Verheijen en had geen idee wat er aan de hand was… Heftig, deze hardnekkige blessure, en ik hoop dat Thijme weer snel volledig hersteld is!

   1. Ievel Knievel

    Mooi voor Roemer. Misschien kan hij zich daar toch nog door-ontwikkelen en Luxemburg is een erg fijn land om te wonen (erg hoge levensstandaard; en niet te ver van Limburg af). Denk een mooie stap voor hem. En voor Luxemburgse begrippen heeft Dudelange ook nog iets wat op een stadion lijkt. En hij krijgt er ook nog gewoon betaald! Als ik niet absolute top was qua voetbal, zou ik misschien ook wel zo’n land overwegen. Heeft wel iets avontuurlijks. Toch buitenland en gewoon Europa in, ook nog ;).

   2. Real VVV

    Erg leuke stap voor hem. Veel succes! Het zou zo maar kunnen dat hij nog een mooie vervolgstap maakt. Jammer dat hij niet is doorgebroken bij VVV. Ik heb het altijd wel zien zitten in hem, maar hij heeft helaas te weinig speeltijd gekregen het afgelopen seizoen.

    Even off-topic, ik blijf het nog steeds ongelooflijk vinden dat we 2 jaar geleden zo weinig voor Giakoumakis hebben gekregen. 2-3M€ voor de topscorer van de Eredivisie. Ook nu in de MLS heeft hij er weer 10 in liggen. Deze transferperiode vliegen de transferbedragen van tientallen miljoenen je om de oren. Dat is toch wel een erg schril contrast met wat we toe gekregen hebben…

   3. VenloVVV

    Misschien dat we nog een kleine financiele meevaller krijgen als v. Crooij verkocht gaat worden.

  1. Godfried

   Jij had er minimaal 10 mln. uitgesleept he. De beste stuurlui staan weer eens aan de Lage Loswal.
   VVV was gedegradeerd. Er was verder geen interesse. Hij wilde een stap maken. VVV had geld nodig etc. etc.

  2. supportertje

   Er had meer uit kunnen komen als hij naar de Japanners was gegaan. Echter koos Giakoumakis zelf voor de Amerikanen. Want Kuebke, Giakoumakis bepaald, en daar had jij ook weinig aan kunnen doen, net als onze club dat kon.

 5. Oelie op zuid

  Als Giakomakis bij Ajax had gespeeld had hij de hoofdprijs opgebracht van vele tientalle miljoenen. Als Koksu van Fijenoord bij Ajax had gespeeld had hij ook minstens 50 miljoen opgebracht.

  1. DeOtjes

   Valt allemaal ook wel mee. Hij heeft 1 goed seizoen gedraaid bij VVV.
   Het was niet duidelijk of het een een dags vlieg was of niet.

   Hij is van VVV naar Celtic gegaan voor 2,45 miljoen. Afgezet tegen een marktwaarde van 2,5 miljoen
   Hij is van Celtic naar Atlanta gegaan voor 4 miljoen. Afgezet tegen een marktwaarde van 5 miljoen

   Dus na 1 goed seizoen 2,5 miljoen waard
   Na 2 goede seizoenenbij Celtic en 1 goed seizoen bij VVV slechts 5 miljoen waard.

   Dus het bedrag dat VVV heeft gekregen klinkt best in lijn. Top clubs stonden ondanks 3 goede seizoenen ng steed niet in de rij.

   1. Koelie

    Topscorer van de eredivisie even duur als Mlapa. Schei uit.
    Een Roda vraagt zelfs 1 miljoen voor Vente.

  1. Grad

   Dit is een overbodige vraag, wet op privacy staat niet toe om met informatie over ziekteverloop/verzuim naar buiten te treden of de persoon in kwestie moet hier toestemminhg voor geven, of zelf mee naar buiten te treden.
   Ga er maar vanuit, dat het in dit geval nog best een hele tijd kan duren.

  2. supportertje

   Bogers is daadwerkelijk ziek heb ik begrepen. Niet vanwege de problemen bij VVV, maar door de vele uren die hij wekelijks maakte bij VVV, tot op het absurde af. Dat hij dingen misschien niet goed heeft begeleidt speelt hierbij geen rol. Maar de onaflatende werkdruk en inzet van zichzelf, om dit te doen wel. Ik heb ondertussen wel begrepen dat werkweken van 70 tot 80 uur heel normaal bij hem zijn geweest. Dat eist een keer zijn tol, als je dit maand na maand doet, en besef zelf ook dat we wat meer respect kunnen tonen hiervoor. Ik wens hem echt van harte beterschap.

   1. Ievel Knievel

    Met je laatste zin ben ik het eens. Kritiek op iemands functioneren is iets heel anders dan persoonlijk op iemand inhakken en maar blijven zagen. Ziek zijn/ burn out/ stress/ iets anders gun je niemand.

   2. Zal het geen combinatie zijn van 80 uur per week werken en het financieel uit de hand laten lopen bij VVV? Het moment is natuurlijk wel opvallend. Je ziek melden precies op het moment dat de financiële lijken uit de kast vallen…
    Ik werk zelf ook 80 uur per week.
    En mijn ervaring is dat als het goed gaat je daar niet zoveel last van hebt, maar als her minder gaat je die 80 uur gelijk meer voelt…😅

   3. Koelie

    Als dat waar is is dat verschrikkelijk. Een burnout is geen grapje. Maar hoe rijmt dit 80 uur werken en het alsnog zo uit de klauwen hebt laten lopen , laat staan dan dat je niet eens eerlijk kunt communiceren.

   4. Godfried

    Tel daar nog maar eens de zorgtaak bij voor de resterende uren van de dag en de aanhoudende stroom bagger die hij via verschillende kanalen dagelijks over zich heen krijgt… Ik geef het je te doen.

   5. Leonardus

    Dan is hij dat zelf schuld. Er zitten potverdorie 7 trainers/begeleiders op de bank. Eentje minder had er voor kunnen zorgen dat hij een manager had kunnen aannemen en diverse taken had kunnen delegeren.

   6. Ievel Knievel

    Terechte kritiek is iets anders dan bagger. Een directeur moet niet te veel op sociale media zitten en er ook een beetje blind voor zijn wat er allemaal geschreven wordt.

    Ik zet ook wel vraagtekens bij die 80 uur per week. Als je al 7 dagen per week zou werken, zou dit nog meer dan 11 uur werken per dag betekenen. Bij een 6 daagse werkweek kom je op 13, 3 uur per dag uit en bij een 5 daagse werkweek op 16 uur per dag. Op 8 uur slaap zou dat betekenen dat je NUL minuten aan andere dingen besteed.

    Daarnaast is mijn ervaring dat directeuren over het algemeen meer verantwoordelijkheid hebben en kennen en daar in hun hoofd veel mee bezig zijn en stress van hebben, maar niet dat het de mensen in een organisatie zijn die de meeste uren werken. Dat roepen ze wel altijd, maar dat is ook het presenteren van een imago naar buiten “kijk mij eens hard werken”. Roepen dat men 50 a 60 uur per week werkt, maar dan wel soms pas om 10 uur verschijnen en om 16 uur al weer gaan en verder wel heel veel tijd aan sociale activiteiten besteden, waardoor er ook voor dat thuis werken weinig tijd over blijft. Dat kan je ook werk noemen (netwerken), maar dat kan je soms ook plezier noemen.

    Disclaimer: Ik heb het hier over mijn eigen ervaringen tot nu toe. Disclaimer 2. Effectief werken betekent iets anders dan een zware verantwoordelijkheid en die voelen, want dat voelen directeuren natuurlijk wel degelijk. Met name dat leidt tot burn outs. Altijd maar problemen oplossen kan vermoeiend zijn als je daar geen energie van krijgt. Er zijn mensen die daar wel erg hard op gaan. Is persoons afhankelijk

    Je kan je afvragen of veel uren draaien de kwaliteit van het werk altijd wel zo ten goede komt. Soms moet je ook kunnen loslaten immers of taken en zaken kunnen en durven uit besteden. Als je een goed team hebt dan deelt het team de verantwoordelijkheid.

