73 Responses

 1. Koelie

  Lekkere overwinning en een onverwachte start van het seizoen. Volgens ESPN was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Zima. Die keurig stond te keepen. Bijzonder effectief van VVV en dat na weer een blunder van Dirks. Volgende week zondag staat meteen de (volgende) topper op het programma. PEC die makkelijk scoren , weliswaar ook “maar” tegen Telstar en Graafschap. Heel benieuwd of we daar ook punten van kunnen pakken.

 2. chretien

  Fantastisch, mooie overwinning op de Boeren. Hoeveel uitwedstrijden wonnen we vorige seizoen? Twee wedstrijden, 6 punten, wie had dit vooraf verwacht? We zijn in ieder geval voortreffelijk begonnen. Benieuwd naar vervolg, volgende wedstrijd thuis tegen PEC, dat ook goed is begonnen. Wedstrijd kan wel eens in z’n geheel worden uitgezonden…

  1. Dat deed hij vorig jaar ook weleens. Om vervolgens een wedstrijd te spelen waarbij elke bal op doel er in ging.

   Zelfde probleem als bij Kirschbaum: een paar geweldige wedstrijden achter elkaar keepen, en dan is het weer een paar wedstrijden helemaal niks. Maar goed, ik hoop echt dat hij mijn ongelijk gaat bewijzen door dit seizoen wel constant te keepen.

   1. Donderspeech

    Zolang Zima op de lijn kan blijven staan is het prima. Uitkomen en inschatten van diepe ballen is verbetering mogelijk. Uitkomen en toch weer terug lopen is funest voor het vertrouwen van de verdediging. Gisteren een paar puike reddingen op de lijn.

 3. Oelie op zuid

  Mn

  Niet verwacht resultaat. Laten we het koesteren. Er zullen ook minder gelukkige wedstrijden komen die we eigenlijk hadden moeten winnen maar die we helaas…. Niet winnen. Volgende week volle bak. Goed voor de penningmeester. Fijn dat onze jongeling Thijmen ook al heeft gescoord.

 4. RuiverCity

  Het ging net als de eerste wedstrijd met héél veel geluk, maar dat heb je nodig om te winnen.
  Ik hoop alleen niet dat ze bij VVV nu denken dat ze geen spelers meer nodig hebben!
  Het is toch aandoenlijk om te zien hoe makkelijk Simon Janssen aan alle kanten voorbij wordt gelopen. Het is toch overduidelijk dat er voorin te weinig diepgang zit als de tegenstander ruimte achter de verdediging laat.

  Evengoed blij met de drie punten, want qua inzet is er weinig te klagen. Zima verrast, maar dat was afgelopen jaar vaker zo. Na een goede wedstrijd weer houdbare ballen doorlaten.

 5. idderzienmeining

  Super resultaat wat uiteindelijk met het nodige kunst- en vliegwerk over de streep getrokken lijkt.

  De tegengoal was natuurlijk een gruwelijke persoonlijke fout van Dirks. Voordeel is dat hem dit nu waarschijnlijk niet meer zal overkomen EN het zonder gevolgen is gebleven !

  In de samenvatting op ESPN zien we alleen de grote kansen en op basis daarvan kan ik natuurlijk géén oordeel vellen over hoe VVV gespeeld heeft. Wél dat de uitslag qua kansen verhouding geflatteerd zal zijn. Maar daar maal ik niet om … we hebben 6 punten, de jongens werken keihard met en vóór elkaar en de sfeer is dus goed ! Mooi na een tumultueuze en onrustige zomer …

  De goals van VVV dan. De gelijkmaker was een prachtig uitgespeelde en heerlijk afgeronde aanval ! De penalty wordt afgedwongen door Kees de Boer die dus weer belangrijk was en zó lekker binnen geschoven door Braken !

  Nee, een super start en hopelijk blijft dit team stappen zetten de komende weken en maanden !

  Nu vooral benieuwd of en hoe de selectie nog wordt versterkt …

  Fijn weekend allemaal 🍾

 6. idderzienmeining

  Oh ja … de reddingen van Zima …
  Deze man heeft cruciale reddingen verplicht en blijkt toch niet zo’n slechte keeper te zijn als velen hier geroepen hebben !

  1. Zima is geen slechte keeper. Zima is een ‘grillige’ keeper, zoals ze dat vroeger in de Panini voetbalplaatjesalbums zo mooi omschreven.

