Aflopende contracten VVV

Prince Rajcomar vertrekt aan het einde van het seizoen bij VVV. De Venlose club licht de optie in het contract van de aanvaller niet.
Rajcomar was bezig aan zijn eerste seizoen in Venlo.

Otsu
Of Yuki Otsu langer in Venlo blijft is nog niet duidelijk. De speler revalideert momenteel in Japan van een gescheurde achillespees. VVV heeft in overleg met de Japanner de beslissing over het al of niet lichten van de optie in zijn contract enkele weken opgeschort.

Van Kempen
Assistent-trainer Frank van Kempen mag ook uitkijken naar een nieuwe club. Hij maakte de afgelopen twee jaar deel uit van de technische staf van VVV.

bron: L1

20 Responses

 1. vvvicky

  Jammer voor Van Kempen, maar er mogen er best wel minder op die bank zitten. Het levert echt geen extra punten op. Nu van rosmalen nog eruit of Jacobs. Rajcomar was te voorzien, maar dat wisten we al bij de aanstelling van hem als spits. Yuki is volgend welkom als je mij vraagt.

  1. rongo26

   Yuki is toch geen 450.000 euro waard op het veld?

   Ik zou het zeer vreemd vinden om zijn optie te lichten. Er zijn teams in de eerste divisie die dat samen nog niet verdienen wat Yuki in zijn eentje opstrijkt.

 2. Ben

  Wat een trieste periode, maar het is wel verstandig om van verschillende mensen afscheid te nemen. Ik zie graag jonge mensen uit eigen omgeving een kans krijgen. Laten we niet de fout maken oude niet geslaagde spelers naar VVV te halen. Niet makkelijk om keuzes te maken en ik wens de verantwoordelijken veel sterkte in het maken van hun keuzes, FORZA VVV!

  1. Ruben

   Icoon, icoon. Oud speler en Venlonaar. Maar daarmee is nog niet gezegd dat hij van toegevoegde waarde is. (Ook niet dat hij dit niet is.)

   Laat de beslissingen nu maar aan VVV over, die hebben er vast wel kijk op. Zij werken er namelijk mee samen. Niet de supporters.

   1. Goodie

    Je hebt een punt. Maar Trost werkt ook samen met Rajcomar, maar wij als supportera zijnde zien blijkbaar als enige dat Rajcomar er werkelijk niks van bakt.

  1. sultana

   Precies Binky dat roep ik ook al een hele tijd, word tijd dat de bezem eens door die technische staf gaat. Het spel word met het jaar slechter, hierdoor doen ze nou niet bepaald aan klantenbinding. De Koel word leger en leger met het jaar……

 3. Ievel Knievel

  Dat er misschien wat verandert moet worden in de technische staf, zegt niets over wat mensen binnen die technische staf nu wel of niet doen, want daar kunnen wij helemaal niet over oordelen. Dat er de hele tijd over Jacobs geklaagd wordt vind ik al helemaal vaag, want VVV heeft de afgelopen jaren gewoon goed keepende doelmannen gehad, die soms zelf het gebrek aan talent binnen de selectie compenseerden. Ook heeft hij al meerdere malen van twijfelende en onzekere doelmannen, zekere doelmannen gemaakt. Kritiek op Jacobs is in mijn ogen dus volledig onterecht, al weet ik dus ook niet hoe hij intern functioneert. Neemt niet weg dat een frisse wind in een organisatie af en toe eens goed kan zijn. Dat kan ook gelden voor mensen op hogere posities die er nu al een jaar of 10, of langer zitten. Lijkt me nooit goed. Geef het roer eens over aan andere mensen!

  1. Ben

   Ik heb hem nooit het niveau zien halen van de nacompetitiewedstrijden tussen destijds zijn Cambuur en VVV. Ik zie het niet als een verlies als hij vertrekt. Heeft gewoon te weinig laten zien. FORZA VVV!

 4. vvvicky

  Beste Kenfen, Graef was ook een icoon. werd ook wegbezuinigd. Ps, heb Gerrie nog zien spelen, maar dat kan jij niet weten. Maar als we toch op de centjes moeten passen dan zijn dit de personen die je kan missen lijkt me. Als we elke icoon aan het werk moeten houden dan moeten VVV er nog maar een paar banken bijztetten langs het veld. We hebben het over VVV en niet over Ajax ie miljoenen te besteden hebben, Denk verder.

Leave a Reply