    Verder kent VVV een kleine organisatie en qua begroting en aantal personeelsleden valt het zelfs onder het kleinbedrijf. Er zijn weinig in en uitgaande transfers. Relatief weinig sponsoren, relatief weinig personeelsleden en VVV kent een kleine begroting. Je kan je afvragen waarom iemand bij VVV 80 uur moet werken en je kan je ook afvragen of de functie je dan niet boven de pet gaat. Zeker als je ook nog verschillende managers onder je hebt werken en je het taken pakket al voor ene flink deel uit besteed hebt aan anderen. Zijn die anderen dan wel zo geschikt?

    Ik zou hier wel weer veel zeik van deze of gene voor over me heen krijgen (zo voorspelbaar), maar ik blijf, zeker in dezen, bij mijn woorden.

   7. Koelie

    Godfried dus jij beweert dat wij medeschuldig zijn aan zijn burnout. Heb je daar bewijs van. Clown.

    Als je daar al van overstuur raakt ben je ongeschikt als directeur. Maar dat heeft Marco nu wel al lang bewezen.

   1. supportertje

    Ik heb nog even terug gekeken in de berichtgeving. Maar daar kan ik niet uithalen dat VVV officieel iets heeft gedaan, behalve dat ze in gesprek geweest zijn. Maar volgens mij niets concreets.

   2. Koelie

    Marc van Hintum heeft in een interview op VenloVanbinnen gezegd dat ze in een vergevorderd stadium waren met enkele spelers ( De Boer had het over een akkoord?) ,maar na de uitschakeling en een spoedoverleg hebben ze er een streep doorgezet. Verder geen paniek. Amateurs.

 6. zuid1

  Dit zegt Boer zelf erover ;:

  Toch heeft De Boer nog altijd geen handtekening gezet onder zijn contract in Venlo en daardoor is de toekomst van de doelman op dit moment ongewis. VVV start op zondag 2 juli met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar daar is De Boer vooralsnog niet bij aanwezig.
  ‘Ik heb in april/mei allemaal clubs afgezegd omdat de gesprekken met VVV goed verliepen en ik daar dus een mooie verbintenis kon tekenen. Begin mei hoorde ik over de problemen, maar toen hadden we de deal al. Toen uiteindelijk de directeur eruit ging bij VVV kwamen de echte problemen naar voren, maar ging ik er nog vanuit dat het goed zou komen. Vorige week heb ik aangegeven dat we niet kunnen blijven wachten. Ik heb nog steeds de hoop dat het goedkomt, maar ik weet niet in hoeverre dat op dit moment realistisch is.’
  Technisch manager Willem Janssen was niet bereikbaar voor een reactie.

  Lijkt me toch wel een mondeling akkoord dan.

  1. supportertje

   Dat zegt de Boer, die zelf zegt dat hij er vanuit ging dat het goed ging komen. Is dat nu niet precies hetzelfde wat wij VVV verwijten. Denken dat het goed zou komen, een aanname. Dat dit vervelend is voor hem is duidelijk. Maar zo hebben we zelf ook aangeven dat we realistisch moeten zijn.

 7. zuid1

  Tuurlijk supportertje club belang gaat voor. We hebben met Enio al een goede keeper dus dan zou ik het beperkte budget wat je hebt eerder aan een veldspeler uitgeven. Alleen die jongen zegt clubs af en VVV trekt dan de stekker uit dat is niet fijn, maar dit gebeurd andersom denk ik vaker dat een speler een club laat zitten.

   1. Precies. Dat shirt van Masita wat toen (een jaar of 8 geleden al) afgekeurd werd door VVV hangt hier in de kast, en is bijna hetzelfde als het nieuwe thuisshirt.

    Ik vraag me bij het nieuwe shirt wel af of dat VVV logo er na een paar rondjes in de wasmachine nog op zit.

    Het uitshirt schijnt overigens heel kleurrijk te worden.. dus ik ben benieuwd.

  1. Godfried

   Ziet er gelikt uit idd.

   Alleen de kleur… lijkt het nu wat donkerder geel te zijn? Op de foto’s doet het me denken aan het geel van NAC en Roda. Dat zou wel jammer zijn.

   1. Ik zal het je sterker vertellen. Vorig seizoen heeft VVV gezeik met Masita gehad omdat de shirts in de verkeerde kleurcode geel gemaakt waren. Roda geel, volgens VVV zelf. Hebben ze desondanks het hele seizoen in gespeeld.

    Bovendien had Masita het logo van Personato te klein op de mouw gedrukt. Wie goed oplet ziet ook dat VVV na de winterstop in shirts speelde met een groter Personato logo op de mouw dan voor de winterstop.

    Kortom, het shirt is nu inderdaad een andere kleur dan die van vorig seizoen, maar wel weer de juiste VVV kleur.

   2. Godfried

    Écht? Ik durf te zweren dat het VVV-geel een stuk lichter is.
    Misschien dat het kunstlicht tijdens de fotoshoot deze indruk wekt.

    Hoe dan ook. Mooi clean shirt.

 8. Ievel Knievel

  Men zoekt nu ook een accountmanager met sales-ervaring bij VVV, wel via Personato (dit zou dus ook een soort sponsorconstructie via Personato kunnen zijn).

  Opvallend in de tekst is wel de volgende zin:
  “Je hebt een aantoonbaar netwerk in de regio Noord- en Midden Limburg”

  Mij lijkt persoonlijk een netwerk in Noord-Limburg vele malen relevanter dan een netwerk in Midden-Limburg, maar het vreemde is dat er niet voor een netwerk in Oost-Brabant of Nord-Rhein-Westfalen wordt gevraagd, terwijl die 2 net zo relevant, zo niet relevanter zijn voor VVV.

  1. Gevoelsmatig kan ik mij niet voorstellen dat er in Brabant wat te halen valt.
   Het lijkt mij toch dat evt grote sponsoren daar voor PSV kiezen.
   Midden-Limburg is misschien ook lastig, Fortuna is daar ook vrij populair…
   Mooi dat in Duitsland wel sponsoren worden binnengehaald, maar grote sponsoren zullen toch gewoon voor Bundesliga-clubs kiezen lijkt mij…
   In Noord-Limburg zou toch het meeste binnengehaald moeten worden, maar ik heb daar geen kijk op, Ievel Knievel blijkbaar wel, dus daar zal wel iets in zitten…😉

  2. DeOtjes

   Ligt er volledig aan hoe men de grenzen trekt. Roermond kan zomaar tot Midden Limburg worden gerekend. Lijkt me dat daar best interessante bedrijven zitten. Hetzelfde geldt voor het stuk indutrieterrein naast de A73 bij Echt.

   1. Ievel Knievel

    Volgens mij begint Midden-Limburg al bij Reuver/ Beesel zelfs, dus Roermond is zeker Midden-Limburg. Alleen is er qua bedrijvigheid in onze eigen regio veel meer te doen (en dus ook veel meer te halen) en het valt me altijd weer op dat de cultuur- en mentaliteitsverschillen tussen Noord-en-Midden-Limburg behoorlijk groot zijn. Ook ( al helemaal) op het gebied van zaken doen/ werk.

 9. LJ

  VVV heeft al jaren een accountmanager voor de Duitse regio in de persoon van Robert Pinior. En die heeft al heel wat Duitse sponsoren binnengehaald. De Duitse markt is voor VVV interessanter dan Brabant.

