Bekeravontuur VVV eindigt in Friesland

VVV heeft vanavond niet voor een stunt kunnen zorgen in de KNVB-beker. De Venlonaren verloren op bezoek bij sc Heerenveen met 1-0.
Ramon Zomer maakte namens de thuisclub halverwege de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd. De grootste kansen waren verder ook voor Heerenveen, dat de paal en de lat raakte.
Bij Heerenveen begon Yanic Wildschut in de basis. Hij werd kort voor het einde vervangen door Uche Nwofor.

Bron: Omroep Venlo

2 Responses

  1. Ruben

    Jammer van gisteren. Met iets meer fortuin had er meer ingezeten. Al dwing je geluk natuurlijk ook af en dat is iets wat ik VVV het hele seizoen nog niet zie doen. Vindt het nog te braaf allemaal. Als je de statistieken ziet dat Heerenveen 2x zo veel overtredingen heeft gemaakt dan VVV, dan weet je gewoon dat er iets niet helemaal klopt. In z’n wedstrijd zou het namelijk VVV moeten zijn die de beuk er in gooien.
    Vraag me ook af wat er met Reijmerink aan de hand is. Wil hij niet? Heeft hij geen zin? Het lijkt soms wel alsof hij gewoon geen zin heeft om zich in te spannen. Hopelijk schijn. Anders blijkt Lokhof het vorig jaar toch goed gezien te hebben door hem steevast reserve te laten staan.

    Hoe ernstig is de blessure van Promes eigenlijk? Schouder uit de kom. Kan wel eens enkele weken duren als je pech hebt!

  2. Sanderkuh

    Heb al vaker gedacht dat Reijmerink zijn plaats zou kwijtraken. Alleen dat schiet hij er weer eentje in en krijgt vervolgens weer weken krediet. Ik zeg: tijd voor Travis Cooper…..

Leave a Reply