Arbitrage en kaartverkoop VVV-Venlo – Jong Ajax

VVV-Venlo – Jong Ajax Scheidsrechter: Manschot. Assistent-scheidsrechters: Dobre en Nanninga. Vierde official: Steeg.

VVV-Venlo – Jong Ajax
Maandag 21 oktober 2013 | 20.00 uur
(Seizoen)ClubCard-verplichting: Nee, vrije verkoop. U heeft dus geen (Seizoen)ClubCard nodig om kaarten te kunnen kopen.

Start voorverkoop
Online ticketshop en Ticketbox: zaterdag 5 oktober 2013 | 9.00 uur
FanCentre: maandag 7 oktober 2013 | 8.30 uur

Kassaverkoop voor de wedstrijd
Het kassahokje voor het stadion is op de wedstrijddag vanaf 18.30 uur geopend. Kaarten zijn daar nog te koop tot 20.00 uur.

6 Responses

 1. tulipanes

  Ik ben benieuwd hoeveel supporters die vorig jaar een seizoenskaart hadden (en nu niet meer) zullen komen. Ik denk dat er al veel afhaken omdat het op een maandag is, en dan ook nog tegen die “jongens”.
  Ik vind maandag eigenlijk ook ronduit belachelijk als speeldag. De meesten moeten de dag erna naar het werk of naar school. Ik hoop dan ook dat we volgend seizoen niet weer op maandag moeten spelen.

 2. Meuske

  Maandagavond is zo slecht nog niet, mochten we verliezen is in ieder geval niet mijn hele weekend verpest. Wedstrijd is om 21.45 afgelopen dat valt toch wel mee als je de volgende dag moet werken. Vrije verkoop dus ik hoop dat veel mensen weer eens de weg naar het stadion vinden om os vvv te steunen. Come on Venlo

  1. tulipanes

   Er zijn zat mensen die, net als ik, een uur of zelfs meer moeten rijden. Sommigen moeten ook alweer om 5u op waardoor je geen lange nachtrust hebt.
   Ik speel veel liever op de zondagmiddag of vrijdagavond dan op zo’n dag als maandag. Maarja, het gaat uiteindelijk toch alleen maar over de €’s.

 3. Meuske

  Tuurlijk ideaal is het zeker niet maar volgens mij spelen ze niet zo vaak op maandagavond. Het merendeel van de mensen die komen hoeven echt geen uur of meer te reizen en geld daar draait de hele voetballerij op.

Leave a Reply