Arbitrage en kaartverkoop FC Dordrecht – VVV

Zaterdag staat de topper tegen de koploper FC Dordrecht op het programma. Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Liesveld. Zijn assistent-scheidsrechters zijn de heren Diks en Hoksbergen. Vierde official is de heer Blank. De wedstrijd begint om 18:45 in het Het GN Bouw Stadion te Dordrecht.

Voor deze topwedstrijd tegen FC Dordrecht hebben wij de beschikking gekregen over 300 kaarten voor het gastenvak van het GN Bouw Stadion en we hopen natuurlijk dat er zo veel mogelijk supporters onze ploeg gaan aanmoedigen in Dordrecht. Er geldt voor deze wedstrijd geen (S)CC-verplichting. Deze wedstrijd kan zowel met de supportersbus als met eigen vervoer bezocht worden.

Busreis met ticket kost €22,50 voor leden van Fanclub d’n Twellefde Man en €27,50 voor niet leden, een losse kaart voor eigen vervoer kost €11,50. Tickets zijn te koop via de online kanalen en natuurlijk in ons eigen FanCentre van Seacon Stadion – De Koel -, op werkdagen geopend van 08:30-12:45 uur en 13:30-17:00 uur. De kassa’s in Dordrecht blijven gesloten op de wedstrijddag voor supporters van VVV-Venlo.
De verkoop van de tickets moet donderdagmiddag om 17:00 uur gestopt worden. Meer informatie over de kaartverkoop is hier te vinden: http://www.vvv-venlo.nl/nl/kaartverkoop/KaartverkoopUitwedstrijden

Voor de thuisblijvers is deze wedstrijd live te volgen op Foxsports.

17 Responses

   1. Goodie

    Is er ook hoor. Niet dat ik fan ben van Fox, maar zap vrijdags maar is rond 23:55 naar fox1. Op zaterdagen weet ik niet.

   1. Goodie

    Ik vind het prima. Maar ik begrijp het alleen niet helemaal, want zei niks negatiefs over VVV (Yuki). Alleen dat hij vrij vaak valt, en dat kun je gewoon niet ontkennen.

Leave a Reply