Ammi keert terug, Platje wilt blijven & Nijholt moet middenveld versterken

Ahmed Ammi terug bij VVV-Venlo
Oud-speler Ahmed Ammi (33) gaat vanaf vandaag aan de slag als jeugdtrainer bij VVV. „In eerste instantie ga ik meelopen bij de jongste jeugdteams. Het is uiteindelijk de bedoeling dat ik zelfstandig aan de slag ga als jeugdtrainer en me bezig ga houden met de technische ontwikkeling van talenten”, aldus Ammi die in totaal zeven seizoenen voor VVV speelde. De back speelt tegenwoordig bij topklasser EVV.
Ammi is na Stan Valckx, Jay Driessen, Albert van der Weide, John Roox en Jos Rutten de zesde oud-speler die na de hervormingsplannen een functie krijgt bij de Koelclub.

Melvin Platje
Maurice Steijn hoopt wel dat Platje volgend seizoen nog in de Koel speelt. Zowel Platje als VVV wil verder met elkaar. De speler wacht op een voorstel van de club.

Gianluca Nijholt
Testspeler Gianluca Nijholt moet het middenveld komen versterken. Steijn: „Gianluca is een speler die we nodig hebben. We willen hem hier houden. De vraag is of het financieel mogelijk is.”
Nijholt zelf heeft het ook naar zin. „Het bevalt me prima. Ik kan hier weer aan voetballen toekomen nadat ik het laatste half jaar bij Jong FC Utrecht alleen maar heb kunnen trainen. Ik heb officieel nog niet te horen gekregen of ik kan blijven, maar mijn zaakwaarnemer heeft vandaag een gesprek met VVV”, aldus Nijholt.

Bron: Dagblad de Limburger, maandag 12 januari 2015

8 Responses

 1. supportertje

  Het zou geweldig zijn als Platje bij ons blijft voetballen. Hij is bijzonder gemotiveerd om te gaan voor de winst. Vaak een aanjager op het veld die bereid is om te knokken. Als Nijholt blijft, en een zelfde aanjager op het middenveld kan worden met Post, dan zou dat een goede deal zijn.

  1. supportertje

   Die kans zit er dik in. We kunnen alleen maar wensen dat de jongens weer plezier hebben en krijgen in het voetballen. Zou voor ons als supporter ook fijn zijn. Maar wonderen zijn de wereld nog niet uit.

   1. Meuske

    De tijd van plezier is voorbij, deraan gvd en gauw, niks plezier hun stinkende best dat is wat ze moeten.

   2. supportertje

    Daar heb je gelijk in, maar je doet alleen je stinkende best als ergens plezier in hebt. Je hebt wel gelijk dat als ze geen zin hebben, maar zin moeten maken.

 2. Meuske

  Als Platje zelf wil blijven dan mag de club zichzelf in de handjes knijpen en heel snel om de tafel gaan zitten met een goed voorstel. Als iemand zichzelf voor de volle 100 procent inzet iedere wedstrijd is hij het wel. 2 jarig contract A.U.B. met een optie want als hij de juiste spelers om hem heen krijgt dan is dit een top spits. Steijn is wel snel tevreden met Nijholt want mij is die niet opgevallen tegen Achilles. Weet niet wat zijn eisen zijn maar als Cambuur er vanaf ziet dan is het een dure jongen. Ammi is natuurlijk goed nieuws, jongen van de club met een VVV hart. Forza os Clubke

 3. Ben

  Platje heeft de laatste 2 jaren niet bijzonder gepresteerd. De clubs staan nu beslist niet in de rij hem te contracteren. Samen verder gaan is wellicht voor beide partijen interessante optie. Wie weet gaat hij met de juiste mensen achter zich mooie, vooral veel doelpunten scoren. FORZA VVV!

Leave a Reply