   De eerste twee wedstrijden keepte hij prima. Maar degenen die hier nu doen alsof ze altijd al wisten dat Zima een geweldige keeper was moeten misschien nog eens even de beelden van Fortuna-VVV (net twee weken geleden) terug kijken.

   De ene week kun je er volgens de supporters helemaal niks van, en de week erna zien ze je als de nieuwe Unnerstall. En ze hebben allemaal gelijk. Dat is een logisch gevolg van te wisselvallige prestaties.

   En misschien is het inderdaad wel zo dat Zima een jaar heeft moeten wennen ,en nu onder de nieuwe trainer zijn vorm gevonden heeft. Laten we het hopen.

   Geen idee of het nog steeds de bedoeling van VVV is om Zima voor 31 augustus te verkopen, maar de interesse voor Zima zal nu groter zijn dan eind vorig seizoen. Misschien eens aanbieden bij Vitesse als vervanger voor Jeroen Houwen?

   1. Goodie

    Lijnkeepen kan Zima zeker, heeft die al meermaals bewezen. Toch komt hij niet altijd even betrouwbaar over, minder dan Kirschbaum in ieder geval.
    Als hij elke wedstrijd zoals gister keept, dan is hij zijn salaris zeker waard. Alleen is dat niet het geval, helaas.

    Wat betreft Houwen, zou ik niet doen. De supporters van Vitesse zijn d’r helemaal klaar mee.

 7. Goodie

  Eerste helft gruwelijk veel geluk gehad. Maar de 3 punten zijn binnen, dat is wat telt. Laten we wel even een slag om de arm houden, beide wedstrijden hebben we vorig jaar ook gewonnen.
  De Vijverberg ligt ons sowieso wel goed. Laatste 4 wedstrijden gewonnen.

  Er zijn nog een kleine 3 weken om versterkingen te halen. Er zal imo zeker nog een back gehaald moeten worden en een vervanger voor Braken. Braken is heel balvast en wint vrijveel kopduels. Mocht hij wegvallen dan heb je voorin een probleem. Wellicht dat een type Bilate een goedkope oplossing hiervoor is?

 8. robbaan

  Dit zijn gouden punten en de manier waarop,daar praat niemand over enkele weken meer over.
  Ik heb al voor de start van het seizoen, gezegd eerst oordelen over de ware sterkte als om de knikkers gaat!
  Zima beloond VVV voor het vertrouwen dat hij krijgt, top uitgespeelde eerste goal waarin eigen kweek Thijme de hoofdrol opeiste. Op deze manier is de wedstrijd tegen PEC een “topper” volle Koel, super sfeer en knallen met die hap……

 9. wuilus

  Wat een aangename verassing. Misschien met veel geluk, maar toch knap.
  Leuk dat de beste man van vorige week, nu geweldig de 1-1 maakt. Kunnen we nog heel veel plezier aan beleven.

  Nu maar hopen dat VVV stappen blijft zetten, maar het spel dat ze spelen is in elk geval 10x leuker om naar te kijken dan vorig jaar.

 10. Geelzwart

  Wedstrijdverslag via de radio gehoord. Daarin werd VVV de eerste 35 minuten duidelijk overlopen door de superboeren, maar daarna werd de wedstrijd wat evenwichtiger. Aan het eerste doelpunt tegen en ook aan het doelpunt van VVV dat de ploeg wil voetballen en niet de bal naar voren wil rossen, zoals afgelopen seizoen. Hoe dan ook blij met de drie punten.
  Liever elke week winnen en minder spelen, dan goed spelen en punten verliezen.

 11. clubman

  2 wedstrijden, 6 punten en amper een dozijn reacties hier…de heren criticasters beleven hier geen lol aan. En näölen over het verfwerk op Z2 gaat ook snel vervelen. Gauw maar weer wat verliespartijen spelen want dit is ook niks. Zelfs de pen van Wazel Kwazel lijkt opeens leeg. RuiverCity heeft geen buitenspelers of tactisch vernuft meer nodig en Kuebke valt stil.
  Wat een ellende dat VVV…

  1. Ievel Knievel

   Scoreboord opportunisme….en dat is verder prima. Hoort bij het supporter zijn.

   Verder noem me geen Wazel. Ik noem jou ook niet de h*er van Marco B, of wel?

   Ik juich de overwinningen toe. Mooie start. Zoals ik vorig weekend al een paar keer opperde. Maar ja, als je net doet alsof ik dat niet van tijd tot tijd schrijf….tja…..

