Belactie met spelers

VVV-Venlo

Deze week was het ook ver na ‘kantooruren’ nog een drukke bedoening in ons stadion: er was namelijk een belactie georganiseerd. De bedoeling was dat enkele spelers van het eerste elftal supporters gingen benaderen die vorig seizoen nog wél een seizoenkaart hadden, maar dit seizoen (nog) niet.

Gewapend met pen, papier en een telefoontoestel zaten de jongens elk aan een eigen tafel. Vol goede moed begonnen ze de lijsten af te werken, waarbij het al snel een wedstrijdje werd wie de meeste mensen kon overtuigen om tóch nog aan te sluiten bij de groep supporters die elke thuiswedstrijd verzekerd willen zijn van hun eigen vaste stekkie in Seacon Stadion – De Koel -. Uiteindelijk was Barry Maguire de grote winnaar van deze onderlinge competitie!

Bent u niet gebeld geworden en wilt u toch nog een seizoenkaart voor de wedstrijden van VVV-Venlo in uw bezit krijgen? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@vvv-venlo.nlof bel 077-3 51 58 06. Zij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en de acties.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply