Afscheid Maurice Steijn

Morgen voorafgaand aan de wedstrijd van VVV tegen PEC zullen we officieel afscheid gaan nemen van onze succesvolle oud-trainer Maurice Steijn.

Steijn, die de afgelopen vijf jaar aan het roer stond bij VVV krijgt een persoonlijk en mooi afscheid samen met zijn gezin. De Hagenees die inmiddels ook Venloos bloed door zijn aderen heeft stromen zoals VVV het mooi beschrijft zal uitgezwaaid worden en worden bedankt voor zijn succes.

4 Responses

  1. venlona

    GEENGELUID….. Mooi afscheid van Steijn. Hoe is het mogelijk dat de geluidsinstallatie niet is aangesloten en niemand iets heeft kunnen verstaan van de ongetwijfeld mooie woorden?

  2. Zeker wete

    Ja, zeker amateuristisch. Heel jammer dat de meesten geen woord hebben kunnen volgen van het afscheid. Bij deze wil ik ook nog klagen over de muziek. Ik weet dat het een kwestie van smaak is en dus ook subjectief om hierover te oordelen maar als je in de rust 3 zoetsappige kerstliedjes achter elkaar afspeelt dan snap je er helemaal niets van. In een voetbalstadion hoort opzwepende , stevige muziek gespeeld te worden. Het publiek zwijmelt nu helemaal in mekaar en verlangt naar de kerstboom en de gourmet. Ik heb al vaker klachten gehoord over de muziek en ik heb het ook meermaals aangegeven in de enquêtes. Het is weliswaar iets verbeterd de afgelopen jaren maar bij tijd en wijle is het huilen met de VVV pet op.

Leave a Reply