Abel Tamata kiest niet voor VVV-Venlo

Abel Tamata heeft besloten om niet te kiezen voor VVV-Venlo. Hij is op zoek naar iets anders wat VVV hem niet zou kunnen bieden. Hij was samen met Casado op proef bij VVV maar beide spelers hebben dus besloten om af te zien van de keuze om bij VVV aan de slag te gaan. Casado gaat waarschijnlijk bij Numancia in de Segunda Division tekenen. Wat Tamata gaat doen is nog niet bekend.

Manager voetbalzaken Stan Valckx heeft aangegeven voor een andere linksback te gaan. Wie dit zal gaan worden is niet bekend, het gerucht ging dat de Venlonaren interesse hadden in Leroy Labylle van MVV, dit gerucht werd later ontkracht door Algemeen Directeur Marco Bogers.

9 Responses

 1. RuiverCity

  Beetje hoog in de bol deze gast. Niet rouwig om zijn. Wel vreemd dat er twee op proef komen die allebei niet willen. Lijkt wel of ze VVV gebruikt hebben om andere clubs onder druk te zetten!
  Stan meteen op zoek naar een kandidaat die WEL voor VVV wil voetballen.

  1. Gerardus

   Aangezien Valckx de voorkeur gaf aan Casado lijkt het mij dat ze niet vol voor Tamata gingen. Denk dat hem dan ook niet veel speeltijd is beloofd en geen geweldig salaris aangezien hij niet veel aanvallender is dan Janssen. Dit is vooral speculeren en dat lijkt mij het meest logische, maar ben wel blij dat hij niet komt. Dan kun jenamelijk beter Janssen daar zijn wedstrijden laten spelen. Denk dat Casado liever aan de slag gaat in Spanje maar vind het wel opmerkelijk dat hij hier dan op proef komt.

   1. RuiverCity

    Gerardus…hij heeft gewoon die Spaanse club willen laten zien dat er meer belangstelling was en zodoende de druk opgevoerd. Dat heet tegenwoordig ‘modern onderhandelen’.

 2. Ben

  Niet rouwig om zijn, Alleen spelers die, en goed genoeg zijn (en ook dat is nog maar de vraag), en heel graag willen komen contracteren. Er is toch niks mooier voor een speler om te starten bij een ploeg die serieus strijdt voor promotie? Sterkte voor onze technische mensen met het vinden van de juiste kandidaat. Of komt er nog meer? FORZA VVV!

 3. RuiverCity

  Dit zegt Steijn tegen VI:

  Het verhaal dat VVV ook een doelman aan de selectie toe wil voegen en interesse zou hebben in Filip Kurto van Excelsior, is volgens Steijn niet waar. ‘We zijn tevreden over Delano van Crooy en Heerenveen-huurling Maarten de Fockert blijft ook in Venlo. Het informeren naar Kurto is in december puur gebeurd voor als De Fockert terug zou gaan.’

Leave a Reply