Arbitrage VVV-Dordrecht

Arbiter Bas Nijhuis uit Enschede heeft donderdagavond de leiding over het duel tussen VVV-Venlo en FC Dordrecht in de play-offs om een plek in de eredivisie. De return wordt gefloten door Blom.

Het is een wedstrijd in de halve finales van de play-offs. Drie dagen later is de return in Dordrecht. De winnaar van de tweestrijd speelt in de volgende ronde tegen de winnaar van de strijd tussen Sparta Rotterdam en NEC om een plek in de eredivisie.

bron: rtvoost.nl

15 Responses

 1. Charles Boitelle
  Ben

  Lef, passie en strijd, dat zal Dordrecht zeker ook hebben. Tussen de oren, daar moet het goed zitten.
  Misschien dat wij als toeschouwers iets extra’s kunnen bijdragen?
  Qua techniek is Dorecht duidelijk de betere, maar ze hebben nog niet gewonnen. Gaan voor die kans, die iedereen heeft.
  FORZA VVV!

 2. Goodie
  Goodie

  Als je die volle koel wilt, moet jr vooral die 1 op 1 clubcard verplichting hanteren… En om de sfeer te verhogen de klappers weer uitdelen? Alsjeblieft doe die dingen weg.

    1. Word
     Word

     Vvv verkoopt geen losse kaarten maar passepartouts. Dus ook meteen voor de evt derde ronde. Daar was kans op roda en is kans op nec. Dus daarom cc-verplichting.

     Bovendien komt zoiets van de lokale driehoek. Elke club, en dus ook vvv, heeft het liefst vrije verkoop.

  1. Los Venlocos

   deze clubkaart verplichting is omdat de kans bestond dat we tegen Roda moesten spelen in de finale. Vandaar dat er een clubkaartverplichting is. Ik ga er dan ook vanuit dat we de volgende ronde vrije verkoop hebben indien we Dordrecht overleven.

    1. Goodie
     Goodie

     Om hier even op terug te komen. Hoe verklaar je dan, dat wanneer je een appel en een ei bij plus benders koopt dat je dan wel een wedstrijd kaart kunt kopen, en de 2e dan gratis krijgt?

 3. Goodie
  Goodie

  Ik zag trouwens op social media een duits VVV account, en dat meldde dat er in ieder geval 6000 supporters aanwezig zullen zijn donderdag. Iemand die dit kan bevestigen?

  1. tulipanes
   tulipanes

   Zou wel eens kunnen. Er zijn 1500 kaarten weggegeven aan jeugdclubs en als je daar de seizoenskaarthouders erbij optelt, kom je al bij zo’n 5000 man. En er zullen wel rond de 1000 mensen een losse kaart kopen.

   1. Goodie
    Goodie

    Marco Bogers op twitter: “Er is veel animo voor #vvvdor donderdag. Sommige tribunes raken al uitverkocht”. Laten we als één man achter de spelers staan donderdag. Overigens wel mooi dat het wedstrijdshirt van dit seizoen voor een 10’tje te koop zijn.

Leave a Reply

× Tips of aanmerkingen? Stuur ons een Appje!