  1. VenloVVV

   Klopt, dankzij Pinior is VVV de betaalde voetbalclub in Nederland met veruit de meeste Duitse sponsors. Vijf keer meer dan de nummer 2 op deze lijst. Al zijn het er in totaal ongeveer 50 en het vaak geen echte grote sponsoren. Het is toch een leuk detail.

   1. Ievel Knievel

    Tuurlijk, Robert is vaak wel goed bezig. Maar als je dan toch een extra iemand aanneemt 😉 (ernaast).

    Verder: Rein Baart keeperstrainer.

  1. Ievel Knievel

   Lastig uit te drukken. Je merkt het als je er werkt. Ik denk dat Noord-Limburgers (generaliserend dan) wat directer zijn, vlotter en ook wat positiever (al zou je dat met die noälende Venlonaren niet zeggen, toch is het zo). Iets meer actiegericht ook. En het is dus generaliserend. Denk dat hoe noordelijker je komt, die vlieger vaak wel op gaat.

   1. kuebke

    En dan zullen we het maar helemaal niet over mensen uit Zuid Limburg hebben. Pff !!

 10. Ik kom oorspronkelijk uit Roermond, maar ik zie het verschil niet zo met de mensen die ik in Venlo in het stadion tegenkom. Maar ik woon al 40 jaar niet meer in Limburg, dus ik vind het lastig om te beoordelen…
  Maar zoals je zelf al zegt, mensen uit Noord-Limburg zouden wat positiever moeten zijn, maar dat zou je (enkele uitzonderingen daargelaten) niet zeggen als je de algemene tendens hier ziet…

  1. Ievel Knievel

   Kritiek geven (en daar hebben we het al vaker over gehad) is iets anders dan negatief in het leven staan. Over het algemeen zijn de mensen die kritiek geven juist positief van aard, want zij zien dat het beter kan en geloven daar ook in. Dat is een positief uitgangspunt en geen negatief. Het is namelijk niet het affakkelen om het affakkelen, maar kritiek geven om verbetering te bewerkstelligen.

 11. Ievel Knievel

  Over een half uur eerste wedstrijd van VVV. Ben benieuwd. Moeilijk om hier iets over te zeggen, zeker gelet op het weer. Wat een omstandigheden.

  Ook eens opletten of er nog goede contractloze voetballers bij Team VVCS rondlopen.

   1. Ievel Knievel

    Als hij naar Nantes gaat, dan was het ook een kansloze actie dat VVV serieus kans maakte om hem binnen te hengelen. Dan is hij toch echt van een ander niveau.

 12. Geelzwart

  Is weer hetzelfde liedje. In de omschakeling gaat het nog wel, maar opbouw van achteruit is niks. VVCS heeft wel wat leuke spelers. Linksbuiten en een fijn aanspeelpunt voorin.

 13. kuebke

  Horst – VVV heeft zaterdagmiddag in Horst de eerste oefenwedstrijd gespeeld. De ploeg van Rick Kruys ging met 1-3 onderuit tegen de werkloze profs van VVCS (Voor Vereniging Contract Spelers).
  Qasim Hakim
  Vandaag om 15:21
  Kruys zag zijn ploeg nog op voorsprong komen door een doelpunt van Soulyman Allouch, maar voor de rust wist VVCS deze achterstand nog om te buigen. Moussa Sanoh schoot eerst vanaf elfmeter raak en daarna liet hij VVV-doelman Ennio van der Gouw kansloos met een diagonaal schot.

  Na rust stuurde Kruys een compleet nieuw team het veld in, met name spelers uit de Onder-21 van vorig jaar en Dylan Timber. Met VVV’s enige aanwinst tot dusver gingen de Venlonaren uiteindelijk met 1-3 onderuit. De derde treffer van VVCS kwam op naam van Ilias El Ghamarti.

  Martijn Berden, Robert Klaasen, Richard Sedlacek en Thijme Verheijen ontbraken nog bij VVV vanwege blessures.

  Opstelling: Van der Gouw (46. Craenmeh); Lathouwers (46. Matondo), Ketting (46. Timber), Dirks (46. Henderikx), Janssen (46. Martens Fleurkens; Kluskens (46. Odriss), Mehler (46. Van Zutphen), Smans (46. Ahamad); Yasar (46. Hegi), Venema (46. Thier) en Allouch (46. Bartu).

   1. Venlooow

    Vergeet niet dat wij vaker tegen team VVCS hebben verloren.
    Er is nog geen man over boord.
    Pas als wij de eerste 5 wedstrijden ondermaats presteren maak ik mij een beetje zorgen.

 14. idderzienmeining

  Even serieus
  Van dit VVV mag je niks spectaculairs verwachten. Vorig seizoen al weinig verheffend spel gezien maar gelukkig wel een team en strijdplan wat resultaat opleverde. Goed gedaan dus door Rick Kruys !

  Nu is de selectie uit elkaar gevallen en zijn er buiten Timber geen aankopen gedaan … creatieve spelers hadden we amper en nu dus ook nog geen nieuwe dus tsja … met deze kern aangevuld met jeugd verwacht IK niet veel van dit seizoen

  Wederom geen verheffend spel maar nu dus ook amper resultaten

  Hoop dat ik me vergis laat dat duidelijk zijn en dat kan als er versterkingen bij komen

  Maar uit welk potje ????

  1. Koelie

   Zijn er nog fans die iets verwachten van het seizoen?

   Trouwens nog altijd budget van 5 miljoen en waarvan ruim 2 miljoen spelersbudget (dat is tegen vrijwilligers verteld). Bizar met 15 contractspelers dus ruim een ton gemiddeld per speler. Staan dus nog steeds hele dure krachten onder contract.

   1. kuebke

    Ben bang dat het een verloren seizoen gaat worden met heel veel ( dikke) nederlagen.
    Trouwens nog geen nieuws over onze heer Bogers ?

  1. Van Roemer werd altijd gezegd dat hij zich te makkelijk aan de kant liet zetten, en vaker naar de sportschool zou moeten gaan. Die Sanoh is twee keer zo breed en sterk. En scoorde vandaag in 45 minuten net zo vaak als Roemer in 64 wedstrijden voor VVV.

 15. FC VVV03

  Daarbij gezegd dat nu vrijwel elke doorsnee KKD speler een versterking voor VVV zou zijn haha. Weet iemand trouwens de reden dat men niet tegen amateurs oefent? Lijkt wel alsof men bang is om af te gaan tegen 4e klassers. VVCS is denk op papier de minste tegenstander deze voorbereiding😊

 16. Geelzwart

  Ik denk dat dit gewoon te maken heeft met de vakanties. Clubs zitten in de voorbereiding en gaan half augustus aan de competitie beginnen. Terwijl de amateurs net klaar zijn met hun programma en nu ook de vakantie beginnen in Nederland. Valt me bij andere clubs ook op, weinig wedstrijden tegen amateurs.

 17. Ievel Knievel

  Ik vind het eigenlijk wel fijn dat men deze keer een uitgebalanceerde voorbereiding heeft uitgestippeld tegen clubs op een hoger niveau (dan de amateurs spelen). Er zit wel genoeg variatie in het niveau van de tegenstanders. We spelen tegen vele betere, maar ook gelijkwaardige en op papier wat mindere tegenstanders (Top Oss schat ik nog steeds wel als minder in, maar dat kan mijn fout zijn).

  Oefenen tegen amateurs heeft in mijn ogen weinig zin. Van weerstand en fouten wordt je immers beter. Dat slap en rustig beginnen tegen amateurs, ik snap dat sowieso niet. Sommige spelers hebben er dan vaak ook helemaal geen zin in en spelen dan nog nonchalanter en arroganter dan ze sowieso in oefenwedstrijden al doen. Je voorbereiding is ook korter dan vroeger (dus je moet er eerder staan) en er is volgens mij niks mis met trainen en spelen op niveau. Ook weet iedereen eerder hoe het niveau er voor staat binnen de selectie op deze manier.

