Update: Ben van Dael bijna rond met Fortuna Sittard!

Assistent trainer Ben van Dael en Fortuna Sittard zijn bijna rond over een overeenkomst meldt Dagblad de Limburger. De Fortunezen hopen van Dael snel vast te leggen als nieuwe hoofdtrainer. De Swalmenaar kan een contract tekenen tot het eind van dit seizoen met een optie voor nog een jaar.

De Sittardse club is al langer op zoek naar een hoofdtrainer na het gedwongen vertrek van Peter van Vossen. Door financiële omstandigheden is dit nog niet gelukt. De KNVB dreigde afgelopen week zelfs met puntenaftrek als Fortuna geen hoofdtrainer aanstelt met de juiste papieren.

Ben van Dael die een contract heeft voor onbepaalde tijd bij VVV-Venlo heeft al langer de ambitie om hoofdtrainer te worden. VVV-Venlo gunt hem deze stap. Ook doordat er een flinke kostenpost van de begroting zal verdwijnen. De Venlonaren zijn niet van plan om een vervanger aan te stellen bij een vertrek van Ben van Dael.

Bron: Dagblad de Limburger

7 Responses

  1. Ievel Knievel

    Scheelt al weer op de loonkosten. Jeugdtrainer naar voren schuiven en dubbelfunctie laten uitoefenen. Anders hopen dat de Japanse stagiair langer kan blijven :P. Scheelt allicht. Overigens qua besparing in je organisatie hoef je niet je hele jeugd eventueel weg te bezuinigen, hetgeen sommige roepen. Je kan ook je 2e jeugdelftallen afschaffen. Scheelt weer een trainer per laag, om maar eens wat te noemen. Zal wel weer niet kunnen of mogen.

Leave a Reply