Bekerwedstrijd VVV-Venlo – FC Utrecht op 25 oktober vervroegd

VVV-Venlo zal op woensdag 25 oktober een thuiswedstrijd spelen in het bekertoernooi tegen FC Utrecht. Dat was al enkele dagen bekend. De wedstrijd in de 2e ronde van Stadion de Koel wordt gespeeld om 18.30 uur in plaats van 19.45 uur. Dat is eerder deze week bekend gemaakt.

VVV-Venlo heeft het recht om het tijdstip te veranderen, omdat de wedstrijd niet live op Fox Sports is te volgen. Zij mogen het tijdstip van de wedstrijd bepalen, zolang het maar tussen 18.30 en 20.00 uur plaats zal vinden. De club heeft besloten om de wedstrijd tegen FC Utrecht om 18.30 uur te spelen op 25 oktober. Het is echt een onchristelijke tijd voor de thuissupporters, maar ook zeker voor de uitsupporters. Dit zal de sfeer in het stadion zeker niet ten goede komen.

5 Responses

  1. RuiverCity

    Weet niet wie dit verzonnen heeft maar diegene snapt niet dat er ook nog mensen werken.
    En dan op Facebook doodleuk erbij zetten: ‘Kom op tijd naar het stadion’. Hoe verzin je het?

    Dit kost VVV veel toeschouwers (lees: inkomsten).

  2. supportertje

    Jammer dat VVV het nodig acht om de tijd te verzetten naar 18.30 uur. Gaat het er om dat uitsupporters er niet bij kunnen zijn?? In ieder geval hebben ze er mee bereikt dat ook veel VVV supporters er niet zullen zijn. Wie dit heeft verzonnen, zou eens aan het achterhoofd moeten krabben en de cursus marketing opnieuw moeten doen of volgen.

Leave a Reply