   Alleen: 2 zwaluwen maken nog geen zomers. Zowel gisteren als vorige week had VVV ook net zo goed kunnen verliezen. De krachtsinspanningen in de tactiek zorgen er voor dat je van tijd tot tijd overlopen wordt. Dat ziet de rest van de KKD ook. Zou fijn zijn als jij en een paar anderen wat meer met de voetjes op de grond zouden blijven. Het seizoen duurt nog retelang. Ik kan me het aanvankelijke opportunisme onder Glenn de Boeck, ook in augustus, nog goed herrinneren. Dat eindigde in de “ton-beton”-jaren.

   Verder blijf ik Rick, het team, Willem en Zima toejuichen.

   Ik verkneukel.me nooit om verliespotjes.

   En een dozijn reacties op Venlonaren is de standaard. Altijd al zo geweest, nooit anders geweesr, behalve bij crisisjes. Eerder vreemd dat jij je er over verbaasd.

   Fijn weekend verder.

  2. RuiverCity

   Eerst commentaren lezen voordat je weer zo’n domme reactie hier neerzet. Ik reageerde nog dat VVV nu niet moet gaan denken dat ze geen spelers meer nodig hebben. Maar dat jij alles goed vindt en accepteert wisten we al.

 12. Fantastisch resultaat, maar het zat de eerste 2 wedstrijden niet tegen, dat is ook duidelijk. Echter, de punten tellen.
  Misschien helpt het Zima ook dat hij weet dat hij de 1e keeper is, en als je dan zo’n dag als gisteren hebt, dat is goed voor het zelfvertrouwen. Maar tegen Fortuna was het inderdaad niet veel, maar liever toen matig keepen , dan nu, nu het er om gaat…
  Na de wedstrijd tegen PEC Zwolle kunnen we echt wat meer conclusies trekken waar we staan met deze spelersgroep. Pec Zwolle is wat mij betreft samen met Heracles en Willem II een van de kampioenskandidaten…
  En PEC laat niet zoveel kansen liggen zoals De Graafschap gisteren, maar het kan zondag een mooie pot worden…

 13. Off-topic berichtje: Delano van Crooij is in beeld als reservekeeper bij De Treffers. Hij heeft echter nog even bedenktijd gevraagd, in de hoop dat zich nog een club uit het betaald voetbal meldt. Het kan verkeren..

 14. jurgen

  Mocht ………………………VVV de wedstrijd tegen PEC winnen, kun of moet je mss denken aan een periodetitel en indien mogelijk spelen op resultaat voetbal, met name de wedstrijd tegen Heracles. Dit is gewoon een stukje scenario denken, wat zich voor zou KUNNEN doen. Krijg je tegen PEC flink klop, kan bovenstaande de prullenbak in.

  1. Nou nou, we krijgen PEC, Heracles en NAC deze periode nog. En Jong PSV en Jong Utrecht, waar we zelden punten tegen pakken. En TOP Oss waar we vorig seizoen twee keer van verloren. Telstar is op papier de makkelijkste tegenstander.

   Het is zeker niet onmogelijk, maar na twee gewonnen wedstrijdjes al de banden van de joelsmobiel op spanning brengen zodat de VVV selectie er straks op kan staan lijkt me wat overdreven.

 15. clubman

  Inderdaad, 2 winstpartijen en we gaan van helemaal niks ervan kunnen naar we gaan promoveren.
  Het opportunisme viert zoals altijd weer hoogtij op Venlonaren.
  Geniet gewoon van elke wedstrijd, sta achter je club en accepteer dat er ook wedstrijden verloren worden. Dat is juist de charme van VVV, er kan en mag ook verloren worden. Veel leuker dan de makkelijke weg kiezen en achter Ajax of PSV aanhobbelen met de blatende meute mee.

  1. Frietei

   Dé absoluten prio versterking heeft eind vorige week definitief afgehaakt. Betreffende speler gaat voor zijn kans bij een Eredivisieonist. Wordt nu overgeschakeld op de ‘back-up’ dus de 2e keuze.

   1. Dond

    Jammer!
    Blijft het alleen bij nog 1 versterking of kunnen we er toch nog meerdere verwachten?

   2. Was dat Van Wermeskerken? Heb ik verder geen enkele aanwijzing voor, maar het zou me niet verbazen als VVV voor deze Japanse Nederlander / Nederlandse Japanner interesse had.

   3. kuebke

    Ja PeterLoeki,zolang frietei het niet verteld blijft het toch alleen maar gissen en misschien komen we er wel nooit achter wie het is geweest.

