Amrabat tekent bij Watford en is blij voor VVV

Oud VVV’er Nordin Amrabat tekende gisteren bij Premier League Club Watford FC uit Londen. Niet alleen voor de aanvaller geweldig nieuws, maar ook voor VVV een mooie financiële meevaller. VVV-Venlo kreeg bij een volgende transfer namelijk 0,5% van het transferbedrag. Dat zijn de zogenaamde opleidingskosten die VVV krijgt, omdat Amrabat op een jonge leeftijd voor onze club speelde. Amrabat verhuist voor 8,4 miljoen euro naar Londen , wat inhoudt dat de Venlose club 42.000 euro krijgt van dat geldbedrag.

In een gesprek met de telegraaf vertelt Amrabat dat hij ook denkt aan de club die hem een kans gaf in de Eredivisie en dat hij meevoelt over onze precaire financiele situatie: “Ik ben blij dat die club ook iets aan me verdient. VVV heeft het financieel moeilijk en ik hoop dat dit een klein duwtje in de rug is. Zij hebben mij de kans gegeven in de eredivisie”

Foto: historie VVV-Venlo

9 Responses

 1. Ben

  Blij voor hem. Hieruit blijkt toch ook dat voor kleine club als VVV het een goede zaak is, wat zeg ik, noodzaak is om spelers op te leiden en met winst te verkopen. Wachten op Honda, Musa, Seuntjes, Vito? FORZA VVV!

  1. Goodie

   Als Seuntjens er dit jaar 30 maakt, waar hij op het moment naar op weg is, dan zal er zeker het een en ander aan belangstelling zijn. Maar wil je de spits verkopen die een hele belangrijke schakel is in dit systeem?

   1. Ben

    Ik denk dat alleen dan VVV een bestaansrecht heeft. Jonge spelers selecteren, opleiden en dan verkopen. Dus, van hoogste belang dat we een goed scoutingsapparast hebben. Echt goede spelers vasthouden lijkt me een utopie. Dus, nu al zoeken naar de opvolger van Seuntjes en, ja uiteindelijk ook voor Vito. FORZA VVV!

   2. Goodie

    Het is dat VVV het financieel niet goed gaat op het moment. VVV zal eerst financieel gezond moeten zijn willen ze spelers echt vast kunnen houden. Het is dat Seuntjens voor 3 jaar vast ligt + een optie voor een extra jaar dacht ik.

   3. Ben

    Hi Goodie, dat contract met Seuntjes kan wel eens goud waard te zijn. En, als ze er geen goud voor over hebben, dan kunnen wij van de “Seun of God” blijven genieten. FORZA VVV!

Leave a Reply