Anthony d’Alberto van Anderlecht op proef bij VVV-Venlo

De 19 jarige centrale verdediger Anthony d’Alberto is komende week op proef bij VVV-Venlo. Hij is aanvoerder van Jong Anderlecht en traint tot eind van de week mee. De komende 2 oefenwedstrijden krijgt hij de kans om zich te bewijzen.

In het begin van dit kalenderjaar ging de verdediger nog mee met het eerste team van RSC Anderlecht op stage naar de Emiraten, maar uiteindelijk kon D’Alberto niet doorbreken naar de A-kern van de Belgische landskampioen.

Twee Duitse testspelers
De Twee testspelers van BMG U23. Necirwan Khalil Mohammad en Marius Muller keren niet meer terug bij VVV. Ze zijn niet goed genoeg bevonden door de technische staf.

Ken Leemans
De directie en Ken hebben gister een gesprek gehad over de toekomst van Leemans bij VVV-Venlo. De trainer en de club zijn positief. Alleen ligt de prioriteit op andere posities. Daarnaast heeft VVV op dit moment geen budget om Leemans een contract aan te bieden. Ken blijft voorlopig meetrainen en het kan zomaar zijn dat Leemans op een later stadium toch bij VVV blijft.

11 Responses

 1. Goodie

  Ik ben benieuwd naar die verdediger. Als hij aanvoerder is geweest zal het hopelijk ook wel een leider zijn.

  En Ken.. de trainer, de club en de supporters willen hem terug. Hij kan dus nog het niveau aan zo te lezen.

 2. kenfen

  Is er dan niemand die snapt dat als Ken weer in de koel speelt, de sfeer weer terugkomt de mensen weer in grote getale naar de koel komen ik zou zeggen gan voor ozze roeie een tonnetje in het rood staan dit betaald zich dik en dubbel terug

 3. RuiverCity

  Ik ben het helemaal met je eens Kenfen. Onbegrijpelijk dat een speler die altijd alles voor de club gegeven heeft niet aangetrokken wordt. Natuurlijk hij heeft een zware blessure gehad maar blijkbaar is ie daar prima van hersteld anders zou de technische staf niet groen licht hebben gegeven aan het bestuur. Maar nee…ze kiezen liever voor (dure) buitenlanders (Yuki) he Hai die commercieel aantrekkelijker zijn voor Seacon.

  1. sultana

   Mee eens RuiverCity! Onbegrijpelijk wat ze in Yuki zien, heeft niets laten zien alleen dat hij vaak op de grond ligt. Zakelijke belangen voor Seacon spelen hier zeker in mee. Yuki is in ieder geval een speler waar ik niet voor naar het stadion kom, hopelijk bewijst hij het tegendeel aankomend seizoen.

 4. YowVVV

  30 Juni 2014 17:50u – Nadat hij te horen heeft gekregen dat hij overbodig was bij RSC Anderlecht is Anthony D’Alberto op zoek naar een nieuwe club. De Gelderlander weet nu dat hij bij RKC Waalwijk tracht een contract af te dwingen.

  Hopelijk een defensieve versterking voor VVV, we hebben een verdediger nodig die ook een beetje kan opbouwen, wel stoere kerels en bikkels achterin in het centrum maar te weinig opbouwende kwaliteiten. Bij RKC dus afgetest, maar dat hoeft niet alles te zeggen.

  1. Lincoln

   Zegt inderdaad niet zoveel. Bij VVV zijn ook weleens spelers afgetest die het niveau makkelijk aankunnen. Misschien past hij wel niet bij de speelwijze van RKC

   1. Goodie

    Nee zegt niks. Dacht direct aan Seip. Voor ons na Linssen de beste speler des tijds, maar bij Rkc vonden ze hem niet goed genoeg.

 5. Ben

  Er is een groot verschil tussen “niet goed genoeg” en “voor ons onbetaalbaar”. RKC heeft een man in dienst die weliswaar oog heeft voor talent, maar tegelijkertijd erg zuinig is. FORZA VVV!

 6. YowVVV

  Van Roda kan ik me ook bijna niet voorstellen, die hebben nog 2 weken om de stadionhuur te betalen, die ze tot op heden nog niet hebben betaald. Qua selectie staan we er ook beter op dan hun denk ik zo, met Steyn als trainer en wat ervaring (Leemans!!!! come on, je zag het vandaag ook de 1e helft dat het nodig is) staan we er goed op. Plek bij eerste 3 moet kunnen. Hopelijk blijft Balkestein nog een jaar, onze keeper wordt lastig maar mocht hij vertrekken graag weer een degelijke sluitpost. De laatste jaren hebben we telkens een betrouwbare keeper gehad, met alle respect met Wintjens als 1e keeper voelt het niet helemaal safe.

Leave a Reply