UPDATE: Achilles’29 – VVV-Venlo afgelast!

UPDATE: Volgens het Gelders Dagblad wordt de wedstrijd van Achilles’29 – VVV-Venlo morgen ingehaald.
GROESBEEK – De wedstrijd van Achilles’29 tegen VVV-Venlo van vrijdagavond is afgelast. Door de regen van vrijdag is het veld op sportpark De Heikant in Groesbeek onbespeelbaar. Er is al een nieuwe datum gevonden: het duel staat nu voor een dag later op het programma. Achilles en VVV gaan zaterdag in de herkansing.

De KNVB heeft direct na de afgelasting met Achilles en VVV-Venlo overlegd over de nieuwe datum. Aangezien VVV volgende week in de KNVB-beker tegen PEC Zwolle speelt en het programma in januari en februari bomvol is, was er weinig speelruimte. Het tijdstip is nog onduidelijk: 16.30 uur of 19.45 uur.

Het duel tussen Achilles en VVV is de enige wedstrijd in de eerste divisie die vrijdag niet kon doorgaan vanwege de regen. De meeste wedstrijden van deze vrijdag zijn overigens op kunstgras, waardoor de regenval nauwelijks een probleem is.

Het is de 1e keer in de eerste divisie dat een thuiswedstrijd van Achilles is afgelast.

Bron: De Gelderlander

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

De Jupiler League wedstrijd van vanavond tegen Achilles’29 in Groesbeek is op het laatste moment afgelast! Door de aanhoudende regen is het veld onbespeelbaar verklaard door de KNVB. Doordat het zo laat werd gemeld waren er al meerdere supporters onderweg naar Groesbeek. De VVV selectie werd bij aankomst pas geïnformeerd over het af lassen van de wedstrijd.

Wanneer de wedstrijd tegen Achilles’29 wordt ingehaald is op het moment onduidelijk. Supporters die onderweg zijn kunnen hierdoor omdraaien.

1 Response

Leave a Reply