Afscheid van seizoen 2014/2015!

Vanmiddag kwam de selectie voor de laatste keer bij elkaar om van elkaar afscheid te nemen. Met een gezellig samenzijn van staf, selectie en medewerkers werd seizoen 14|15 officieel afgesloten.

De wegen van enkele spelers, staf en medewerkers scheidden zich nadat er nog eenmaal gezamenlijk werd gegeten. Door de vertrekkende spelers werden er natuurlijk de nodige handen geschud en schouders geklopt.

Sommigen van de selectiespelers zullen na de zomerstop niet meer terugkeren bij onze club. In onderstaand overzicht is de huidige stand van zaken te lezen voor spelers die een aflopend contract hebben of gehuurd zijn

Spelers die niet terug zullen keren bij VVV-Venlo

Niki Mäenpää
Niki

Onze Finse goalie heeft een aflopend contract en hij heeft de wens uitgesproken om zijn voetbaltoekomst ergens anders voort te zetten.

Ramon Voorn
RamonVoornspelerwebsite
De middenvelder werd afgelopen winter voor een half seizoen gehuurd van Fortuna Sittard. Er was een optie tot koop maar deze wordt niet gelicht.

Jeffrey Altheer
altheertje

Jeffrey zijn aflopende contract wordt niet verlengd. Altheer is in gesprek met Helmond Sport.

Bas Hendriks
joa

Bas heeft een nieuwe uitdaging gevonden, hij speelt vanaf volgend seizoen bij Topklasser De Treffers.

Alexis Tabakis
Tabakiskaart

Onze Griekse doelverdediger die gehuurd werd van Panathinaikos keert terug naar Griekenland. Zijn verhuurperiode is afgelopen en wordt niet verlengd.

Vitalijs Maksimenko
maksi2

De verhuurperiode van de Letse international is afgelopen en wordt niet verlengd. Maksi zal naar Brighton Hove & Albion terugkeren.

Danny Wintjens
wintje

Wintjens stapte in de winterstop over naar PSV Eindhoven. Hij had nog een doorlopend contract bij VVV-Venlo maar deze is in overleg stop gezet.

Spelers waar het contract van afloopt maar wellicht volgend jaar nog bij VVV-Venlo spelen

Dyon Gijzen
Gijzje

Met de middenvelder is onze club nog in onderhandeling over een eventuele voortzetting van de samenwerking.

Eric Verstappen
erich

De tweede doelman heeft een aflopend contract, maar ook met deze speler is de club nog in gesprek over een eventuele voortzetting.

Guus Joppen
Guusje

De reserve-captain heeft een aflopend contract, maar er volgt nog een gesprek met deze speler voor een verlenging van het contract. Joppen heeft wel door laten schemeren hoger op te willen. Naar verluidt heeft Willem II interesse.

Melvin Platje
platje2

Het contract van Melvin wordt in eerste instantie niet verlengd, maar het is een van de opties voor onze aanvalslinie in het komende seizoen.

Niels Fleuren
Nelus

Het aflopende contract met onze linksback wordt nog niet verlengd, maar de club kijkt of er in een latere fase alsnog een aanbieding gedaan kan worden aan Niels.

Robin Buwalda
buwalda2
Robin werd gehuurd en van ADO Den Haag en onze club is in gesprek met ADO Den Haag over een verlenging van de verhuurperiode.

Voorlopige selectie seizoen 2015/2016

Keepers
Geen

Verdedigers
Promes, Balkestein en Donkers

Middenvelders
Post, Kruijsen, Sevinç en Nijholt

Aanvallers
Wolters, van Crooij, Elito en Simmons

Spelers: Verstappen, Fleuren, Joppen, Gijzen, Platje en Buwalda worden wellicht alsnog toegevoegd (dit ligt aan de besprekingen die volgen).

VVV-Venlo heeft verder interesse in Jordy Deckers (keeper), Johnatan Opoku (spits) en Ralf Seuntjens (spits)

Zoals jullie al zien is er nog heel wat werk aan de winkel om de selectie aan te vullen en sterk genoeg te maken om volgend seizoen mee te kunnen doen om de prijzen. Na een (korte) zomerstop gaan de mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf zich vanaf eind juni voorbereiden op seizoen 15|16.

Bron: VVV-Venlo

26 Responses

   1. Ben

    Inderdaad en waarom blijft het voor ons een raadsel waarom Sevinc niet is gebruikt afgelopen seizoen? FORZA VVV!

 1. spits

  Mij lijkt dat Sevinc gedurende een korte periode ( trainer Trost) heeft laten zien dat hij wat kan maar daarna is blijven stilstaan in zijn ontwikkeling . Hij moet zich gewoon herpakken en bewijzen dat niemand langs hem heen kan. We hebben meer jonge spelers gezien die veels teveel en te snel werden opgehemeld maar het niet konden maken.
  Vito van Crooy is hier al vaak helemaal afgebrand en dat is voor zijn carrière prima geweest. Hij ontwikkelt zich prima

 2. beek

  Tussen de regels door begrijp ik dat meneer Steijn nog een jaar in Venlo blijft. Onbegrijpelijk!! Weer een jaar van dat saaie voetbal!!!
  Dat achteruit voetballen ligt echt niet alleen aan de selectie.
  Overigens: Fleuren moet blijven (anders mag ik geen seizoenkaart van mijn vrouw).

   1. Ben

    Fleuren is ook erg geliefd bij de vrouwen, dat is bekend. Ik hoop dat hij blijft
    REPLY

 3. Meuske

  Hoop dat Gladbach nog wat wil laten rijpen in Venlo en dat het tot een goed samenwerkingsverband komt tussen beide clubs want ik schat de Duitse competitie toch net iets hoger in. Die Mexicaan die Spits bedoeld daar hoor je inderdaad niets meer van want hij had toch een aanbieding gekregen, niet alleen bij ons maar van meerdere clubs. Als Voorn terug moet kunnen we schroijen dan ook weer terug krijgen die was toch ook betrokken bij de ruil?

  1. Nee want het contract van Schroijen loopt nu af. En heeft volgens mij weekje geleden voor 1 seizoen bij Fortuna getekend :). Die Mexicaan is inderdaad onduidelijk, VVV heeft uitgesproken hem graag te willen aantrekken maar was hierna nog bij meerdere clubs op stage. Daarna hebben er niets meer van vernomen. Wat betreft BMG is natuurlijk afwachten of dit spelers op gaat leveren. Ze zijn namelijk kampioen geworden in de Regionalliga. Ze hebben dus kans om te promoveren naar 3. Liga en is het maar de vraag of er enig niveau verschil is.

   1. Tsjaa daar achten ze hem nog niet rijp genoeg voor! Hij heeft laatste 2 jaar ook amper gekeept. Was 3de keep en dan viel hij vaak ook bij beloftenelftal buiten de boot omdat Wintjens dan moest keepen om ritme te behouden. En door samenwerking met Helmond heeft Verstappen denk ik misschien 10 wedstrijden gekeept en dan heb ik ruim naar boven geschat. Is denk ik voor hem goed om nu veel te keepen bij de beloften en de strijd aan te gaan met de nieuwe keeper die komt.

 4. YowVVV

  Volgens mij zijn er genoeg haalbare spelers. Wat ik nu eens echt hoop, zorg voor een gebalanceerde selectie bij aanvang, niet vanaf de winterstop 🙁 echte strijders! Ook spelers met snelheid in het spel, als je de overgebleven selectie slim aanvult speel je volgend seizoen bij de eerste 3!

Leave a Reply