Aziz Khalouta vervolgt carriere in Roemenië

Voormalig VVV-er Aziz Khalouta vervolgt zijn carriere bij Pandurii Targu uit Roemenië. Dat meldt 1limburg vanmorgen op hun website. De Venlonaar tekent een contract voor 2 seizoenen bij de nummer 9 uit Roemenië.

De Venlonaar had de clubs voor het uitkiezen. Zo sprak Khalouta met MVV, FC Den Bosch, FAR Rabat en het Bulgaarse Levski Sofia, maar wilde het liefst naar Roemenië. De Venlonaar zegt hij volgende “Ik kon in Marokko veel meer geld gaan verdienen, maar ik heb voor beste club in sportief opzicht gekozen. Pandurri is een ambitieuze club die voor Europees voetbal speelt en vier Roemeense internationals in huis heeft. In het seizoen 2013-2014 speelden ze nog in de Europa League. Het afgelopen jaar zijn ze slechts negende geworden, maar komend seizoen willen ze bij de eerste zes eindigen”.

Aziz Khalouta speelde afgelopen seizoen voor VVV-Venlo. Na een vechtpartij in de kleedkamer met medespits Melvin Platje werd de Venlonaar weggestuurd bij de club. Zijn doorlopende contract werd ontbonden. Khalouta was in Venlo goed voor tien competitiedoelpunten.

Bron: 1Limburg

 

4 Responses

Leave a Reply