Achmed Musa in de belangstelling van Fenerbahce

Oud VVV’er Ahmed Musa staat na een jaar bij Leicester City alweer voor een nieuwe transfer. Althans, deze geruchten gaan de ronde in Engeland en Turkije. Musa staat namelijk in de belangstelling van Fenerbahce. Het Turkse medium Sporx meldt dat Musa Leicester City zal gaan verlaten op huurbasis. De Engelse tabloid The Sun doet daar zelfs toch een schepje boven op, zij melden dat Fenerbahce een bod van bijna €20 miljoen heeft uitgebracht. Dit klinkt echter zeer onwaarschijnlijk. Mocht dit waar zijn dan zal VVV een solidariteitsvergoeding krijgen omdat Musa hier speelde voor zijn twintigste.

Musa speelde van 2010 tot en met 2012 bij de Venlonaren. Hierna vertrok hij naar Moskou om te gaan spelen voor CSKA Moskou. Afgelopen zomer besloot Leicester om hem te halen voor zo’n €18,75 miljoen.

Musa is in Leicester nog niet bepaald onomstreden. Hij begon voortvarend met twee doelpunten tegen de Europese grootmacht Barcelona in een oefenwedstrijd. Dit niveau zette hij helaas niet door. Onder manager Claudio Ranierie speelde hij nog geregeld maar na zijn ontslag speelde hij nog maar mondjesmaat. Musa speelde afgelopen seizoen 18 wedstrijden en kwam hierin tweemaal tot scoren.

Bron foto: Premierleagueplayers.com

Leave a Reply