  Dat men gisteren verloren heeft, dat maakt me eigenlijk niks uit, want van fouten leer je het snelst en meteen. Wat je buiten het resultaat wel hebt is gewoon het kunnen zien welke spelers wel progressie doormaken en welke niet. Over Sem Dirks maak ik me dus echt zorgen. Die heeft aan het eind van vorig seizoen laten zien absoluut niet klaar te zijn voor het basiswerk en gisteren ook weer slordig. Zelfs als invaller vind ik hem riskant. Is slordig, maakt foutjes. Precies dat wat een verdediger zich niet kan permitteren. Ik hoop dat Timber snel “beter” is, zodat we kunnen zien of hij hopelijk het beoogde niveau heeft. Die verdediging moet namelijk eerst op slot, voordat je aan de opbouw kan denken.

  Misschien moet men, als men al budget heeft, dan toch eens gaan focussen op een goede verdedigende kracht voor de linkerzijde. Ons zwakste punt. Misschien heb je nog steeds juist meer aan een Janssen op het middenveld. Ook qua opbouw naar voren. Hij heeft nu ook zo lang als verdediger gespeeld, dat je ook in verdedigend opzicht veel aan hem hebt op het middenveld.

  Als Verheijen terug komt dan heb je rechts voorin genoeg opties op niveau, want je hebt daar ook Allouch. We hebben een top aanvaller, Venema, die vaak scoort, alleen nog moet groeien in de rest van het spel. Daar heeft hij aankomend seizoen de tijd voor. Er moet wel nog wat gebeuren in de ontwikkeling van Venema om meer te kunnen forceren voorin. Voorin zit je redelijk in de spelers. Misschien nog een extra rechtsbuiten.

  Op het middenveld ontbeer je nog wel creativiteit, dus is er nog een mogelijkheid, dan moet daar iets creatiefs bij, misschien wel iemand met ervaring. Met Smans en Kluskens heb je gelukkig wel back-up op dat middenveld.

  Mocht er dus geld zijn, dan zou ik voor iets in de linker verdediging gaan, iets creatiefs op het middenveld en een extra optie (kan een invaller zijn) op rechtsbuiten.

  Volgens mij hebben we in de jeugd/ in jong, best wat aanvallers rondlopen die je achter Venema een kans zou kunnen geven als invaller en als back up.

  Voor het budget en beoogde niveau heeft VVV best een behoorlijk aantal basiswaardige spelers. Misschien geen 11 en misschien geen 15, maar we zijn niet kansloos voor een plek (9) 10 t/m 13, mits er wel iets aan de zwaktes gedaan wordt en wanneer er iets aan spelopvatting gedaan wordt. Ten opzichte van de zwaktes van verleden seizoen zag ik daar gisteren nog wel het een en ander van terug.

 18. FC VVV03

  V Hintum heeft al meermaals aangegeven dat de prioriteit ligt bij het vinden van een rechtsback, centrale verdediger en een spits. Dat creatieve verhaal kun je denk ik vergeten dit seizoen. Dat was er vorig seizoen al veel te weinig, en nu waarschijnlijk nog meer balletjes terug en breed, met Smans, Kluskens, Klaasen en co.

  1. Ievel Knievel

   Dat van die rechtsbacken steeds begrijp ik niet.

   Op rechts en rechts-centraal zijn we met Lathouwers en Ketting goed bezet.

   Op links en links-centraal is het maar de vraag of Timber goed genoeg is en Janssen is nog steeds geen echte back, al doet hij het wel goed.

   Al jaren wordt er steeds gezocht naar rechterverdedigers, terwijl op links we het steeds (meerdere seizoenen op rij) met halve oplossingen moeten doen. Rare keuze derhalve.

   Met Dirks heb je iig een gatenkaas achterin.

 19. Ik hoorde dat in de 2e helft een talentvolle jeugdspeler als rechtsbCk inviel, dus misschien is dat wat…
  Ievel Knievel, Allouch speelt uitstekend als linksbuiten (zie Almere uit), dus die positie is prima bezit.
  En je hebt gelijk dat de verdediging betrouwbaar moet zijn, dus het is even afwachten wat Timber gaat doen.
  En Ievel knievel, ik ben het nog een keer met je eens, een creatieve middenvelder is wat mij betreft een must en de ontbrekende schakel!

  1. Klopt, en daarom zijn ze ook op zoek naar een spits erbij.
   Venema is ook een totaal andere spits dan Sven Braken.
   Als je nou een type Sven Braken vindt die als aanspeelpunt kan dienen, een beetje snelheid heeft en scorend vermogen, dan kun je met allebei gaan spelen.
   Ik vind Venema ook geen spits die echt in de punt van de aanval kan spelen. Het is geen aanspeelpunt, lijdt teveel daarvoor teveel balverlies. Is veel meer een speler die achter de spits speelt, creëert een kans uit niets (b.v. een afvallende bal) en schiet uit alle standen, dat is zijn kracht.

 20. Godfried

  Waarom deed de proefspeler eigenlijk niet mee? Wanneer iemand op proef is en je speelt een dergelijke pot, dan is dat toch juist het moment om iemand aan het werk te zien. Jezelf bewijzen tijdens een wedstrijd is vaak makkelijker dan tijdens trainingen.

  Of is de proefperiode al voorbij en is hij alweer weg?

  1. MikanJ

   Volgens De Limburger van vandaag: Proefspeler Ademipo Odubeko is weg bij VVV. „Ademipo heeft aangegeven dat er een Portugese club is met interesse. Om die reden is hij vertrokken”, gaf Marc van Hintum zaterdag aan tijdens de oefenwedstrijd van VVV

   1. En op Twitter werd zaterdag al gemeld dat hij met Nantes onderhandelde. Anyway, het lijkt me in ieder geval duidelijk dat die niet meer terug komt.

    Moreno Rutten was er ook niet hij, maar schijnt vandaag weer gewoon mee te trainen.

  1. Ievel Knievel

   Ja, en opvallend, hij is door Marco de organisatie ingeluld (gevraagd). Kennelijk hoefde er bij VVV nooit iemand te solliciteren.

   Ik zou mijn hart maar vast houden, met WEER een vriendje van iedereen die er al zat. Je kan alleen stappen zetten als je het anders doet dan dat je het deed. Nu heb je een nieuwe naam, maar weer iemand die onderdeel was en is van het kliekje. Ben er maar blij mee.

   Verder een compleet nietszeggend interview waarin weer eens niks gezegd wordt.

   1. Ievel Knievel

    Ook grappig, onze Ruud denkt dat de onvrede komt door de gemiste penalty’s tegen Almere. Wat een giller.

    Dat de (sluimerende) onvrede er al bijna een decennium is in hoe de club geleid wordt (verkloten van het stadiondossier, meerdere keren, het aanstellen van ons kent ons bij de club) EN al in hoge mate aanwezig is sinds de aanstelling van Maaskant en al geëxplodeerd was door het Luhukay-debacle, dat vergeet hij maar even.

   2. LJ

    Met alle respect, maar dat kan hij toch niet zeggen tijdens zijn eerste interview.
    Maar ik zie je straks wel op de supportersavond met al je vragen. Ben benieuwd naar de reactie, maar ook zeker naar het feit of je er zult zijn en de vragen durft te stellen.

   3. Ievel Knievel

    Ik ben in het verleden vaker (heel erg vaak zelfs) op supportersavonden geweest en heb een hele goede reden om daar niet meer te verschijnen, zoals al heel erg vaak vermeld hier.

    Supportersavonden bij VVV zijn geregisseerde goed nieuws-show en “gecontroleerde” oppositie.

