Arjan Swinkels nieuwste aanwinst VVV-Venlo

Arjan Swinkels is de nieuwste aanwinst van VVV-Venlo. Dat zal de club spoedig bekend maken op haar website en sociale kanalen. Zo meldt VI. De 35-jarige verdediger komt transfervrij over van KV Mechelen.

Later meer.

9 Responses

 1. OooLGooO

  Vvv is duidelijk op zoek naar ervaring. Kum, Schmitz, Swinkels allemaal 30+ in de verdediging. Hopelijk is dit een goede match.

  Hopelijk is het nog een echte versterking.

 2. mats

  Als hij met Mechelen op de 6e plek in België kan eindigen denk ik toch dat we nergens ervaring gein huis hebben gehaald die we goed kunnen gebruiken .

  Ik zie ze al staan Kum en Swinkels….

 3. rongo26

  Prima, lijkt me. Speelde in België toch gewoon. Verdediging inclusief bank is nu wel klaar. Nu nog wat mensen die een doelpunt kunnen maken. Kunnen niet elke wedstrijd gokken op 0-0 😉

 4. Positief: veel routine in het centrum van de verdediging met Kum samen.
  Negatief: beide flink op leeftijd, dus ze kunnen elkaar goed afwisselen met alle blessures en kaarten die er gaan komen en dus qua leeftijd geen investering in de toekomst.
  Schäfer was al overbodig, en nu dus helemaal, kunnen we die niet ergens stallen?
  Ben ook heel benieuwd naar de proefspeler (middenvelder) Nezar S’rifi.
  Ik zie graag wat nieuw bloed op het middenveld met spelverdelerkwaliteiten,
  maar misschien is dat wat teveel gevraagd. Voorin – neem ik aan – gaat er zeker nog iets bijkomen, want daar hebben we veel ingeleverd.

  1. mats

   Jonge ventjes genoeg toch nu? Zijn een aantal jeugdspelers naar het 1e elftal gehaald. Geen luxe om er ervaren mensen bij te zetten. En als Swinkels ons (mede) komend seizoen in de ere houdt lijkt me dat ook een prima investering

Leave a Reply