“Aaron Bastiaans wederom verhuurd aan Helmond Sport”

Aaron Bastiaans (19) vertrekt op huurbasis naar Helmond Sport. Dat meldt De Limburger. Er was weinig ruimte aan speelminuten. Vorig jaar werd de aanvaller ook al verhuurd aan Hemlond Sport.

De Limburger meldt het volgende: “Met de komst van Nick Venema en Rayan El Azrak van FC Utrecht heeft VVV er in de voorhoede twee opties bij. De Koelclub heeft aan Bastiaans te kennen gegeven dat de kansen op speeltijd daardoor kleiner zijn geworden. Zeker omdat VVV nog een voorhoedespeler wil halen. Daarop heeft de Weertenaar eieren voor zijn geld gekozen.”

Bastiaans heeft in Venlo een contract tot medio 2023.

7 Responses

 1. idderzienmeining

  Persoonlijk ben ik (nog) niet overtuigd van de kwaliteiten van Aron Bastiaans. Wat hij in mijn ogen mist is overzicht en gevoel voor waar de ruimte ligt. Ik denk dat een 19 jarige speler dit ook niet meer in grote mate gaat ontwikkelen.

  Hopelijk bewijst hij mijn tegendeel wat VVV heeft dit seizoen wél vertrouwen uitgesproken middels een langdurig contract …

  Succes in Helmond

 2. Hij zal de komende anderhalf jaar zijn stinkende best moeten doen. Anders zie ik hem eindigen in het rijtje illustere namen als Quin Kruijsen, Bas Hendriks, Aron Gielen, Dyon Gijzen, Dylan Donkers, Roy Gielen, Shaquille Simmons, Lugman Bezzat, Juul Respen enzovoort, die na een paar wedstrijden in het eerste bij EVV, UDI 19 of zo eindigen.

 3. FC VVV03

  Dat geld denk ik ook wel voor spelers als de gebroeders Munsters, Nabbe, Craenmehr, Verbong, Henderikx, Verheijen en ga zo maar door. Dat is nu gewoon opvulling om een leuk aantal in de selectie te behouden. Laten we eerlijk zijn als dat groeibriljantjes waren hadden die wel vaker gespeeld.

Leave a Reply