Balkestein in belangstelling van Homburg

Pim Balkestein staat in de belangstelling van Duitse FC 08 Homburg dat uitkomt in de Regionalliga Südwest (4de niveau).

Balkestein komt onder trainer Maurice Steijn amper aan spelen toe sinds hij zijn plek is kwijt geraakt aan Robin Buwalda. De laatste man heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken bij VVV-Venlo. De in Gouda geboren verdediger liep de afgelopen weken meerdere stages. Na een succesvolle stage bij Nea Salamis Famagusta FC uit Cyprus kreeg Balkestein een aanbieding. Bij HSV II werd de lange centrale verdediger afgetest.

14 Responses

 1. Ben

  Wil Balkestein weg of moet hij weg? Ik vraag het omdat als hij vertrekt, moeten wij een opvolger moeten gaan zoeken. Dat kost geld, Balkestein kost “niets.” Dit terwijl Buwalda, die ik, begrijp me goed, prima vind, door ons nu gratis wordt opgeleid voor Ado. Maar uiterlijk eind van dit seizoen vertrekt. FORZA VVV!

  1. Antwoord op je vraag: Hij mag weg. Zoals Festina zegt Balkestein is te duur en komt niet aan spelen toe. Als Balkestein vertrekt naar een andere club komt er weer budget vrij om een andere speler zoals een extra buitenspeler te halen + misschien nog een andere speler. Wat betreft Buwalda, zijn contract loopt aan einde van dit seizoen af. Hij heeft wel een nog een optie voor 2 seizoenen bij ADO.

   Persoonlijk vind ik Balkestein gewoon goed genoeg voor de Juup dus van mij hoeft hij niet weg. Maar snap ook de keuze van VVV

 2. Dond

  Het lijkt al alsof Balkestein al weg is.
  Zat net de selectie 2015-2016 foto’s te bekijken en hier staat hij niet tussen.
  Of was Balkestein gewoon niet aanwezig tijdens het foto moment?

  1. hij was toen in Cyprus op proef. Dus staat niet op de selectiefoto maar ook niet op een portretfoto. De tweede keer dat ik foto’s maakte van Bourdouxhe en Seuntjens was Balkestein in Hamburg.

 3. kiekoputspelke

  Wat zal Pim zelf willen ?? Bij VVV blijven en waarschijnlijk als wisselspeler gebruikt worden of bij schorsingen en blessures, óf toch voor een transfer gaan ?? Ik dénk dat een club als FC 08 Homburg nou niet meteen een club is waar het hart van Pim sneller gaat kloppen…. Nadeel is dat de tijd verstrijkt en dat een late transfer ons als club niet echt helpt. Maar de realiteit is óók dat de club hem stiekum graag loost om zo wat lucht te krijgen en misschien wel weer een versterking kan aantrekken !!

 4. JB83

  Pim heeft al een aanbieding op zak. 4e divisie in Duitsland lijkt mij nou ook niet iets om warm voor te lopen. Maar het is geen geheim dat vvv maar al te graag mee wil werken aan een transfer. Of topic. Ik las een tijdje geleden dat Vostermans zijn professionele schoenen aan de wilgen heeft gehangen….geen drive meer om door te gaan….vond t altijd wel een aardige speler…

 5. Louis van Gaal

  Laat ik als eerste zeggen dat ik Balkestein geen slechte speler vind maar dan kan je nog zo’n grote fan zijn van Balkestein maar hij kost veel geld, zal weinig gaan spelen, en VVV heeft geen geld om eventueel een huurling te halen voor het einde van de transferperiode… Slechte zaak voor Balkestein, Slechte zaak voor selectie VVV, slechte zaak voor de supporters van VVV…. ik weet wel wat ik liever zie…

Leave a Reply