Arbitrage en kaartverkoop VVV – De Graafschap

Vrijdag speelt VVV in Stadion de Koel tegen de nummer zes uit de Jupiler League De Graafschap. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Higler. Higler wordt geassisteerd door Janson en Jansen. De vierde official voor deze wedstrijd id de heer Kooij.
De wedstrijd begint om 20:00.

Kaartverkoop
Verder kan er voor elke thuiswedstrijd een losse kaart gekocht worden. Maar daar zitten wat haken en ogen aan door de strenge regelgeving rondom de verkoop van losse entree-tickets. Bij nagenoeg alle thuiswedstrijden van VVV-Venlo mag er GEEN reguliere kassaverkoop op de wedstrijddag zelf plaatsvinden na 17:00 uur. Dat is geen keuze van ons, wij hadden het liever anders gezien. Maar we kunnen nu eenmaal niet anders. Onze kassahokjes zullen dus gesloten blijven.

ClubCard-verplichting
Voor de wedstrijd tegen De Graafschap geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting: er kunnen alleen losse tickets gekocht worden door mensen met een clubcard. Deze clubcard is te koop bij het FanCentre van Seacon Stadion – De Koel -, kost 6 euro en heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Dat is dus 10 cent per maand.

Donderdagavond = koopavond
Omdat we begrijpen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om tijdens kantooruren naar het stadion te komen, is ons FanCentre op donderdag 12 september geopend tot en met 20:00 uur. Daarmee voorkomt u lang wachten op de wedstrijddag en hoeft u vrijdag niet eerder van huis of werk te vertrekken.

Leave a Reply