Balkestein op proef in Cyprus

Volgens 1Limburg vervolgt Pim Balkestein mogelijk zijn carriere in Cyprus. De centrale verdediger gaat vanaf volgende week op proef bij Nea Salamis uit Famagusta. Balkestein komt onder huidige trainer Maurice Steijn weinig aan speler toe.

Balkestein raakte afgelopen seizoen zijn basisplaats kwijt aan Buwalda. De centrale verdediger heeft nog een doorlopend contract tot 1 juli 2016 en drukt met zijn salaris zwaar op de begroting van de Venlonaren. Hij werd in de zomer van 2013 aangetrokken en tekende destijds een driejarig contract.

Bron: 1Limburg

5 Responses

  1. kiekoputspelke

    Het is denk ik beter dat de wegen van Pim en de club zich scheiden.
    Ten eerste is hij de laatse echte grootverdiener in de selectie en we kennen allemaal de financiële positie van de club.
    Ten tweede werd hij door Maurice Steijn amper ingezet en vaak als stormram voorin zoals Goodie al opmerkt hierboven. Maar dat is zelden een succes geweest…sterker nog…door het inbrengen van Pim dwing je de ploeg de bal in de zestien te gaan pompem en daar had VVV de ploeg helemaal niet voor….ik had veel liever gezien dat we een andere spits achter de hand hadden die ingebracht kon worden.
    Hopelijk komt het tot een transfer en kan VVV de selectie completeren met een PAAR aanvallers want het wordt tijd dat er duidelijkheid komt !!

Leave a Reply