Bericht van Glen De Boeck

Glen de BoeckOmdat het vertrek van Glen De Boeck zeer onverwacht kwam, was er voor hem niet de tijd om van iedereen persoonlijk afscheid te nemen. Dat was een vervelende bijkomstigheid van de toch al moeilijke beslissing zijnerzijds. Glen stuurde ons een mail met het verzoek deze op de website te plaatsen. Daar geven wij natuurlijk graag gehoor aan:

Beste mensen,

Allereerst wil ik iedereen bedanken. Niet alleen voor de warme woorden die ik tijdens en na dinsdag te horen heb gekregen. Het afscheid was intens en de berichten die ik daarna kreeg via mail, sms en telefoon waren hartverwarmend. Allemaal bedankt daarvoor, ik zal mijn tijd bij VVV-Venlo altijd herinneren als een mooie periode.

Ook wil ik langs deze weg aan iedereen duidelijk maken dat ik sinds mijn vertrek dinsdag met geen enkele journalist contact heb gehad, op welke manier dan ook. Met de club heb ik namelijk afgesproken om pas na het weekend te reageren. Deels omdat ik tijd voor mezelf nodig heb, maar ook omdat ik het proces in de aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Roda JC niet wil verstoren.

Het verbaasde mij dan ook ten zeerste dat ik op woensdag in diverse kranten geciteerd werd, alsof er journalisten waren die wél met me gesproken hadden. Buiten het feit dat ik mij distantieer van de inhoudelijke kant van deze uitspraken, wil ik iedereen op het hart drukken dat ik mij wel degelijk heb gehouden aan de afspraak om niet met de pers te spreken. Ik wil kost wat kost voorkomen dat het lijkt of ik de club een trap na wilde geven, want dat is absoluut niet het geval!

Met vriendelijke groet,

Glen De Boeck

Leave a Reply