VVV-Venlo

Assistent-trainers Luijpers en Roox tot medio 2020 bij VVV-Venlo

De contracten met assistent-trainer Mark Luijpers en keeperstrainer John Roox zijn met twee seizoenen verlengd. Dat meldt VVV-Venlo vanmorgen op haar website. De trainers hadden een aflopend contract en zij zullen nu tot medio 2020 verbonden blijven aan de Venlose club.

Beiden werden officieel aangesteld in de winterstop van het seizoen 2015/2016 en sinds de toetreding van de twee heren gaat het voortvarend met de Venlonaren. Samen met Maurice Steijn en Jay Driessen werd een knappe twee plaats behaald achter Sparta Rotterdam, om vervolgens het seizoen daarna overtuigend kampioen te worden van de Jupiler League. Een jaar later in de Eredivisie gaat het ook geweldig, want onder hun leiding staat VVV-Venlo op een prachtige 12e plek. Een ware prestatie van formaat voor een promovendus.

Manager Voetbal Stan Valckx is blij met de contractverlenging van de beide trainers. “Ze hebben de afgelopen jaren bewezen een meerwaarde te hebben in de ontwikkeling van de spelersgroep. We zijn blij dat we hen allebei ook voor de komende seizoenen aan ons hebben kunnen verbinden.”

7 Responses

 1. supportertje

  Goede zaak dat beiden verbonden blijven aan de club. Continuïteit is nu belangrijk. Hopelijk blijven ook de harde kern intact, zodat er verder gebouwd kan worden aan een voortbestaan in de eredivisie.

 2. chretien

  Goed nieuws als je door wilt gaan met trainers omdat ze blijkbaar duidelijk een meerwaarde hebben in de ontwikkeling van diverse spelers. Dit zijn voor mij de eerste concrete stappen naar de verdere toekomst van ons VVV.

 3. Louis van Gaal

  Goede zaak, met John Roox een club icoon en zeer goede keeperstrainer kunnen behouden, en met Mark Luipers iemand die prima binnen de club past en erg belangrijk is voor de club zonder dat het opvalt.. goed bezig !!

  1. Dat is zoals Gerardus zegt al langer volgens mij deden ze dit al afgelopen zomer. Maar goed op dit moment is er niets onmogelijk. Maar Seacon blijft gewoon hoofdsponsor en shirtsponsor zover bekend. Momenteel ging het alleen over het stadion.

Leave a Reply