    Verder wordt je er nooit de waarheid verteld en is er de afgelopen jaren AANTOONBAAR gelogen.

    Deze Ruud Timmermans is ook weer een goede bekende van Hay Berden en zit ook weer in hetzelfde zakelijk kliekje als de Grutterswijkjes. Mensen die vooral goed voor zichzelf zorgen.

    En wij “het plebs” in hun ogen, hebben het maar te slikken.

   4. Ievel Knievel

    En hoe het bij VVV gaat:

    Hay belt Marco: “Dae Ruud, det is eine gooie, dae mos ze hebbe”.
    En aangenomen.

    So far voor mensen die nog denken dat er bij VVV professioneel gewerkt wordt.

   5. Oneens met Ievel Knievel.
    Net interview gezien.
    Was er idd al werkzaam en is ooit door Marco Bogers gevraagd om bij VVV te komen werken, maar dat hoeft geen probleem te zijn.
    Zijn eerste doelstelling is de financiele situatie op orde brengen. Lijkt mij absoluut ook de belangrijkste doelstelling.
    Vervolgens meldt hij ook dat iets meer mogelijk is in het spelersbudget, het is beperkt, maar het is in ieder geval iets… Er werd ook duidelijk gemaakt dat wat dat betreft pas over 2 weken op zijn vroegst iets te verwachten valt, dus we moeten even geduld hebben.
    En Ievel Knievel, hij zegt echt nergens dat de onvrede komt door de gemiste penalties.
    Hij zegt dat de teleurstelling heel groot was na de gemiste penalties, dat is heel iets anders dan de onvrede over de financiele lijken die daarna uit de kast zijn gevallen en de communicatie daaromtrent.
    De 1e indruk die Ruud Timmermans op mij maakt is prima, een beetje een no nonsense aanpak.
    Je moet het ook maar durven, hier instappen, want vlgns mij was het wel echt een financiele puinhoop waar weinig mensen bij VVV weet van hadden lijkt het…

   6. Ievel Knievel

    @ Distortion

    Het is een ex-seacon man, hij is gevraagd, hij zit in het zakelijke netwerkje waar VVV altijd uit vist. Hij komt uit de transport-en logistiek> een sector die de regio Venlo meer last dan lusten bezorgd: complete landschapsvernietiging, luchtverontreiniging door het vele vrachtverkeer en deze sector is de hoofdreden, via de uitzendbureaus, dat er straks/ nu +/-80.000 arbeidsmigranten in Noord-Limburg rondom Venlo bivakkeren en die ons mooie stadje snel laten verloederen. Er is nagenoeg geen werkgelegenheid voor de eigen bevolking in Noord-Limburg zelf, de loonslaven moeten vanuit elders aangetrokken worden, men krijgt veel staatssteun (lees belastinggeld via de provincie Limburg) om lekker te kunnen “ondernemen” en de winst is voor een paar mensjes die daar lekkere dikke villa’s van kunnen bouwen. Zij de lusten, wij allemaal de lasten.

    En bij VVV = het kliekje een probleem (hoezo hoeft het geen probleem te zijn, het is immers al heel vaak een probleem gebleken).

    En @distortion; Ruud zegt LETTERLIJK dat goede sportieve resultaten supporters tevreden houden en als het tegenzit de onvrede toeslaat. Met goede sportieve resultaten doelde hij op het afgelopen seizoen, wat echt een heel mager en matig seizoen was als je daar objectief gezien naar kijkt, dus….. Als je het hebt over goede sportieve resultaten die de onvrede (die al langer woekert) maskeerden, dan heb je het over de Steijn-jaren.

   7. Grad

    Het orakel @levelKnievel heeft al het oordeel geveld en conclusies getrokken en begint weer hetzelfde riedeltje af te draaien, dat hij al tig keren op dit forum heeft gedaan, terwijl deze man pas één dag in functie is en nog geen handeling heeft verricht.
    @level Knievel als je ballen hebt maak een afspraak met Ruud Timmermans en maak jouw grieven bekend ‘face to face’

   8. Ievel Knievel

    @ Grad

    Hij is niet 1 dag bij de club en je kan zijn CV en profiel gewoon raadplegen. VVV kennende maken ze hem ook gewoon echt directeur als Marco weg is bij de club. Dat is heel vaak een slecht idee. Wil je het goed doen, stel je een profiel op en ga je head hunten, buiten de poel die je al kent, zodat je zeker weet dat je de best mogelijke kandidaat ever hebt, in plaats van weer een vriend van vrienden naar voren te schuiven. Of in het beste geval een netwerkrelatie.

    Hij is onderdeel van het kliekje (bepaalde ondernemers in het Noord-Limburgse) waar Hay en de Gutterswijkjes en de aandeelhouders deel van zijn, ondernemers die deze club al weer jaren stapje bij stapje naar beneden brengen in plaats van “noa boave”.

    Het is simpelweg “oude wijn in nieuwe zakken”.

    Neem het me maar WEER eens kwalijk. Zo ging het toch ook steeds weer opnieuw de afgelopen jaren.

    Ik spreek jullie wel weer het aankomend seizoen of later.

 21. Ievel Knievel

  Heeft iemand het nieuwe PR-trucje van VVV al door? Het is namelijk in al meerdere interviews langsgekomen (en staat dus in het script, de mensen moeten dit zeggen voor camera).

  Namelijk: het bagatelliseren van de stukken van de Limburger. We (VVV) staan er namelijk “lang niet zo slecht voor als gesuggereerd”… “Maar….” voegt men er dan aan toe “het is wel erg”. Een complete zand-in de ogen-strooi-tactiek dus die supporters wat hoop moet bieden op eventuele versterkingen (een beetje een half loze belofte om mensen wederom te paaien) en die geen inkijk geeft in hoe het er nu echt voor staat.

  VVV heeft nog geen enkele keer echt inhoudelijk gereageerd op de stukken in de Limburger en geeft niet aan WAT er dan niet klopt. Men weigerde zelfs in dezen Omroep Venlo en de Limburger te woord te staan. Ja, zo kan ik het ook. Een beetje suggereren dat de journalisten hun werk niet goed doen, maar met geen enkel tegenfeit komen.

  Beetje dom ook, de Limburger blijft aankomend seizoen/ aankomende seizoenen namelijk bovenop het dossier VVV zitten, want er valt meer dan genoeg te halen zeker als er zaken weggemoffeld worden/ rooskleuriger worden voorgesteld. Zeker, omdat er in de werkwijze bij VVV (behalve op papier) weinig wijzigt.

  Het blijven namelijk exact dezelfde poppetjes die er een chaos van hebben gemaakt die er nog steeds zitten en blijven zitten en aan de touwtjes trekken. Alleen Marco is nu “eventjes” voor de bühne “geslachtofferd”.

  De Grutterwijkjes hebben het voor het zeggen, Hay heeft invloed achter de schermen, net als wat andere “aandeelhouders”. De operationele en financiële mannen (die dus ook verantwoordelijk zijn) zitten nog steeds keurig op hun plek. Er zijn geen voorgenomen wijzigingen in de RvC, want men vind dat men hun werk goed doet en men blijft zitten, omdat men hun “verantwoordelijkheid neemt”. Iets dat men beter HAD moeten doen, toen men de directie had moeten controleren, maar goed.

  Het enige goede dat ik Ruud hoor zeggen is dat hij zich alleen op het zakelijke richt en Marc over het sportieve gaat binnen VVV.

  Ik had trouwens een andere opstelling gekozen voor het interview, in plaats van Ruud zittend in een net iets te relaxte stoel. Maar ja, dat ben ik.