   4. Grad

    @peterloeki van Wermeskerken gaat voor 3 jaar naar Cambuur, maar de speler in kwestie was ook een speler van Cambuur nl Michael de Breij, maar die blijft dus.

   5. Grad

    Correctie: @peterloeki van Wermeskerken keert na 3 jaar terug bij SC Cambuur en heeft een contract getekend voor 1 jaar.

   6. roeljenssen

    Volgens goed in gevoerde bronnen zou het gaan om Cambuur middenvelder Michael Breij!

 16. supportertje

  Ik ben eigenlijk heel tevreden, wie had er nu verwacht dat we 6 punten zouden hebben. Ik niet wel gehoopt en ontzettend blij dat dit zo is. En ja, het ging niet in een wereldstijl, maar werd door knokken inzet, en mentaliteit binnen gehaald. Waarbij we met vlagen werden verwend door goede acties bij de beide wedstrijden. Iedere wedstrijd volg ik mijn kluppie, maakt niet uit waar naar toe. Maar de wedstrijd bij de Graafschap is er een die lang in de herinnering zal blijven. Ten eerste door de sfeer die er heerste, en goed werd opgejut door de aanwezige sfeergroep YBF, die niet aflatend doorging tot het einde, en iedereen goed meekreeg de gehele wedstrijd. Dan het vieren van de gelijkmaker door de spelers van VVV voor het uitvak. De ontploffing na de voorsprong door de goed ingeschoten penalty. En dan aan het einde het feestje met supporters en spelers, met een pracht van een foto die ons samen toont, spelers en supporters, hoe mooi wil je het hebben. Veel beter kan het niet worden, en dit is waar we het voor doen. De steun die de ploeg krijgt tijdens de wedstrijden is voor hun heel belangrijk. En denk nou niet dat spelers niet kijken op Venlonaren. net. Dat gebeurt af en toe wel degelijk. En dan moet je je afvragen, wat zet ik hier eigenlijk allemaal neer. Geen sneer naar iedereen, maar klakkeloos hier alles maar verkondigen, lijkt een beetje op de rest van de sociale media, die vaak niet zo sociaal zijn. Maar dat is geheel mijn eigen mening, en geen waarde oordeel. En een discussie starten hierover al helemaal niet. Ik sta gewoon ten allen tijde achter mijn ploeg en de club. En ja, er mankeert van alles aan, maar het voetbal vind ik het belangrijkste, de kameraadschap, de sfeer, kortom alles wat het voetbal maakt in en rondom het stadion. Zo wel uit als thuis geniet ik hiervan, hoeveel mensen er hun best doen om er een mooie avond of dag van proberen te maken. Dat is in mijn ogen geweldig.

 17. spits

  Supportertje applaus.
  Persoonlijk vind ik de mensen die op deze site weloverwogen en ook consequent reageren ( zeker ook als ze zeer kritisch zijn) een aanwinst. Van kritiek word je beter.
  Wat we helaas niet zien of met de vaak zeer verstandige opmerkingen ooit iets wordt gedaan.
  Ik heb het niet over reacties waarbij alleen wordt gezegd hoe slecht het gaat met vvv en wie er allemaal moeten vertrekken.

 18. dessepereert_nimmer

  Goedenavond,

  Zou er iemand op deze site 3 kaarten kunnen halen voor de tribune naast het uitvak? Wij zijn een weekend in Limburg en hebben geen zin om heen en weer naar zwolle te rijden. Of is er gewoon vrije verkoop aan de kassa? Groetjes een PEC supporter.

  1. Gerardus

   Je kunt ook gewoon een account aanmaken en de tickets kopen online. Weet je zeker dat niemand moeilijk zal doen. Dat zal de club toch niet doen, maar dan heb je van te voren alles geregeld.

   1. dessepereert_nimmer

    Ga ik dat proberen! Bedankt voor de reacties, hopelijk tot zondag!

 19. supportertje

  https://venlovanbinnen.nl/ Mooie stukjes weer hier geschreven. Stukje beleving van supporters en spelers. Ik heb al van veel mensen gehoord dat men het geweldig vond, en dat men hoopt dat er meer mensen meegaan naar de wedstrijden uit. Zou mooi zijn, hoe meer hoe beter en met zijn allen achter het team. Als je lid bent van de fanclub kun je zeer goedkoop mee, en je kunt natuurlijk ook met de auto gaan op de buscombi’s na. Ik droom al jaren van een volle uitbak tegen Roda. Hopelijk lukt het een keer om onze grote rivaal te verrassen.

