ADO Den Haag heeft interesse in Van Haaren

Door de degradatie van VVV mag Ricky van Haaren uitkijken naar een nieuwe werkgever. ADO Den Haag fansite Club Achter De Duinen meldt  vandaag op haar website dat ADO Ricky van Haaren wilt aantrekken voor komend seizoen. Van Haaren zijn komst ketste vorig jaar op het laatste moment af, toen koos ADO voor Danny Holla.

29 Responses

 1. Lincoln

  Heeft dit seizoen niet tot nauwelijks iets laten zien, maar het is en blijft een talent en kan VVV goed gebruiken. Onder Lokhoff is niemand beter geworden. Maar goed het is afwachten wat er gaat gebeuren. Het is belangrijk om goede spelers te behouden.

  1. Ben

   Voor de paar centen zou ik hem nooit laten gaan. Hij kan wel eens de belangrijkste man gaan worden. Immers, hij kan vrijuit spelen. Ik heb alleen nooit begrepen waarom hij afgelopen jaar zo slecht speelde. Hij moet toch op “niveau VVV” een topper kunnen zijn?

 2. Luis Erique

  In de krant geeft Edwin Linssen aan zeer graag terug te komen bij vvv. Ik weet niet of hij wat toevoegt, maar het is in ieder geval een Limburger die graag wil en de club goed kent.
  Maar volgens Soentjens worden er pas spelers gehaald als er weggaan. Is die man niet op de hoogte dat de gehuurde spelers gaan, en dat er contracten aflopen? Wat een amateur is dat zeg…

   1. VvvVenlo

    Mag toch hopen dat dit niet weer het geval is…. In het slechtste geval stel dat ze hier pas op het laatste moment weg gekocht worden! Als je dan nog moet gaan kijken voor je selectie in orde te krijgen. Nou dan zal er niet veel soeps meer over zijn, want deze maand worden de beste spelers toch weggeplukt overal. Dus ik hoop dat ze niet zo gek zullen zijn en maar afwachten en niet toeslaan nu!

  1. De Koel

   Precies wat ik vanmorgen ook dacht. Met alle huurlingen en aflopende contracten heeft Soentjens straks nog maar een stuk of vijf spelers over… Of zou hij dat nog niet doorhebben?

 3. Ruben

  Ik weet het zo net nog niet met E. Linssen. Als er 1 speler is waar ik (en met mij vele anderen) zich destijds enorm aan geërgerd hebben, dan is het wel Edwin Linssen.

  Hij liep over het veld alsof hij v. Bommel zelf was. Druk wijzend, coachend, sturend, maar zelf geen bal fatsoenlijk kunnen inspelen. Hij was toentertijd te druk met alles om zich heen, waardoor hij zelf niet voetbalde.

  Wellicht is dit minder geworden in de loop der tijd, maar ik ben bang dat het, nu hij op leeftijd is, alleen maar erger is geworden.

  Betwijfel dan ook of hij een versterking zal zijn voor het team.

  1. Ruben

   Onjuist. Dat is gebleken het afgelopen seizoen. Je kunt wel spelers halen, maar dat wil nog niet zeggen dat het een team wordt en het daardoor een aanwinst is.

   Iedereen hier op de site was er 10 maanden geleden van overtuigd dat met de nieuwe aanwinsten Reimerink, Türk, Radosavljevic, Otsu, Seip, Van Haaren, Ammi, Altheer, Joppen en met toen reeds aanwezige spelers als Meeuwis, Vorstermans, Wildschut en Linssen VVV makkelijk in de eredivisie zou blijven.

   Het waren allemaal, stuk voor stuk aanwinsten. Net zoals E. Linssen dat nu blijkt.
   Ik denk dat het een gevalletje Meeuwis wordt.

   VVV zou er goed aan doen om eens helemaal vanaf de grond te beginnen.
   Wat willen we uitstralen? Met welke speelstijl willen we dit bereiken? Wat voor soort spelers moeten we dan hebben voor welke posities? etc.
   Van daaruit moet er naar de spelersmarkt gekeken worden.
   Niet vanuit het oogpunt: hij is Limburger, kent de club, kopen!

