VVV-Venlo

Blessure Danny Post valt mee, VVV-Venlo enkele weken zonder aanvoerder

Afgelopen zondag tijdens de wedstrijd VVV-Venlo – AZ viel onze aanvoerder al snel uit. Hij moest het speelveld verlaten met last aan zijn hamstring. Iedereen vreesde al voor een lange absentie, maar gelukkig blijkt de blessure mee te vallen bij de aanvoerder. Dat meldt Dagblad de Limburger.

De krant meldt dat de middenvelder zijn hamstring heeft verrekt en dat is een stuk beter dan gevreesd werd, namelijk een scheur. Doordat Posten verrekking heeft zal hij enkele weken uitgeschakeld zijn voor VVV-Venlo. In het gunstigste geval zal hij twee tot drie weken uitgeschakeld zijn en de in ieder geval de wedstrijden tegen Heracles Almelo, Feyenoord en FC Groningen missen.

Gelukkig valt het allemaal mee, maar momenteel wordt het wel krapper in de selectie. Voor de volgende wedstrijd missen we Roel Janssen, Peter van Ooijen, Danny Post en Tristan Dekker. Hoe de opstelling eruit gaat zien, is even afwachten.

 

3 Responses

  1. chretien

    Jammer, dat gaan dus mimimaal 3 weken duren, wellicht pas na de winterpauze inzetbaar? Laat hem in ieder geval niet eerder terugkomen, dan nadat hij volledig is genezen. Danny, neem de tijd voor herstel….

  2. Nard

    Altijd vervelend zo’n blessure. Hopelijk herstelt Danny voorspoedig. Beterschap gewenst! En blijven we verder van blessures/ schorsingen gespaard anders wordt het krap met onze selectie. HUPHUPBUP VVV!!!

Leave a Reply