Bekerwedstrijd tegen NAC Breda vindt plaats op 26 oktober

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat VVV het in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker het op moet gaan nemen tegen NAC Breda. De precieze datum en tijdstip zijn nu ook bekend gemaakt: de wedstrijd zal gespeeld worden op dinsdag 26 oktober, om 21:00 in het Rat Verlegh Stadion. Een mooi, maar lastig affiche om mee te starten. VVV ontmoette NAC Breda drie keer eerder in de KNVB Beker. De meest recente, uit 2016, werd met 0-2 gewonnen. Destijds maakte (ook in het Rat Verlegh Stadion) Torino Hunte de twee doelpunten aan Venlose kant. De twee eerdere ontmoetingen met NAC werden verloren, respectievelijk met 3-2 (1993) en 3-1 (2010).

4 Responses

  1. supportertje

    Het is op een dinsdag, en best wel laat, maar ik hoop toch dat er voldoende supporters afreizen naar Breda om de club te steunen. Hoe meer, hoe beter, om een steun in de rug te zijn van het team.

  2. chretien

    Slechte herinneringen de beker vorig seizoen. Zonder het beker “succes” zouden we waarschijnlijk nog gewoon in de eredivisie gespeeld. Daar waar VVV thuis hoort.

  3. supportertje

    In mijn ogen is dit klinkklare onzin. Vorig seizoen hadden een aantal spelers gewoon lak aan het feit dat VVV speelde voor lijfsbehoud in de eredivisie. Te veel huurspelers die gewoon geïnteresseerd waren in hun salaris, maar absoluut geen intentie hadden om VVV in de eredivisie te houden. Zoals Jos ook verwoorde dat het elftal verdeelt was in vier groepjes. En er totaal geen eenheid binnen het team was. En het feit dat er geen publiek bij was is ook een punt. Dat had misschien nog iets uitgemaakt. Laat ze maar lekker vrij uit spelen in de beker, goed voor de ervaring, en als ze wat rondes verder komen goed voor de kassa. Zeker als er ook wedstrijden thuis komen voor de beker.

Leave a Reply