Aziz Khalouta disciplinair geschorst tot januari 2015

Aziz Khalouta is tot en met het einde van het lopende kalenderjaar niet welkom bij VVV.

Dat is de uitkomst van een gesprek tussen club en speler naar aanleiding van de verbale uitbarsting van de aanvaller in de richting van trainer Maurice Steijn na diens wissel in de wedstrijd Achilles’29 – VVV van afgelopen zaterdag.

Woord en gebaar
In dat duel haalde Steijn Khalouta na ruim een half uur na de kant omdat hij zich niet aan aanwijzingen van de trainer hield. Khalouta was het overduidelijk niet eens met die wissel en liet dat in woord en gebaar (link is external) merken aan de trainersstaf.

Bekerduel
Door zijn verbanning mist Khalouta het bekerduel tegen PEC Zwolle van dinsdagavond alsmede het competitieduel tegen Fortuna Sittard van aanstaande zondag. Op 2 januari 2015 is Khalouta weer welkom in de Koel.

Een reactie van Aziz Khalouta staat dinsdag in de Limburgse kranten.

Bron: 1Limburg.nl

5 Responses

 1. Venloco

  Man man man, wederom negatieve aandacht voor onze club. Dan ben ik heel benieuwd wat Aziz daar morgen over te zeggen heeft, als hij verstandig is houdt hij zich in, accepteert hij zijn lot en vind hij volgend jaar de weg weer omhoog. Maar daar heb ik sterke twijfels over…

 2. Meuske

  Jammer dat ze het vandaag niet gewoon uitgepraat hebben want we hebben al zo weinig kwaliteit voorin n nu al helemaal zonder hem. Snap dat je een signaal wilt afgeven maar we zijn niet in de positie dat we spelers kunnen missen denk ik.

  1. vvv_supporter_op_zuid

   Maar een wegwerp gebaar en je laten les laten lezen door een speler kun je als trainer niet hebben. Als je dat accepteert kun je beter direct zelf je koffers pakken. Maar dit zal bij “de jeugd van tegenwoordig” horen. Het gebeurd toch ook niet alleen bij VVV.

   Dat doe je op je werk toch ook niet. Een wegwerp gebaar naar je directeur, zo van bekijk het maar, dat doe ik niet. Ik denk dat je dan toch ook ff “op het matje” mag komen.

   Dat vvv het niet kan permitteren is een ander verhaal. Maar zo iets ‘pikken’ van een speler, nooit. Daar geef ik Steijn gewoon gelijk in. Vind het wel veelzeggend… zegt ook wel iets over de mentaliteit, sfeer, etc. in de selectie…

 3. Ben

  Hij moet het wel heel erg bont hebben gemaakt. Jammer, hiermee is niemand gediend. Anderzijds, als iemand echt over de schreef gaat en er komt geen reactie van de club, ja dan bennen we helemaal verkeerd bezig. Khalouta kan het beste wraak nemen door de eerste de best wedstrijd de sterren van de hemel te spelen. FORZA VVV!

 4. mats

  Ben benieuwd wat mevrouw Khalouta hierover te zeggen heeft…zal wel last hebben gehad van haar maandelijkse periode.
  Moet effe maandje rust houden…
  Waarom wegsturen? Gewoon twee weken individuele straftraining. Of krijgt die gast gewoon doorbetaald terwijl hij is geschorst?

Leave a Reply