 20. Goodie

  Overigens heeft Giakoumakis afgelopen weekend weer gescoord met een fijne omhaal. Staat in de belangstelling van diverse Premier League clubs. Celtic lijkt ‘m niet te willen verkopen. Maar wie weet wat voor een paniek er de komende 2 weken nog gaat ontstaan bij clubs in de Premier League als ze tegen die tijd nog steeds op 0 of 1 punt staan.

   1. Leonardus

    Kun je zien wat Marco Boogers er een ontiegelijke puinhoop van maakt. Hij is eindverantwoordelijk en heeft de taak VVV financieel naar een hoger plan te tillen. Dit is van levensbelang wil de club structureel eredivisie gaan spelen.

    Maar het enige wat hij kan is sponsoren wegpesten met het gevolg dat de club alleen maar armer in plaats van rijker wordt.

    Opzouten en plaatsmaken voor een nieuwe directeur die de noodzakelijke stappen wel kan maken!

  1. Frietei

   VVV heeft een doorverkooppercentage; een redelijk fors percentage zelfs van circa 15 procent. Zoals ik hier boven ook al zei ligt het lot van VVV een beetje in de handen van Giakoumakis.

   Vergelijkbare situatie: VVV was bij de verkoop van Ahmed Musa (29 jaar pas…) in 2016 financieel op sterven na dood. Zijn transfer naar Leicester City voor ongeveer 20 miljoen gaf VVV weer wat ruimte; opbrengsten circa 4 miljoen euro.

   1. SneltreinMusa

    Ow helemaal overheen gelezen sorry, helemaal ideaal, nu stiekem hopen dat giakoumakis dus nog n transfer maakt

 21. robbaan

  Beter nog…in de champions league uitblinken en tegen topclubs de show stelen en dan 30 miljoen opbrengen en dan is 10 % of iets meer een mooie inkomstenbron.

 22. Aaron Bastiaans gaat VVV-Venlo per direct verlaten. De aanvaller en de club zijn het eens geworden over het ontbinden van zijn contract. Bastiaans vervolgt zijn carrière bij VV UNA. ⬇️

  𝗕𝗮𝘀𝘁𝗶𝗮𝗮𝗻𝘀 ➡️ 𝗩𝗩 𝗨𝗡𝗔

  Aaron Bastiaans gaat VVV-Venlo per direct verlaten. De aanvaller en de club zijn het eens geworden over het ontbinden van zijn contract. Bastiaans vervolgt zijn carrière bij VV UNA.

  1. VenloVVV

   Prima, was/is veel te licht voor VVV.

   Het is erg stil op de berg, iemand nog inside info?

   Speelt er iets?

   Denk toch dat er echt nog wel 2/3 versterkingen bij moeten. Dan kan het een mooi seizoen worden!

 23. chretien

  Ik vond Bastiaans een mooie speler, mooie technische speler.weigerde hij naar het krachthonk te gaan? Dat was wel nodig om betaald voetbal op niveau te kunnen spelen. Jammer, het is niet anders. FORZA VVV!

   1. Hendrix2

    Heb wel meerdere dingen over aron gehoord. Ook over verkeerde vrienden etc.

   2. Ievel Knievel

    @ hendrix2

    Dit soort speculaties in insinuaties maken spelers zwart en beschadigen mensen en zijn niet nodig. Je hebt het ook niet over voetbaltechnische speculaties, maar echt op de man gespeelde persoonlijke speculaties. Ik uit zelf kritiek op het functioneren van Marco Bogers, maar heb nog nooit iets naars over de man persoonlijk gezegd. Lijkt me namelijk een prima buurman, kennis of vriend.

    Totdat de club, een journalist of de speler, of de omgeving van de speler hier zelf iets over zegt, heb je er verdacht weinig aan.

    Blijft zonde van het talent en de speler (en de ex-jeugdinternational).

    We kunnen hier wel steeds afgeven op de talenten uit de eigen opleiding, wanneer hun prestaties achterblijven of wanneer de talenten niet eruit lijken te halen wat er in zit….

    Maar…..deze talenten starten bijna allemaal met goede invalbeurten en prestaties, maar worden gedurende één seizoen of seizoenen allemaal minder…..Niet voor niks hebben onze eigen talenten vaak in vertegenwoodigende jeugdelftallen gespeeld. Dat zegt wel iets over hun doorzettingsvermogen en aanwezige vaardigheden om door te dringen tot de 1e selectie (zeker wanneer je beseft dat ze in de jeugd tegen nog grotere talenten moeten concurreren die op jongere leeftijd vaak naar topclubs gaan). Tot de 1e selectie gaat het goed, daarna mis. Dat is zonde van het geld dat VVV in het opleiden stopt en dat opleiden gaat dus verkeerd, want je leidt op voor het 1e elftal. Niet om een speler na 1 of 1,5 seizoen te laten uitstromen richting amateurcompetitie of studie/ bedrijfsleven.

