Aanvaller Ars: ‘Sta open voor een transfer naar VVV’

De Koel2Sjoerd Ars (27) is in beeld om de nieuwe spits te worden bij VVV-Venlo. De Achterhoeker verruilde FC Zwolle nog maar een half jaar geleden voor Levski Sofia, maar mag die Bulgaarse club alweer verlaten. Na een trainerswissel heeft Ars – die het seizoen met vijf goals uit twaalf duels nog goed begon – geen uitzicht meer op een basisplaats.

Hij kwam voor 375 duizend euro, maar mag nu voor een paar ton vertrekken. VVV informeerde al bij hem. ‘Niet bij Cees van Vossen, zoals in een Nederlandse krant stond, want dat is mijn zaakwaarnemer niet meer’, vertelt de speler aan Voetbal International. ‘Een andere makelaar bracht me op de hoogte van de interesse en later ben ik zelf gebeld door Mario Captein, directeur voetbalzaken van VVV.’

De oud-speler van De Graafschap, FC Omniworld, Go Ahead Eagles en RBC Roosendaal staat open voor een snelle terugkeer naar Nederland. ‘Tuurlijk. Ook voor VVV. Het is toch een kans om in de Eredivisie te spelen. Meer kan en wil ik er nu ook niet over kwijt, ik zit in de wachtkamer. Eerst moeten de clubs maar eens overeenstemming bereiken, daarna moet ik er eventueel nog uit zien te komen met VVV.’

Gezien het hoge salaris van Ars in Bulgarije zal dat geen eenvoudige opgave zijn. De blonde aanvaller, die nu op Cyprus verblijft met Levski, hoopt voor het einde van deze week duidelijkheid te hebben.

Ars geeft overigens aan dat VVV niet de enige geïnteresseerde club is. ‘Er speelt ook wat in Frankrijk, in de Duitse Tweede Bundesliga en nog in een competitie ver van huis. Even afwachten maar hoe het loopt.’ (Geert-Jan Jakobs)

Bron: Voetbal International

Leave a Reply