Ahmed Musa naar Leicester City

Ahmed Musa vertrekt  naar Leicester City, de landskampioen van Engeland. Daar tekent de Nigeriaans international een contract voor 4 seizoenen, waar hij volgend seizoen naast de Premier League ook in Champions League te bewonderen zal zijn. Dat meldt Leicester City op haar officiële website. Met de transfer zou volgens de BBC ongeveer 16 miljoen pond (ongeveer 18,8 miljoen euro) gemoeid zijn.

FullSizeRender

Het zat er al een tijdje aan te komen. In de winterstop werd er al geboden op de aanvaller, maar toen werd de boot nog afgehouden door CSKA Moskou. Nu is de kogel door de kerk en heeft Leicester City dus flink de beurs getrokken voor Musa.

Schermafbeelding 2016-07-08 om 18.47.55

Schermafbeelding 2016-07-08 om 18.50.48
(kennismaking Ahmed Musa met Leicester publiek, klik op het plaatje voor de video)

De transfer van de  oud VVV-er is interessant voor de club aangezien de Venlonaren een percentage van de meerverkoopwaarde bedongen hebben. Dit zou zeer goed van pas komen bij de Venlose club, die al een tijdje geplaagd wordt door financiële problemen. Over de transfersom van Musa en de doorverkoopwaarde wil de club geen uitspraken doen. Maar VVV-Venlo zal in ieder geval zeer geholpen zijn met deze transfer van Musa.

6 Responses

  1. piehen

    Beste Ahmed Musa , namens vele VVV supporters wensen we je veel succes bij je nieuwe club, en we hopen je in een oefenwedstrijd tegen VVV nog eens te ontmoeten.

    1. We waren daar aanwezig, maar mijn batterij van de laptop en telefoon was leeg dus kon niks typen. Net alles uitgetypt omdat we pas laat savonds thuis waren plus wat technische problemen met de site zoals jullie waarschijnlijk de laatste tijd al merken. De site is op en er moet een nieuwe komen maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn er druk mee bezig.

  2. Ben

    Musa, inderdaad bedankt? Of, moeten we de betreffende man bij VVV voor zoveel slimmigheid bedanken? Mooi zo’n transfer, het levert ons VVV in ieder geval een mooi bedrag op. Mooiste zou zijn als alle schulden kunnen worden weggepoetst? Liever een arme dan een failliete club. FORZA VVV!

Leave a Reply