   1. Ben

    Je hebt gelijk. Wat waren wij blij met al die aanwinsten. Joppen had in het begin wat moeite, maar is, achteraf gebleken voor VVV een versterking. Seip ook, maar dan van weten we al dat hij weggaat. De rest heeft het niet waargemaakt, waarbij moet worden aangetekend dat dat Reimerink en Altheer nauwelijks of geen kans hebben gehad.
    Overigens, we hoeven niet helemaal opnieuwe te beginnen:
    Maenpa, Joppen, Fleuren, Türk, van Haaren, Altheer, Linssen en Nowfohr hebben we al en voor de 1e divisie hebben we niet zeveel spelers nodig als in de Eredivisie.
    Gebleken is dat we vorig jaar voldoende (ook kwalitatief) spelers hadden, maar de mix was fout.
    Zaak is nu om de bestaande selectie aan te vullen met enkele spelers die hierbij passen. Ik denk dat we vooral nodig hebben enkele jongens met natuurlijk wat niveau, maar ook met wat lef.
    Spelers huren is geen probleem, maar niet teveel spelers zonder recht van koop.
    Als we minimaal een periode winnen en ’n beetje meedoen, dan ben ik al tevreden. FORZA VVV!

   2. sultana

    Is nog maar de vraag of Turk, Linssen, Maenpaa, van Haaren en Nwofor blijven. Laatst genoemde drukt zwaar op de begroting, voor Maenpaa is belangstelling vanuit Engeland, van Haaren vanuit Ado, Turk vanuit Turkije en Linssen vanuit Roda, Heracles, Heerenveen en NAC. Verwacht niet dat ze blijven en ik kan ze geen ongelijk geven. Wie wil er nog voetballen onder een trainer als Lokhoff??

   3. tulipanes

    Ik ben bang dat spelers als Maenpaa, van Haaren, Nwofor en Seip te duur zijn voor de Juup. We zullen dus goedkope of transfervrije spelers moeten halen waar we een plaats bij de top vier moeten kunnen afdwingen.

    Off: weet iemand toevallig wanneer het competitieschema bekent wordt gemaakt?

   4. Koelie

    Eens Ruben. Afwachten wat er nu allemaal gaat vertrekken en tegelijkertijd kijken wat het plan is voor de komende jaren. Het is wel duidelijk dat we kwaliteit op het gebied van mentaal en fysiek totaal tekort kwamen. Daar zullen ze nu moeten aanvullen.

 4. vvvicky

  Als het bestuur genoeg ballen heeft vragen ze een goede vergoeding voor hem. Om ze voor een apeel en een ei te laten vertrekken wordt niemand beter. Ze hebben met vol verstand getekend destijds

 5. VvvVenlo

  Heeft tot nu toe niet echt ergens wat gebracht een heel seizoen, bij Feyenoord een bankspeler,bij Vvv op gegeven moment ook op de bank beland (had volgens mij ook met zijn overgewicht te maken, fysiek niet in orde), en bij Jong Oranje was het op gegeven moment ook een bankspeler tot helemaal niet opgeroepen worden. Dan is er toch iets wat er ontbreekt mis is zou je zeggen (al heeft Lokhoff daar ook geen positieve bijdrage aan geleverd dit seizoen daar niet van), maar ik denk persoonlijk dat van Haaren op dit moment niet meer is dan een leuke top Jupiler League speler(was nu een bruikbare speler geweest)…. Ik denk dat er in de Jupiler League niet veel mindere talenten rondlopen. Dus persoonlijk geen groot gemis dit is goed op te vullen! Dus laat die nieuwe spelers/trainer maar komen ;).

 6. Paljas

  Hoelang had Van Haaren nog een contract bij VVV?
  Volgens mij had die toch getekend voor 3 jaar?
  Dan moet die toch minimaal €400.00 a €500.000 opleveren?
  Dat is voor de kas van VVV naturrlijk een gunstige ontwikkeling…een hoge salarispost minder en geld voor het aantrekken van nieuwe kwalitatief goede spelers.
  En dan nog wat verdienen aan de verkoop van Honda en VVV kan zelfs in de wat betere vijfers gaan vissen…

  Gegroet,

  Paljas.

Leave a Reply