 22. Ievel Knievel

  Overigens; en dan hou ik weer even op met typen, anders erger ik te veel mensen die niet zo goed tegen mijn stukjes kunnen en gaat het daar vervolgens weer 10 posts over. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

  Ruud is als belangrijke manager binnen de organisatie (waar hij dus niet voor heeft te hoeven solliciteren, waar geen profielschets voor was, er geen headhunters voor zijn ingehuurd, er geen assessments zijn geweest en er niet door onafhankelijke mensen is beoordeeld of Ruud wel geschikt is/was> sterker nog, de functie is uit het niets gecreëerd) sinds februari lid van het MT bij VVV-Venlo en dus gewoon medeverantwoordelijk voor hetgeen er in in mei/ juni uitkwam. Er had al veel eerder geschakeld kunnen worden dan wachten tot na de play off wedstrijd tegen Almere, want geloof maar dat de situatie al veel eerder duidelijk was bij verantwoordelijken binnen VVV. Men heeft dat bewust over de play offs heen getild. Hoe ik dat weet? Dat weet ik gewoon.

   1. Ievel Knievel

    Als jij geloofd dat de toezichthouders bij VVV (dus ook de RvC), de financiële man bij VVV, Walter Grutterswijk als officieuze rechter- en linkerhand van Marco en andere mensen op sleutelposities pas op de maandag na de verloren 1/2 finale tegen Almere en tegelijk met de ziekmelding van Marco te horen kregen hoe de financiële resultaten er echt voor stonden (en hoe slecht), dan ben je vrij naiëf. Je volgt dan het verhaal dat VVV graag aan ons voorschotelt. Ook om het eigen falen (andere mensen/ andere posities) te maskeren. Het is wel zo makkelijk om ineens te roepen dat je overvallen was en dat je aan een oplossing gaat werken; een probleem dat voorkomen had kunnen worden als mensen hun werk hadden gedaan.

  1. VeniVidiVici

   Je bent echt een man van daden en je woord houden IK. Je hebt je zelf 28 minuten aan je belofte kunnen houden om even op te houden met typen. De Messias kon het blijkbaar niet laten. Hoe zit het met je reddingsplan en aandelen emissie voor supporters, ik heb veel geld klaarliggen om mezelf in te kopen, wacht alleen al een tijdje op je beloofde vervolgstap om het voortouw hier op te nemen. Kom op, red onze club IK!

   1. Ievel Knievel

    Kennelijk waren de inhoudelijke argumenten weer eens op. En zoals al voorspeld ergens vanmiddag zouden de mensen die mijn berichten niet kunnen uitstaan weer eens alleen op mij gaan vitten in plaats van een voetbalinhoudelijke of een bestuurlijke reactie te typen.

    Misschien moet je VVV gaan sponsoren dan, als je zo veel geld hebt klaar liggen, niks houdt je tegen toch? Of heb je niet zoveel vertrouwen?

    Ik zet eventueel iets via supportertje op papier. Verder voor niemand. Ik heb nog steeds geen zomervakantie.

    Zoals gezegd kijk ik eerst de situatie aan, voordat ik al iets onderneem. De club is nu niet bepaald open. Daarnaast kan ik niks doen qua supportersaandelen, want VVV geeft deze niet uit. Zoals je weet is VVV veranderd in een BV die haar eigen richting bepaalt.

    Als VVV bereid is om supportersaandelen uit te geven, wat ze niet doen en al jaren geleden beloofd hebben, dan lijkt het mij het beste om deze via een bemiddelende fatsoenlijke supportersbehartiger uit te geven, zou ik zeggen, iets waar een stichting zonder winstoogmerk achter zit.

 23. Koelie

  Een heel slecht interview. Nietszeggende antwoorden en algemeenheden. Met “commerciële activiteiten en dingetjes” komt het goed en “over twee weken komt de markt pas los”. Daar is de carrousel weer. Na dit interview heb ik nog steeds nul vertrouwen in dat dit management en RvC de club op een hoger plan gaat brengen. Ze doen maar wat.

  We weten nog steeds niet hoe het komt dat er opeens een miljoenenschuld was en er nu in budget teruggeschroefd moest worden. Maar he niet zo erg als in de media wordt voorgesteld. In plaats van niks halen kunnen we hooguit twee/drie spelers halen waarmee we net aan de KNVB eisen voldoen. Dat we vervolgens om spek en bonen komend seizoen mee gaan doen en de eerder met veel bombarie uitgesproken ambitie de komende jaren de ijskast gaat, doet er niet toe. Dat de TD, AD en Valckx vertrekken is blijkbaar ook de normaalste gang van zaken. Niets aan de hand mensen gewoon doorlopen, kop dichthouden en die seizoenskaart bestellen. Gvd dat heeft iedereen al lang gedaan gebaseerd op gebakken lucht ambities. Alsof we kleuters zijn.

  Wat gaat er veranderen zodat deze puinhoop niet meer kan gebeuren? Wanneer wordt dit eindelijk een professionele stabiele club?
  Antwoorden die je niet gaat krijgen op een supportersavond, wel de zoveelste beloftes en leugens.

  1. Ievel Knievel

   Ach, het is toch weer vechten tegen de bierkaai Koelie, want Ruud is toch zo’n “goede peer en een bekende in het Venlose”.

   Mensen willen maar niet begrijpen wat het probleem van een ons-kent-ons-organisatie is, zelfs als de problemen in hun face ontploffen.

 24. @ Ievel Knievel
  Ik denk ook dat de RVC er van op de hoogte had moeten zijn, maar of ze dat waren, ik vraag het me af.
  En als ze dat niet waren, dan hebben ze idd. gefaald want dat is hun werk en zouden ze moeten terugtreden…
  En die Walter Grutterswijk en zijn vrouw, daar vind je ook van alles van en daar zul je vast wel gelijk in hebben, maar daar ga ik mijn vingers niet aan branden omdat ik daar het fijne niet van weet…
  Jij hebt daar hier al genoeg over gezegd, dus je hoeft dat niet nog eens uit de doeken te doen wat mij betreft.
  Maar dat over die play-offs heen tillen dat denk je, maar dat weet je niet zeker en heb je geen bronnen voor, even voor de duidelijkheid…

  1. Met name Marco Bogers heeft gegokt dat ze zouden promoveren en dat heeft verkeerd uitgepakt, die conclusie valt wel te trekken denk ik. En toen moest de penibele financiele situatie wel naar buiten komen.
   En daarom ga ik er van uit dat hij niet meer zal terugkomen .

   1. Ievel Knievel

    En jij denkt dat Marco helemaal alleen dingen doet bij VVV, zonder medeweten en medewerking van anderen? In een normaal bedrijf heeft de directeur meerdere keren per jaar een onderonsje met de toezichthouders, waar ze door de cijfers heen gaan.

    Met de interne verantwoordelijke medewerkers van het bedrijf ga je als directeur maandelijks door de cijfers heen, dat is je taak immers.

    Er is een heel MT dat samen met de directie het bedrijf runt (waar Ruud dus deel van is/ was).

    En men heeft hem laten dus laten wegkomen met zijn zwaar onverantwoorde “gokken'” (want dat was het) op promotie. Zelfs club die promotie tot echt beleid hadden gemaakt (PEC en Heracles en Groningen aankomend seizoen) kunnen daar ooit 100% garanties aan verbinden, dus kan je ook niet je hele financiële beleid daar op inrichten. En daar is niet alleen de directie voor verantwoordelijk, maar iedereen dit zich met de financiën van de club heeft bezig gehouden en niet in het minst de oorfluisteraar van Marco Bogers: Walter Grutterswijk. Natuurlijk ontspringt deze de dans, want dan zou zijn eigen vrouw hem samen met de ad interim directeur (uit hetzelfde netwerk) moeten wegsturen.

    De RvC had natuurlijk al lang geleden een stokje voor de zeer riskante handel en wandel van de directeur Marco Bogers moeten steken, maar ook zij dachten er waarschijnlijk gewoon mee weg te komen.

