“Bart Vriends in belangstelling VVV-Venlo”

VVV-Venlo is geïnteresseerd in de centrale verdediger van Go Ahead Eagles. Dat meldt 1Limburg vanmorgen op haar website.

Vriends is in het bezit van een aflopend contract in Deventer, maar twijfelt of hij deze zal verlengen. De aanvoerder van onze mogelijke tegenstander in de play offs, heeft al een keer gesproken met VVV-Venlo en de interesse lijkt dus concreet te zijn van beide kanten.

De verdediger komt sinds 2013 uit voor GAE. Eerder speelde de verdediger ook voor FC Utrecht, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep.

7 Responses

 1. Ben

  Het zou inderdaad een welkome versterking kunnen zijn voor de achterhoede. Of Promes blijft/vertrekt is een grote vraag. Overigens is de blessure nu wel erg langdurig. FORZA VVV!

 2. kiekoputspelke

  Bart Vriends zou zeker een interessante speler zijn voor VVV….hij is altijd basisspeler bij Go Ahead Eagles en heeft dus al heel wat wedstrijden ervaring plus hij heeft een jaartje Eredivisie in de benen waarin hij op mij geen slechte indruk maakte. Goede zaak dat VVV met hem om tafel heeft gezeten en de toekomst zal uitwijzen of het tot een contract komt. Veel zal afhangen van welke andere clubs zich gaan melden voor Bart Vriends, de hoogte van het aanbod dat VVV kan doen en uiteraard ook op welk niveau VVV volgend seizoen acteert !!

  1. Ben

   Was niet helemaal duidelijk, daarom: Ik denk niet dat VVV hem contracteert. Ben bang dat hij te duur zal zijn. Laten we wel wezen, onze beurs is beperkt. Overigens, ik kan me ook voorstellen dat Go Ahead hem een contract aanbiedt, waarom niet? FORZA VVV!

 3. Goodie

  In de eredivisie was het een goede speler, afgelopen jaar is hij me eerlijk gezegd niet echt opgevallen. Ik denk dat dit een van de grootverdieners bij GAE is, en ik vraag me toch een beetje af hoe we Vriends kunnen binnen halen?

 4. Gerardus

  Als ze hem willen halen zullen Promes of Buwalda toch niet blijven neem ik aan dan ? Want dit lijkt mij idd ook een grootverdiener aangezien hij aanvoerder is.

Leave a Reply