    Dat zegt toch echt iets over de begeleiding van deze talenten en hoe ze ingezet worden in het eerste elftal. Goede (mentale) begeleiding ontbreekt.

    Dat spelers minder worden mag VVV zich toch echt aanrekenen. Ik dacht juist dat ze Bongaerts hadden aangesteld om deze kloof te dichten. Onder zijn bewind zijn er al vele talenten met en zonder geluid bij de club vertrokken. Dat is zeer opmerkelijk te noemen. In zijn belangrijkste taak, doorstroming tussen jeugdopleiding en 1e elftal, lijkt Bongaerts allerminst te slagen. Sterker nog…in het verleden ging dit beter. Hoe dit precies kan weet ik niet, want Bongaerts heeft een behoorlijk CV opgebouwd bij niet de minste clubs.

    Is het niet opvallend dat bij VVV toch wel een beetje (onterecht) verguisde spelers zoals Vito van Crooy en Evert Linthorst inmiddels wel bij eredivisieclubs spelen en VVV zelf is afgezakt naar de KKD? Dat zegt eerder iets over VVV dan over deze spelers.

 24. Gerardus

  Zojuist meldt de telegraaf dat Thomas Verheijdt de speler is met het hoogste salaris ooit van ADO. Maar liefst 5 ton krijgt deze speler alleen. Wat een bedragen. Het kan niet anders dat er binnen ADO de pleuris gaat uitbreken met zulk beleid.

  Dan hebben ze bij VVV “gelukkig” nog een iets beter beleid gehad de afgelopen jaren. Dan heb je toch een prestatie van formaat geleverd om dit voor elkaar te krijgen als ADO zijnde.

  1. jurgen

   Wat zou Dirk per jaar krijgen !! Dat ADO blijft een onrustige club, de gemeente zal wel weer een keer financieel moeten bijspringen. Had liever komend weekend ADO in Venlo gezien. Je moet af en toe een beetje mazzel hebben met tegenstanders op het juiste moment te treffen, als het bij hun onrustig is, of dat ze in een behoorlijke dip zitten.

   1. Goodie

    De vraag is in hoeverre dit nou klopt. Maar als we de lijst eens doornemen met de opstelling van vorig jaar, dan vraag je je af wat Valckx en Bogers gedaan hebben.

    1. Zima -> Wissel
    2. Da Graca -> Wissel
    3. Post -> Basis
    4. Johansson -> Wissel
    5. Sorga -> Wissel
    6. Pachonik -> Basis
    7. Bastiaans -> Kan niet kloppen
    8. Hupperts -> Wissel
    9. Schroijen -> Basis (bij gebrek aan beter)
    10. Koglin -> Basis

 25. goalkiller

  Stel dat die lijst met een foutmarge van 20% klopt, dan mogen ze van die 1.8M wel wat kritischer naar kijken en ingrijpen. Zeker als je technisch failliet bent.

  1. Zeker! Maar je kunt er ook een positieve draai aan geven voor dit seizoen.
   7 van de 10 “grootverdieners” zijn weg en van de 3 die er nog spelen zijn er nu 2 basisspeler, het is maar net hoe je er naar kijkt…😉

   1. inut

    tuurlijk moet je niet zo kijken distortion… wat bezielt je?

    je weet toch zelf ook dat op Venlonaren het glas altijd half leeg is ipv halfvol?

 26. Ovefrit

  View ORCID Profile Jana Travnickova, View ORCID Profile Sarah Muise, View ORCID Profile Sonia Wojciechowska, View ORCID Profile Alessandro Brombin, View ORCID Profile Zhiqiang Zeng, Cameron Wyatt, View ORCID Profile E canadian pharmacy cialis 20mg The next moment, Lao Ji is figure suddenly appeared, and she said coldly, I do is 150 over 105 high blood pressure not know why you visited my Fox Zen Gate late at night Liang Wei is expression changed, and he shouted, There is an sinus medication safe with high blood pressure ambush Hurry up But just when the Hypertension Med high blood pressure reading group of elders reacted and planned to leave

Leave a Reply