Update: Anorthosis Famagusta aast op Stan Valckx

Volgens Dagblad de Limburger is Stan Valckx de voornaamste kandidaat om Technisch Directeur te worden van het Cypriotische Anorthosis Famagusta. De Arcenaar heeft inmiddels een gesprek achter de rug. Naast Valckx zijn Ajax-scout Roy Wesseling en Louis Coolen, de laatste kandidaat heeft de Cypriotische topclub al aangegeven niet naar Cyprisch te willen.

Valckx lijkt met zijn ervaring echter de beste papieren te hebben. De 51-jarige Arcenaar was eerder technisch directeur bij PSV, Wisla Krakow en Shanghai Shensua. Met het mogelijke vertrek van Valckx naar Cyprus zal VVV op zoeken moeten naar een nieuwe adviseur voetbalzaken. De ex-international kan eventueel wel blijven fungeren als klankbord.

Bron: Dagblad de Limburger

21 Responses

 1. Meuske

  Dit zou echt slecht nieuws zijn als dit doorgaat, Stan laat ons niet in de steek want we hebben je nodig op dit moment. Wat moet je in godsnaam in de Cypriotische competitie behalve het mooie weer. Hoop dat je hart bij VVV ligt. Come on Venlo

  1. Ben

   Niet overdrijven, VVV is niet afhankelijk van TD, als Valkx zich financieel behoorlijk kan verbeteren, dan moeten we hem zeker laten gaan. Alleen komt het nu wel erg vroeg, na 1 jaar en bovendien op het verkeerde tijdstip: midden in aankoop, verkoop, huur en verhuur spelers, etc.
   FORZA VVV!

 2. Goodie

  Even wat heel anders. Ik las tussen mn timeline viavia een reactie waarin stond: Rust zach Beau. Hierbij stond een foto van Beau Vilters die hier ook met een foto tussen de selectie staat.

  Heel veel sterkte aan de familie en vrienden van Beau, veel te vroeg 🙁 .

 3. RuiverCity

  idd …heel triest nieuws. Beau Vilters in de jeugd een van de grootste talenten van VVV. Hele rustige jongen die alles over had voor een profcarrière. Familie Vilters heel veel sterkte.

 4. Ben

  Ik heb het zojuist ook gelezen, ongelofelijk en hoe verdrietig, vooral voor zijn naasten. Heel veel sterke voor familie en vrienden. Zo iets gebeurt helaas vaak, maar nu het een VVV speler betreft, spreekt het extra tot de verbeelding.

 5. RuiverCity

  Inderdaad als het woord klankbord al genoemd wordt weet je dat hij vertrekt. Ik hoorde bij zijn aantreden de woorden ‘clubliefde’….. Na vertrek van Thissen, Snel en nu Valckx begin ik toch iets anders te vermoeden.

 6. Ben

  Ik ook, ik lees al het komende statement: prima werk afgeleverd door Stan, juiste poppetjes op de juiste plaats gezet, we kunnen nu verder. Stan bedankt, wij gaan verder, prima werk verricht!

  1. Ievel Knievel

   Welke drugs slik jij eigenlijk?

   Het zaaien moest nog gaan beginnen zelfs. Maar goed zolang Berden er nog zit, wordt het toch niks meer met onze club. Super PR actie trouwens van MVV roo gewoon een vacature te plaatsen.

 7. Meuske

  Dit is echt geen goed nieuws en dan druk ik me nog zacht uit, weet dat er mensen zijn die dit tegenspreken maar ik snap hier ook niets van. Klankbord? Rot dan maar helemaal op Stan. Dacht dat dit de juiste man was voor onze club maar valt dat even vies tegen van onze Stan. Ben er al klaar mee want als hij al een gesprek heeft gehad en niet gelijk heeft aangegeven er niet voor open te staan dan weet je toch al genoeg. Forza VVV wij moeten verder

 8. De Koel

  Wat mij betreft geen goed teken dat ook Stan Valckx vroegtijdig wil vertrekken. De zoveelste in de rij. Dat is echt geen toeval meer. De enige mensen die blijven zitten, zijn de marionetten van Hai Berden, zoals Marco Bogers en zijn eigen dochter. Er stond overigens een paar weken geleden een artikeltje in de Limburger over de reden voor het vertrek van Snel en Thissen. Kern van het verhaal was dat Snel bezig was met de Gemeente om e.e.a. geregeld te krijgen en dat hij Hai heeft verzocht zich er buiten te houden. Wat Hai, zoals het een goede dictator betaamt, natuurlijk niet pikte. Snel kon dus vertrekken en Thissen heeft zich solidair verklaard met Snel. Vreemd dat dit niet is opgepikt door Venlonaren.

  1. Dochter van Berden werkt nier meer bij VVV. En Valckx is adviseur en volgens mij niet in loondienst maar werkt op project basis of een of andere constructie maar goed. Als hij een betere functie en meer geld kan verdienen tsjaa wie zijn wij om dit te oordelen. Is zijn leven, zijn keus. Wat betreft dat stuk in de krant wat je benoemd. Helemaal top, we werden zelfs benoemd in de inleiding maar je moet weten wij kunnen niet letterlijk de berichten over nemen van de DDL. Krijgen we een brief thuis met een berisping. Kleine verhalen kun je de essentie eruit halen en een eigen verhaal schrijven. Maar dat ging bij dit artikel niet want dan was de essentie uit het verhaal. Weet niet wat je probeert te suggereren maar er zat geen diepgaande gedachte achter.

  2. Godfried

   Als je dan toch over de rug van mensen je eigen verzonnen verhalen probeert kracht mee te geven, vertel dan wel waarheden.

   De dochter van Berden werkt inderdaad al lang niet meer bij VVV. Daarnaast is het juist enorm vreemd wanneer de fiscalist tegen de voorzitter zegt dat hij zich ergens niet mee moet bemoeien, terwijl Berden juist de persoon is die hier al een decennia mee bezig is! Natuurlijk wil de voorzitter mee denken en praten als het op de verstandhouding tussen BVO en gemeente aankomt! Dan laat je je uiteraard niet wegzetten door iemand die net 3 maanden binnen de club is. Wanneer zo’n fiscalist vervolgens niet tegen een weerwoord kan (hij is natuurlijk niet gewend om verantwoording af te moeten leggen) is hij naar mijn idee ook niet geschikt voor de portefeuille algemene zaken.

   VWB Valckx. Ook daar moet de schoorsteen roken. En zeg nou zelf, zou jij niet dik betaald op Cyprus op het strand willen liggen?

   1. De Koel

    Beste Godfried, is het wel eens bij je opgekomen dat Hai Berden zijn eigen ruiten bij de gemeente Venlo heeft ingegooid met zijn MFC fiasco? Eerst samen met de gemeente op willen trekken. Vervolgens had hij de gemeente ineens niet meer nodig, want hij ging het helemaal met investeerders voor elkaar krijgen. En na het mislukken van het MFC gaat hij zich beklagen dat de gemeente veel te weinig voor VVV doet… Zo maak je vrienden. Ik denk niet dat er nog iemand is bij B&W die Hai Berden nog serieus neemt. Lijkt me voor de hand liggen dat je meer bij de gemeente Venlo bereikt zonder dat Hai zich ermee bemoeit.

 9. Koelie

  Amen Godfried. Desondanks maak ik me hier wel een beetje zorgen over. Technisch adviseur die wegvalt midden in de belangrijkste periode. Zou Frans Nijssen nog te porren zijn?

Leave a Reply