   2. Ievel Knievel

    En: dat is trouwens het verhaal van VVV, dat het Marco’s handel en wandel was. Het is een onwaarschijnlijk en onrealistisch verhaal/ scenario dat Marco als een alleenheerser VVV runde en alleen dat soort beslissingen nam. Marco gaat daar immers niet op reageren. Je verschuilen achter een zieke (ex?)-directeur dus. Best zwak.

   3. LJ

    Wel frappant Knievel dat jij de teksten van een roddeljournalist geloofd boven de woorden van VVV. Die Hakim heeft nog nooit een woord positief gesproken over VVV en is zelfs nog steeds op zijn pikkie getrapt dat hij ooit een “stadionverbod” heeft gekregen. En bewijzen voor hetgeen hij roept heeft hij al helemaal niet. Iets onderbouwen met bewijzen kan Hakim niet. Hij schrijft maar iets wat hij heeft van horen zeggen.

    Ik snap niet dat jij nog steeds supporter van VVV bent met al die negativiteit die in je zit. Dat zou je eens vast moeten houden in een huwelijk. Dan was je al lang pleiten geweest.

    Ook ik ben kritisch naar VVV, maar het blijft wel mijn club. En nu ondanks alle ellende en problemen blijf ik achter de club staan, koop gewoon mijn seizoenskaarten en ga gewoon naar de wedstrijden.

   4. DeOtjes

    Dat er in de begroting een grote fout is gemaakt door te rekenen op transferinkomsten mag duidelijk zijn. Ik zie / zag geen enkele speler waar VVV 1 miljoen voor had kunnen krijgen. En als je zoveel jaarcontracten uitdeelt dan verlaag je automatisch de kans op die klapper.

    Dat een RvC of financiele afdeling dit soort begrotingen goedkeurt snap ik ook niks van en je mag gerust stellen dat dit een blunder eerste klas is geweest.

    Ik vermoed, toen dat VVV doorhad dat die klapper er dit jaar niet zou komen, maar VVV er wel zeer goed voorstond op de ranglijst iemand dit inzicht bewust heeft verzwegen en alle fous heeft verlegd naar een promotie. En als je maar genoeg aandacht geeft aan een ander onderwerp kun je iets niet zichtbaar maken.

    Helaas is de promotie niet gekomen en moet je alsnog met de spreekwoordelijke billen bloot. En wie er schuld maakt mij niks uit. Het is een collectief falen van zowel beleidsmakers als RvC. Eigenlijk neem ik het vooral de RvC kwalijk. Zij hebben maar 1 taak. En dat is het beleid controleren. En daarin hebben ze ronduit gefaald.

   5. Ievel Knievel

    @ LJ

    Wel frapant dat jij denkt dat de Limburger zo maar stukken plaatst van deze orde van grootte zonder een dubbelcheck te doen (er werken daar immers ook nog een sportredactie, hoofdredacteuren en er is een eindredactie).

    Daarnaast komen die stukken over VVV helemaal niet alleen maar van Hakim af, maar zijn ze door de sportredactie tot stand gekomen. Dus daar ga je al nat. Uiteraard heeft men de bronnen gechecked en de info kwam gewoon van 1 en/ of meerdere mensen binnen VVV zelf af. Volgens mij is het ook een publiek geheim wie er binnen VVV o.a. lekt.

    En het is niet dat ik alles geloof wat Hakim zegt, zeker niet. Ik verschil ook af en toe van mening met hem.

    Maar ik wantrouw vooral VVV zelf. Want die spreken zichzelf herhaaldelijk tegen. Liegen aantoonbaar, laten dingen overwaaien, verzwijgen zaken, stellen dingen anders voor dan ze zijn, etc.. Dat kan ik alleen al zien als ik teksten van VVV zelf naast elkaar leg en zeker wanneer ik ze in een tijdlijn leg.

    En nogmaals. Ik sta helemaal niet negatief in het leven. Ik zie ook veel potentie bij een club als VVV. Maar die wordt in de weg gezeten door hoe men op de club werkt, zeker het zakelijk deel van de clubleiding. Er gaan uiteraard ook dingen wel goed. Degene die de oefencampange heeft vastgelegd: chapeau, het shirtdesign (CRAFT): chapeau, misschien is Rein Baart ook wel gewoon een goede zet, net als het contracteren van Craenmehr. Kennelijk zijn dit nu allemaal beslissingen van van Hintum> van Hintum die we dan ook het vertrouwen moeten geven. Iemand die dit werk natuurlijk ook kan uitvoeren, heeft gedaan in het verleden, maar het tegelijk gewoon eigenlijk niet wil doen voor de lange termijn. Die zet dus even zijn ego aan de kant voor de club. Lijkt me trouwen ook prima om met 1 scout door te gaan in de toekomst.

    Terug op het zakelijke: zeg nou zelf, alleen maar vriendjes van vriendjes (ook al zijn het zakelijke vriendjes) aannemen, dat is niet echt een teken van professionaliteit of wel? Een persoonlijke band gaat dan immers boven kwaliteiten. In het Noord-Limburgse zakenleven (een bepaald deel daarvan) worden die 2 dingen nog wel eens door elkaar gehaald geloof ik.

    En ik heb dus geen moeite met de Koel, de spelers, de trainer (behalve dat ik het nog geen tactisch groot licht vind), de geschiedenis van VVV, het geel-zwart of met Venlo. Ik heb moeite met de clubleiding.

 25. FC VVV03

  Tuurlijk VVV! We nemen iemand die al werkzaam is bij VVV. Na een paar maandjes loze beloftes rondstrooien kan men weer plaats maken voor Marco Bogers. Volgens mij hoef je bij VVV ook nooit te solliciteren. Je krijgt er een baan aangeboden op een gezellig dagje golfen, wokken in Kessel of op een gezellige verjaardag. Begrijp me niet verkeerd, ik ken die Timmermans niet en het zal best een prima kerel zijn, maar weer iemand aanstellen die uit hetzelfde Bogers kliekje komt is de zoveelste domme zet die dit VVV doet.

  1. kuebke

   Natuurlijk gaan ze op dezelfde voet verder.
   Had iemand iets anders verwacht dan?

   Daar kon je de klok op gelijk zetten dat dit ging gebeuren en tel er maar op dat Bogers toch weer terugkomt op dezelfde positie want ze zullen wel zeggen dat ze geen andere geschikte kandidaat kunnen vinden ( Wie wil dat nog bij deze club waar het een puinzooi is en niks te behalen valt ) en dan toch maar weer genoodzaakt zijn om met hem verder tegaan.

   Op naar verder De trap omlaag.

   1. Ievel Knievel

    Ik denk niet dat Bogers gaat terugkeren in zijn rol, Ruud Timmermans is immers de nieuwe kroonprins.

    Geluiden binnen VVV laten ook doorschemeren dat men definitief voor Ruud Timmermans wil gaan. Marco Bogers komt denk ik niet terug als directeur bij VVV als hij weer beter is. Of ze hem ontslaan weet ik ook niet, want de RvC hield hem altijdde hand boven het hoofd. Kan best zo zijn dat ze hem bij een beter melding inzetten op therapeutische basis in een functie zonder al te veel verantwoordelijkheid.

 26. Het siert je wel als je alles goed leest Ievel Knievel. Ik zeg ook dat het o.a. de taak van RVC is om de hele financiele situatie in de gaten te houden en er zullen genoeg momenten zijn geweest dat duidelijk werd hoe precair die situatie was en zijn er niet de maatregelen genomen die hadden moeten worden genomen, los nog van de transparantie naar buiten toe. En dat dus het aftreden van de RVC op zijn plaats was geweest.
  Eigenlijk, maar dat heb ik al helemaal in het begin van dit financiele debacle gezegd, zou het beste zijn geweest als er een soort van bewindvoerder (van buitenaf) was aangesteld die orde op zaken had gesteld en de financiele situatie van VVV had doorgelicht. Maar die kan alleen maar door een rechter worden aangesteld, en we waren nog niet echt failliet (wel technisch failliet heb ik hier wel eens gelezen).

