Bas Hendriks vertrekt naar de Treffers

Middenvelder Bas Hendriks speelt vanaf volgend seizoen voor de Treffers. Dit meldt de Groesbeekse Topklasser op haar officiële website. De middenvelder kreeg vorige week te horen dat zijn contract niet verlengd werd bij VVV-Venlo.

Hendriks debuteerde afgelopen seizoen voor de Venlonaren. Zijn debuut was op 15 december 2013 tegen MVV als invaller van Yuki Otsu. Hierna volgde nog 3 officiële wedstrijden voor VVV-Venlo.

Onder de huidige trainer Maurice Steijn had de linkspoot geen uitzicht op speelminuten en vertrekt hierdoor naar de Topklasse. Bas wil graag De Treffers komen versterken om vandaar uit eventueel weer terug het betaalde voetbal in te komen. Tevens zal hij zijn HBO studie volgend jaar afmaken op de HAN in Nijmegen.

Wij wensen Bas veel geluk bij zijn nieuwe club De Treffers.

3 Responses

  1. RuiverCity

    Hoe is het toch mogelijk dat veel, volgens VVV zelf, grote talenten niet doorbreken? Voorbeelden te over; Beau Vilters, Bas Hendriks en het grootste talent Daan Verlijsdonk. Deze Verlijsdonk werd op menig jeugdtoernooi gekozen tot beste speler. Gebrek aan professionalisering binnen de structuur? De zo geroemde jeugdopleiding brengt bitter weinig naar boven. De enige die het nog enigszins kan redden is Selman Sevinc maar die wordt door de huidige trainer de kop ingedrukt.

Leave a Reply