AC Milan gaat opnieuw een bod uitbrengen op Honda

Voetbal International meldde dinsdagavond dat AC Milan van plan is opnieuw een bod uit te brengen op voormalige VVV’er Keisuke Honda. Een eerder bod van drie miljoen euro werd afgewezen door de Russische grootmacht. De Italianen zouden nu bereid zijn meer te betalen om het tot januari lopende contract af te kopen. Het is vrijwel zeker dat Honda naar Milan vertrekt. In Januari loopt zijn contract af en is de Japanner transfervrij.

Het is te hopen voor VVV dat de Russen akkoord gaan met het bod. Het zou zonde zijn als hij transfervrij vertrekt uit Moskou.

8 Responses

  1. Goodie

   Een milan fan op soccernews zei dat er de vorige keer een bod van 4 miljoen was uigebracht. Dit keer zal het er dus over heen gaan. Milan moest ook wel, want ze spelen met 1 aanvallende middevelder en 2 spitsen. Boateng werd verkocht of ging naar een andere positie of what ever. Ze hadden in ieder geval een aanvallende middenvelder nodig.

   1. tulipanes

    ac milan zit al in de problemen omdat ze erg veel blessures hebben. de kans dat honda vertrekt is dus groter dan ooit.
    hopelijk krijgt vvv ook nog een tonnetje of wat.

 1. eric

  Heb Gistren nog dusseldorf gesproken, en wist er niet veel van, verhaal Honda, ik zei dat ik dit schandalig vond, hij gaf aan dat ze overvolle agenda haden, dit moet je in de verkoop mee nemen.Hoe zit het met de openingswedstrijd van Honda in nieuw stadion, komt AC MILAN nu ?
  Turk gaat weg als het gevraagde bedrag op tafel komt geldt ook voor Niki en Uche

 2. Goodie

  Cska heeft een laten weten toch akkoord te willen gaan met 4 miljoen. Eerder had Milan al 4 miljoen geboden. Dus dit komt goed. Volgens Correro Dello sport is het al zo goed als rond, en wordt het maandag naar buiten gebracht.

Leave a Reply