Aziz Khalouta speler van de week 4!

De vierde Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 107 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. En volgende week maandagmiddag begint een nieuwe stemronde voor de nieuwe speler van de week.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

De Winnaar
Kloet

Aziz Khalouta is door jullie gekozen als de beste speler van de week 4. Aziz pakte voor de tweede week op rij, 3 belangrijke punten voor VVV-Venlo. Vorige week scoorde hij de 1-0 tegen De Graafschap en tegen FC Oss scoorde hij in de allerlaatste minuut de 2-3 waardoor Aziz wederom de matchwinnaar werd. Hij wordt hierdoor door jullie beloont. Sinds Aziz in de spits staat lijkt het team veel beter te spelen. En hopelijk blijft het niet bij 2 doelpunten.  Aziz wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand. Aan het eind van de maand gaan jullie bepalen wie de speler van de maand wordt.

Aziz namens de redactie van Venlonaren, hartstikke gefeliciteerd.

Als tweede is Niki Mäenpää geëindigd met 27 stemmen. En derde is Randy Wolters geworden met 8 stemmen.

Eindstand speler van de week 4

[table id=40 /]

2 Responses

Leave a Reply