Balkestein in belangstelling van Crawley Town en Oldham Athletic

In Engeland gaan de geruchten dat Crawley Town en Oldham Athletic (beide League One) strijden om Pim Balkestein over te nemen van VVV. Pim Balkestein heeft bij VVV-Venlo een transferverzoek ingediend en wil graag terugkeren naar Engeland. VVV-Venlo verlangt een transfersom voor Pim Balkestein. Later meer nieuws hierover.

Bron: www.football-rumours.co.uk

8 Responses

 1. Die site klinkt net zo betrouwbaar als transferboulevard. Waar iedereen zelf berichten kan plaatsen, en trollende 15-jarige pubers dus hun eigen transfer van FC Lutjebroek B3 naar het eerste elftal van FC Barcelona kunnen aankondigen.

 2. Ben

  ALS VVV hem laat vertrekken dan was het of een miskoop, of het aangeboden transfer bedrag is zo hoog dar het niet kan worden geweigerd. Dus maar laten vertrekken in het kader van “deze mooie transfer wordt deze jongen graag gegund.”
  FORZA VVV en wij gaan verder

  1. Lincoln

   Speelde vandaag een sterke en zeer aanwezige pot voetbal. Zou het jammer vinden als Pim zou vertrekken. Maar aan andere kant zou zijn keuze wel begrijpen als hij ergens veel meer kan verdienen.

   1. Lincoln

    Ik weet niet hoe de trainer beoordeeld natuurlijk. Maar als ik mijn mening mag geven denk ik dat het geen versterkingen zijn. Necirwan Khalil speelde 60 minuten lang en stond rechtsback. Kleine jonge en niet te snel. Daarnaast liet hij in het begin veel mensen lopen en maakte hij veel dekfouten. De aanvallen van EVV kwamen vooral door het niet optreden van hem. Ook veel foute passes. Dus daar was ik niet zo van onder de indruk. De andere speler Muller. Kan ik niet veel over zeggen. Hij viel de 60ste minuut in met nog 10 andere spelers. Speelde degelijk en kwam wel rustiger over. Als ik zou moeten kiezen op basis van wat ik gezien heb, zou ik voor Muller gaan.

Leave a Reply