  1. Ievel Knievel

   @ Distortion

   De club had zelf ook onpartijdige/ meer onafhankelijke crisismanagers kunnen invliegen natuurlijk. Maar dan had je andere mensen aan het roer nodig gehad.

   Verder zijn we het denk ik vooral hartstikke eens.

 27. FC VVV03

  Er blijft nog een hele duidelijke vraag bij mij telkens bovenkomen die nog nergens beantwoord is door VVV. Hoe kan het dat mensen binnen de organisatie totaal verrast waren met het nieuws dat VVV er financieel zo slecht voor stond als men niet promoveerde? Zelfs nu onze interim algemeen directeur zegt dat het nieuws als een verrassing kwam. Welke personen hebben binnen VVV schijnbaar gevaarlijke spelletjes gespeeld en het voortbestaan van VVV indirect op het spel gezet, zonder dat daar verder mensen vanaf wisten? Onbegrijpelijk dat dit nergens benoemd word of überhaupt gevraagd word door een journalist. Binnenkort zal Timmermans wel aanschuiven bij dat nedinsco plein. Benieuwd of daar dan ook kritische vragen gesteld worden en of er namen genoemd worden in de vraagstelling. Waarschijnlijk niet.

  1. Ievel Knievel

   @ FC VVV03

   Dat is, omdat het bullshit is dat het als een verrassing kwam voor mensen binnen VVV. Dat neem ik die mensen dan ook kwalijk. Als je geloofd dat het echt een verrassing was, ben je vrij naïef.

   Als men het namelijk niet heeft geweten, is iedereen op sleutelposities namelijk niet capabel (nog minder capabel dan gedacht). Te beginnen bij Ineke Grutterswijk (die ontspringt op de 1 of andere manier de steeds de dans, een soort Mark Rutte, maar uiteindelijk heeft zij hoe dan ook gefaald).

   Journalisten van zowel Omroep Venlo als de Limburger hebben geprobeerd verhaal te halen, maar kregen geen antwoorden. Men (bij VVV) wilde de journalisten niet te woord staan. Wat je VVV ook echt wel kwalijk kan nemen.

   Antwoord zullen wij nooit krijgen, behalve dat het allemaal minder erg is op de club (financieel) als de journalisten zeggen, aldus de club zelf (zonder inzage). Geloven we ze eigenlijk nog naar debacle op debacle?

   Wordt misschien tijd dat Guus Benders hier eens induikt. Het is bij VVV net zo’n financieel zooitje als bij Onderwijs Gemeenschap Venlo en Omstreken en VVV wordt net als OGVO ook geleid door omhooggevallen nouveau riche-figuren, die zich heel wat verbeelden te zijn (en zelf te hoge salarissen opstrijken). Ik zie veel paralellen. Overal in Nederland kunnen zelfstandige scholen bestaan met 1400-2000 leerlingen, behalve in Venlo. Net als dat in met Venlo vergelijkbare steden gewoon eredivisieclubs (of top eerste divisie clubs) bestaan (Deventer, Almelo, Zwolle, etc..), alleen in Venlo kan dit niet, aldus de betrokkenen zelf.

 28. Ievel Knievel

  Als VVV de steun van de supporters wil hebben/ krijgen/ verdienen, dan moet men eerlijk zijn en met de billen bloot en kappen met de bullcrap.

  Dat men, en dus ook Ruud Timmermans als MT-lid en close met de directie, verrast was over de financiële situatie bij de club na de play off wedstrijd bij Almere, is je reinste flauwekul. De mensen op financiën wisten dit natuurlijk ook al. VVV is een kleine familiaire club. Iedereen weet daar altijd alles.

  Het zong al weken/ maanden rond, ook/ zelfs op Venlonaren (kijk de reacties onder de nieuws artikelen er maar op na) dat de financiële staat niet goed was en er waren al geruchten over hoe erg het was.

  Net als dat het natuurlijk gewoon niet klopt dat Ruud Timmermans pas van de week vernomen heeft dat hij ad interim AD zou worden, waarom is dat hier op Venlonaren en in het geruchtencircuit dan al weken geleden vermeld, dat Ruud de beoogde AD was?

  Soms kan je maar beter wel kritisch zijn (beste jongen bij Omroep Venlo bijv.) dan alles maar voor zoete koek slikken wat VVV/ RvC/ MT iedereen zoet voorkauwt.

  1. Ievel Knievel

   En misschien versta ik het gewoon niet goed, misschien zei hij al wel dat hij het weken geleden vernomen heeft. Ik weet het ook allemaal niet. Wordt alleen erg moe van de vaagheid en de niet kloppende verhaaltjes.

   1. Gerardus

    Hij zegt letterlijk na 10 seconden dat het een aantal weken geleden is gevraagd door de RvC maar dar hij er eerst over na wou denken. Timmermans was overigens geen eigenaar van een logistiek bedrijf maar van een douane/inklaringenbedrijf. Dat soort bedrijven hebben niets te maken het fysieke gedeelte van de import en export van goederen. Enkel met het papierwerk.

    Daarnaast geloof ik best dat bijvoorbeeld van Hintum en Kruys niet op de hoogte waren van de situatie. Zij zullen enkel de foutieve info zichtbaar hebben gekregen of een verwacht budget.

    Dat Timmersman, iemand die ik persoonlijk niets vind/niks mee heb, niet helemaal op de hoogte is durf ik opzicht ook nog te geloven. Dat wilt echter wel zeggen dat er bewust zand in de ogen gestrooid is door Boogers. Zo te zien werkt die Ronnie Peeters voor OSFGroep. Dat is een bedrijf die als consultants de boekhouding doen voor sportclubs. Als ik kijk naar mijn eigen ervaring dan zou ik dus zeggen dat de beste man vooral contact heeft met Boogers over de belangrijke zaken en beslissingen.

   2. Ievel Knievel

    @ Gerardus, dan is het raadzaam het interview nog maar eens terug te kijken op Omroep Venlo (heb ik zojuist voor de 2e keer gedaan).

    Hij zegt dat hij en MT een paar weken geleden gevraagd zijn om WAAR TE NEMEN en dat hij een paar DAAGJES geleden gevraagd is als ad interim directeur (klopt niet). Had ik het toch goed gehoord. Dat strookt weer niet met de verhalen vanuit VVV waarin Ruud Timmermans al weken overwogen is als directeur ad interim.

    VOORDAT Ruud Timmermans een eigen bedrijf begon in douane- en milieu-advies had hij al een hele carrière in de transport en logistiek erop zitten.

   3. Gerardus

    Nee hoor, als ik het interview nogmaals terugluister, dat van VVV, dan zegt hij dat de RvC dit een aantal weken geleden heeft gevraagd en hij daarop een paar dagen geleden zijn ja woord heeft gegeven. Dat van Omroep Venlo weet ik niet, dat heb ik niet eens gezien om eerlijk te zijn en dat wist ik ook niet. Ik refereer naar het filmpje wat ook bij het nieuwe topic is bijgevoegd. Daarin vertelt hij dit in de eerste paar min.

 29. FC VVV03

  Ja maar er komt led boarding aan de kant van de dug outs he. Dan stromen de tonnen binnen snap je. Net als met die supportersaandelen, verbouwingen aan de Koel, allemaal van die op een Vrijdagmiddag borrel bedachte kleine dingetjes die je nooit waar maakt en daarmee se supporters zoet wil houden.

Leave a Reply