Belangrijke week voor VVV-Venlo

vvv-venlo-logo-d105a3119e-seeklogo.comDe selectie van VVV-Venlo leeft op een ontspannen wijze toe naar de belangrijke wedstrijd in de 3e ronde van de Jupiler Play-Offs. Gistermorgen, woensdag, werd er geoefend op het kunstgrasveld bij VOS. De stemming was opperbest. Er werd relaxed, maar geconcentreerd, getraind.

De publieke belangstelling was groot. Er was een hele schoolklas met leerlingen van De Springbeek, die na afloop gretig handtekeningen verzamelden. Frank van Kouwen en oud-speler Edwin Linssen, die nu in Cyprus speelt, waren aandachtige toeschouwers en ook de pers was goed vertegenwoordigd.

Vandaag, vertrekken selectie en staf rond de klok van 11.00 uur richting Zwolle met de Spelersbus van Munckhof. Traditioneel gaan zij onderweg aan bij een Van der Valk Hotel, waar zij zich in alle rust gaan voorbereiden op deze eerste finalewedstrijd.

Vanmiddag vertrekken er drie bussen, waarvan een dubbeldekker, met 180 supporters naar Zwolle. Ruim 100 supporters ondernemen de reis per auto en voor de auto-combi zijn nog steeds kaarten te koop.

Zondag staat om 16.30 uur dan de allesbeslissende wedstrijd tegen FC Zwolle in Seacon Stadion – De Koel – op het programma. Voor deze wedstrijd zijn er nog voldoende kaarten te koop, maar ben er tijdig bij om teleurstellingen te voorkomen.

Wij wensen selectie en staf veel succes en dat alles onder het motto: ‘Alles heej blief Eredivisie…!’

Bron: VVV-Venlo

 

Leave a Reply